Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jedina app koja je pukla za sada je stara verzija Quickpic 4.5.2:

Sigurno je do stare verzije app koja nije prilagođena za v7. Neka preporuka za galeriju?
Ako tražiš nešto poput Quickpic onda F-Stop ili Leafpic.
Prva je odlična, ali nema ni osnovni editor slika (meni nedopustivo), a druga je beta.

Bas je los zvanican 7.0. Baterija mi traje 40% krace.
Kontam ako nadjem vremena da probam ove romove sto su se ranije spominjali

Verovatno imaš neki drain, nema to veze sa Nom. Ja nemam tih problema, i baterija traje isto kao na M. Misliš da bi pustili update koji skraćuje trajanje baterije za 40%.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vrlo vrlo korektna baterija !
5h-6h SoT-a na WiFi-ju i 4-5h na 4G/3G...

Ko ne koristi Facebook, Viber i ostale žderače baterije može i bolje :)

(80 aplikacija - u podešavanja piše)

Poslednja izmena:
a što izbegavate novu verziju quickpic ako smem da pitam?

Zato što su ubacili bloat :)

Sent from Z5

Kineska raspad firma odgovorna za najveće đubre je kupila aplikaciju ...

Verovatno imaš neki drain, nema to veze sa Nom. Ja nemam tih problema, i baterija traje isto kao na M. Misliš da bi pustili update koji skraćuje trajanje baterije za 40%.

Nisam lepo napisao, developer preview mi je bolje radio :)

Da li ima lakih nacina da resim drain problem ili da lupim factory reset ili clean install?

Skineš bbs i vidiš u logovima šta je problem.

To već ne znam. Ako neko zna, javiće se. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Ne može bez ruta nikako

Imam problem sa konekcijom. Ubačen v7 factory images, odradio reset komplet da sve izbriše i ponovo instalirao sve.
Tapatalk non stop izbacuje sledeću grešku: "your session has expired. please login again". Probao moj nalog na drugom fonu i radi, probao na web pc moj nalog i radi, znači do 5x. Takođe sam primetio da i viber kada ne koristom neko vreme pri prvom pokretanju na trenutak vidim onu poruku kao kada nema interneta na sekund, kao da je bio off, posle te sekunde normalno radi. Imam net, radi chrome, vremenaska prognoza, fejs... ali ovo zeza. Isto je i preko wifi ili mobilnog neta. Probao sam na talku da brišem keš, instalirao druge verzije... ništa, neki problem je sa konekcijom. Neki predlog?

Prilozi

• Screenshot_05_09_2016_11_18_35.jpg
    Screenshot_05_09_2016_11_18_35.jpg
    223.9 KB · Pregleda: 141
Poslednja izmena:
To je više do same app :) viber meni pravi isti problem na 6.0 na z5

Sent from Z5

Meni rade super i viber i tapatalk 5.7.2 valjda verzija.

Isto, radi sve ok.

Nije do tapatalk ni vibera, rade moji nalozi na drugom telefonu. I meni je sve bilo super na v6.0.1, ali sada imam problem na v7 i ne radi.

Nije ni do 7.0 pošto nama dvojici radi sve ok. Jedino mi quick pic pukne ponekad i instagram malo ređe.

Jel instagram nekada imao crne ikonice u status baru (pre mesec dana sam ih imao)? Ne znam da li mi je to bilo do teme ili su imali pa sada vise nemaju.

Ja, ali manje vise vecina tema ne radi kako treba, mozes menjati navbars i to je to.

Imam problem sa konekcijom. Ubačen v7 factory images, odradio reset komplet da sve izbriše i ponovo instalirao sve.
Tapatalk non stop izbacuje sledeću grešku: "your session has expired. please login again". Probao moj nalog na drugom fonu i radi, probao na web pc moj nalog i radi, znači do 5x. Takođe sam primetio da i viber kada ne koristom neko vreme pri prvom pokretanju na trenutak vidim onu poruku kao kada nema interneta na sekund, kao da je bio off, posle te sekunde normalno radi. Imam net, radi chrome, vremenaska prognoza, fejs... ali ovo zeza. Isto je i preko wifi ili mobilnog neta. Probao sam na talku da brišem keš, instalirao druge verzije... ništa, neki problem je sa konekcijom. Neki predlog?

Имао сам исти проблем када сам преко Гугл налога покушао да се улогујем на Тапаток. Решио сам тако што сам вратио податке апликације Титанијумом.
Ако си се регистровао преко Гугл налога, пробај да укинеш приступ Тапатпку у подешавањима налога, или једноставно направи други ТТ налог и поново додај форуме.

Nazad
Vrh Dno