Imas i u radnji bulevar preko puta air srbije vakume u svim bojama,2god pisana 240eImam dilemu, ako sam dobro shvatio, najveći broj ovde nabavljenih Nexusa 5X se kupuju najčešće preko Vladimira sa KP koji daje pisanu garanciju od 12 meseci i gratis futrola i staklo za ekran, a u Logic Shopu je cena ista, ali uz pisanu garanciju na 2 godine, bez poklona. E sad ja se vodim logikom, ni jedna garancija nije direkt od proizvođača, svakako bih uredjaj dodatno registrovao na LG sajtu, pa ako prodje super a ako ne prodje ostaje mi garancija od 2 godine i lakše mi je zakonski da isteram pravdu u slučaju kvara preko radnje, nego preko fizičkog lica. Pitanje je sto onda većina uzima od Vladimira ili prodavca iz Apatina?
Potvrdjujem da Flashfire i update na Nougat ocuvavaju i root i TWRP.
Citav proces oko 20ak minuta, sa sve vracanjem AdAway-a.
Nexus 5X TapaTalking
I Vladimir ti daje garanciju radnje.ostaje mi garancija od 2 godine i lakše mi je zakonski da isteram pravdu u slučaju kvara preko radnje, nego preko fizičkog lica
Tehnicki, nema potrebe. Izguglaj FlashFire, i valjda bas prvi rezultat ima detaljan opis procesa.OK hvala za info samo pojasni malo korake...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari