Šta je novo?

LG Nexus 5X

Je l' neko radio dekripciju na N, ili nema potrebe? Bio mi je dekriptovan na PureNexus, pa me samo zanima. @Ivan I. jesi probao da rootujes preko nrt?

Imam dilemu, ako sam dobro shvatio, najveći broj ovde nabavljenih Nexusa 5X se kupuju najčešće preko Vladimira sa KP koji daje pisanu garanciju od 12 meseci i gratis futrola i staklo za ekran, a u Logic Shopu je cena ista, ali uz pisanu garanciju na 2 godine, bez poklona. E sad ja se vodim logikom, ni jedna garancija nije direkt od proizvođača, svakako bih uredjaj dodatno registrovao na LG sajtu, pa ako prodje super a ako ne prodje ostaje mi garancija od 2 godine i lakše mi je zakonski da isteram pravdu u slučaju kvara preko radnje, nego preko fizičkog lica. Pitanje je sto onda većina uzima od Vladimira ili prodavca iz Apatina?
Imas i u radnji bulevar preko puta air srbije vakume u svim bojama,2god pisana 240e

ostaje mi garancija od 2 godine i lakše mi je zakonski da isteram pravdu u slučaju kvara preko radnje, nego preko fizičkog lica
I Vladimir ti daje garanciju radnje.
Ja mislim da sa tim parčetom papira samo pljugu možeš da zapališ, daj Bože da grešim.

Ima li neki flashable zip za Nougat? Trenutno sam na Chromi pa da ne radim sve ispocetka..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OK hvala za info samo pojasni malo korake...
Tehnicki, nema potrebe. Izguglaj FlashFire, i valjda bas prvi rezultat ima detaljan opis procesa. :)

Ime teksta je "How to update your Nexus without losing root".

Nexus 5X TapaTalking

Ma jasno meni da se svi sa garancijama iz radnje koji su na crno nabavili telefone uzdaju da kvara neće biti i da će lako softverski da reše problem a u slučaju hardvera da će isti zameniti jeftinijim kineskim komponentama. Ali pitanje je glavno što se većina odlučuje za Vladimira koji daje 12 meseci naspram radnji koje daju 24 meseca, pa kakva god bila garancija?

The next three quarterly maintenance releases of Android Nougat will be Android 7.1 / 7.1.1 / 7.1.2

Evleaks

Imam problem sa zvučnikom, prilikom razgovora krči, zuji. Sve je počelo nakon pada... Ko je ovlašćeni servis?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

@suhoj78

Regustruj pre toga telefon na http://www.lg.com/rs/ i pokusaj da ostvaris garanciju od proizvodjaca. Bas me zanima da li ce da je prihvate. Imas na sajtu LG-a opciju "Zatrazi popravku", pa probaj tim putem. :)

Ako se vidi da je pao tesko da mu i prihvate tu garanciju da ce ista popraviti.

Nesto mi je vuklo bateriju od kako sam presao na N, pa sam danas preko NRT odradio sve, flash, dekripciju, root, twrp. Valjda ce sad biti sve ok

Jel postoji neki poseban razlog zasto radis dekripciju?

Koliko sam razumeo iz tvog posta kad je izasao N, ne moze TWRP ako je enkriptovan? CF root sam odradio prvobitno kad sam preko adb preneo OTA

tada, izasao je apdejt

Eh, ja zapamtio to i nisam pratio da li je izasao apdejt ili ne, pa sam odradio na tu foru.

Kod mene je baterija cak i malo bolja u odnosu na 6.0.1.

Stanje na 50% baterije:

Screenshot (Aug 28, 2016 10-24-23 PM).png Screenshot_20160828-222417.png

Ne koristim FB/FB Messenger i Instagram. U pitanju je kombinovano koriscenje (3G, 4G, Wi-fi). Sve je stock.

Niti cu ikada koristiti to neoptimizovano smece. :D

Poslednja izmena:
Ima li razlike između carbon i quartz verzije osim u boji ? :)
Npr da li ova bela leđa na quartz verziji posle nekog vremena požute ili nešto slično ?

Ako ga nosis bez covera, sigurno kao i svaki drugi beo telefon, a da nije od stakla ili samsung sjajne plastike.

Poslednja izmena:
Znači crni :)

Naručio kod Vladimira, čovek skroz korektan i odmah odgovorio cheers
Mladen NS se pravi blesav i ne javlja se, neću da čekam ...

Poslednja izmena:
Konačno... [emoji4] Oslobađaš se tw... Piši utiske kada stigne...

32 GB carbon ...
Šta ima da se piše, kada se sve zna :)

Poslednja izmena:
b2804ea21faf208435a18f0d6f8afa38.jpg

Omg android os i android system mi jedu bateriju.. wtf

Edit: backup mi bio ukljucen sad sam izvalio..

Vrh Dno