Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li je moguće da oni još uvek nisu sredili backup?!
***, ajde mi ovde na forumu znamo to, ali 'obični' ljudi nemaju pojma..
Neverovatno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Uzas, al dobro bar su MRA ispeglali, za sada nema tog baga..

3953366efc467c05340ea72bcad3a3f4.jpg

Evo i kod mene, sad sam iskljucio bekap i location history.

Poslednja izmena:
ja nikad problem sa tim backupom a stalno mi uključen. vrti se na oko 2-3% potrošnja system i os

Konačno... [emoji4] Oslobađaš se tw... Piši utiske kada stigne...
Bio bi fazon da se nekako prebroje 5x sa foruma, mislim da ih ima sigurno preko 200, za sada :-D

Sent from my D6503

A kada je otvorena tema cirkus se terao i terala sprdnja ...

Best buy do 250 € nije ni čudo :)

Poslednja izmena:
Zato što je košto 450e kada se otvarala tema :)

Zar nije bio 500-520e na KP kad se tek pojavio?

Kako god, sad je vrhunska kupovina :)

Sent from my D6503

Pa kao što je jedno vreme z2 bio hit sada je tu ulogu preuzeo 5x...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

i ja od nas 200 dobijem zuti :) a samo sam se toga bojao pre kupovine

zvao sam Vladimira i rekao mi je da bez problema mogu da vratim, onda to ide u Madjarsku pa ce oni tamo da procene da li ce da menjaju ekran, da li ce da mi daju nov uredjaj ili ce da procene da nije zut :)

to traje 15-20 dana, pa ne znam sta da radim.

inace, lampica mi je svetlela crveno dok se punio a zeleno kad je napunjen. sad ne svetli nista a nista nisam dirao.

Poslednja izmena:
Uh, pa i nije neka ponuda. Mislio sam da su malo fleksibilniji bar u startu, drugo je kad se nešto kasnije pojavi.

Ko da šalje tek kupljen telefon u servis, na to ne bih u životu pristao.

Aj da je rekao da on tebi daje drugi, pa će on posle da se petlja.

Srećno u svakom slučaju...

Poslednja izmena:
to sam i ja mislio da ce da uradi, medjutim...

taj lik koji mu je veza sa madjarskom je sad na odmoru pa imam jos 7 dana da razmislim, tako da cu videti.

Ima li u kamera aplikaciji(mada predpostavljam da nema) opcija za promenu ISO vrednosti?Cudi me da ne koristite tu upciju za slikanje nocu nego Hdr + ?
Da li uopste camera reaguje na promenu ISO pri koriscenju druge app za slikanje kao sto je FV-5?

Poslednja izmena:
Nema iso u Google kameri. Možeš menjati i iso i ss i sve ostalo u 3rd party aplikacijama.

Koristimo hdr+ jer je rezultat bolji od bilo kog ručnog petljanja :D

Da backup 1-2 uvek max,a sta ovo za punjenje meni ne svetli nikakva lampica pri punjenju nit zel nit crv

E ljudi, jedno pitanje oko punjenja. Imam dobar auto punjač, koji je punio g2 veoma brzo (skoro 1% po minutu), a sad za nexus ide jedno 3 puta sporije (a manja je baterija). Jel može to da bude do toga što koristim adapter na micro USB kablu?

Kako najefikasnije pripremiti telefon za ostavljanje u servis? Prebaciti fotografije, ali kako odraditi ostali backup?

Nesto da se telefon prebriše i posle jednostavno vrati u stanje u kojem je bio pre slanja u servis(programi, sms, fotke...)?

Ako moze rešenje koje ne zahteva root.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kako najefikasnije pripremiti telefon za ostavljanje u servis? Prebaciti fotografije, ali kako odraditi ostali backup?

Nesto da se telefon prebriše i posle jednostavno vrati u stanje u kojem je bio pre slanja u servis(programi, sms, fotke...)?

Ako moze rešenje koje ne zahteva root.

Kontakti su sinhronizovani na Gmail nalogu. Fotke su ti na Google Photos (ukoliko nisi isključio backup u samoj aplikaciji). Pre nego što uradiš fabrički reset, uključi mu backup my data u podešavanjima, u meniju Backup & Reset.

A kako vratiti programe? Delim nalog na nekoliko uređaja...

I to valjda zapamti, pa posle samo svučeš sa g play.
@einstein, da li držiš ekran upaljenim dok ga puniš u autu?

@nightshadow
Ne, ugašen je. Napunilo mi se recimo 3% za 10 minuta, a punjač je 2 ampera čini mi se

Proveri sa ampere aplikacijom kolika je jačina kojom puni, možda ide sporije sa adapterom, nisam proveravao

Nazad
Vrh Dno