Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nebitno je koja je aplikacija, gugl je uveo tu meru zastite da kada zakljucas telefon preko neke aplikacije mora sifra da se unese.

Poslednja izmena:
Negde je postojala ta opcija (ali sad je na N ne vidim nigde) da trazi pin svaki put/kada se telefon upali/nikad. Ali sad ne mogu da je nadjem.

Ово је послао 6п!

5bb6919ee248a31c70290a7e06334ff7.jpg

Eto, ipak može da se vidi bend!
Napomena : Nakon što date root access aplikaciji, restartujte je! (hvala @desp)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Sedem tako u nedelju oko 7:00 časova da rutnem 5x, skapuram da nemam kabal za pc :D
Gde nedeljom da nađem adapter *** ili usb?

Poslednja izmena:
Taj adapter ti nista ne znaci za kompjuter

Nema nugata da dodje na ota,kad odem na android beta stranu,kaze nema enroll uredjaja za betu na vasem nalogu svasta

Imas da skines na android police

Meni preko originalnog adaptera ne radi fesovanje, probacu sa drugim kabelom jednom kada budem u prilici

Prestao sam da se bavim romovima,fleshovanjem itd samo stock,cekam ota pa kad dodje al cudi me da nije doslo vec

Pa imas ota da skines na android police, to ti govorim

Odavde
https://developers.google.com/android/nexus/ota

skineš minimal adb, prebacis taj fajl u folder minimal adb

i ispratiš ovo

To apply an OTA update image:

With the device powered on and USB debugging enabled, execute:
adb reboot recovery
The device is now in recovery mode and an Android logo with red exclamation mark should appear on screen.
Hold Power button and press Volume Up once, and a menu will be shown. Select the option of
Apply update from ADB
Run the following command:
adb sideload (ota file.zip)
where (ota file.zip) is replaced with the file you have downloaded and verified.
Once the update finishes, you should reboot the phone by choosing:
Reboot the system now

Nema nugata da dodje na ota,kad odem na android beta stranu,kaze nema enroll uredjaja za betu na vasem nalogu svasta
Čim sam upisao mail i aktivirao Nexus odmah mi je stigao congrat na gmail. Posle logovanja na betu uredjaj je odmah bio prisutan. OTA je pušten za 5 sekundi.

Proveri još jednom, čudi me.

Stigao meni email odma,al ne da enroll kaze nema na nalogu eligeable devices ma rucno cu sta sad

Potvrdjujem da Flashfire i update na Nougat ocuvavaju i root i TWRP. :)

Citav proces oko 20ak minuta, sa sve vracanjem AdAway-a.

Nexus 5X TapaTalking

Prešao si sa stock MM, na N?

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Imam dilemu, ako sam dobro shvatio, najveći broj ovde nabavljenih Nexusa 5X se kupuju najčešće preko Vladimira sa KP koji daje pisanu garanciju od 12 meseci i gratis futrola i staklo za ekran, a u Logic Shopu je cena ista, ali uz pisanu garanciju na 2 godine, bez poklona. E sad ja se vodim logikom, ni jedna garancija nije direkt od proizvođača, svakako bih uredjaj dodatno registrovao na LG sajtu, pa ako prodje super a ako ne prodje ostaje mi garancija od 2 godine i lakše mi je zakonski da isteram pravdu u slučaju kvara preko radnje, nego preko fizičkog lica. Pitanje je sto onda većina uzima od Vladimira ili prodavca iz Apatina?

Nazad
Vrh Dno