Najlakše je preko kucanja, taj post je previše opširan pa te možda zato buni, trebaju ti drajveri, kucanje 2 (dve) komande i na kraju flash supersu.zip iz recoveryjaKoja metoda za root najlakša?
Našao sam ovo, ali ovo sa adb komandama, pa nisam baš vičan. Ima li nešto na klik kao što je bilo ranije?
http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206930
Negde je postojala ta opcija (ali sad je na N ne vidim nigde) da trazi pin svaki put/kada se telefon upali/nikad. Ali sad ne mogu da je nadjem.
Ово је послао 6п!
Baš dobar telefon posebno za one kojima je SW (i kamera) na prvom mestu. Možda je baterija mogla da bude jača ali ne može idealno da bude.@Septimus, kako si zadovoljan telefonom?
Hvala za link. nije tu do ponedeljka.Imas onog lika na trosarini,300din poslacu ti link na pm
Ja ne izgurah 4h sot, ali ne može sve.Možda je baterija mogla da bude jača ali ne može idealno da bude.
Taj adapter ti nista ne znaci za kompjuter
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Čim sam upisao mail i aktivirao Nexus odmah mi je stigao congrat na gmail. Posle logovanja na betu uredjaj je odmah bio prisutan. OTA je pušten za 5 sekundi.Nema nugata da dodje na ota,kad odem na android beta stranu,kaze nema enroll uredjaja za betu na vasem nalogu svasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari