Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da li je neko dobio ota ili mora da se prijavi na beta

Послато са Nexus 5X

Na 32 GB imas

99c05fec7dec2fa4d77b8e832acaeda0.jpg

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za sat vremena se napuni od 17 do 87%, jel to ok?

Naravno. Tako otprilike i jeste, malko sporije od %/h.

Izasao je twrp koji radi na N-u, sada verovatno moze da se rutuje flesovanjem super su.

Da li neko nosi 5X bez zastite i kako se pokazalo kuciste? Da li se lako grebe, vide li se ostecenja?

Imam ponudu za 5X 16gb za 200eur, star 15 dana sa garancijom ali se razmisljam da li je malo 16GB.... Da li se neko opekao sa 16GB i naknadno menjao za 32GB?
Prvo sam uzeo 16 GB, pa sam menjao na 32 GB. Sve mi je na cloudu, muzika je play music... Ali.. Aplikacije su sve veće i veće, navigacija vuče megabajte, razne sitnice, uvek sam bio na slobodnih 2-3 GB što me je nerviralo, morao sam da vodim računa o tome, da gledam npr. veličinu stripa ili pdf fajla ... Iskrena preporuka za 32 GB.

Da li neko nosi 5X bez zastite i kako se pokazalo kuciste? Da li se lako grebe, vide li se ostecenja?

Ja imam samo dbrand sa zadnje strane,satklo sam posle par dana skinuo sa displeya.Posle par meseci na displeju ne vidim ogrebotine koje smetaju prilikom koriscenja.Mislim da su mu ivice oko displeja osetljivije,tu imam par ogrebotina(ni jednom mi do sad nije ispadao).

A koliko dugo drzis dbrand? Kako se on pokazao, jel se odlepljuje posle nekog vremena?

Ja imam dbrand nekih 4 meseca, nema nijedne ogrebotine na njemu i nigde se nije odlepio.
A i telefon je u odličnom stanju s obzirom da nemam nikakvu futrolu, nema nikakvih znakova korišćenja.

Prijavio se na beta i skinuo N. Pokrenuo instalaciju i kada je trebao da se pokrene posle prvog restarta izbacio error i tako ostao. Restartovao ga i podigao se 6.01 normalno. Inače sve stok od početka. Šta mi je činiti?

I meni deluje, ali, nisam 100%siguran.
Stari je, jednostavno, samo prestao da radi.
Kupio sam neki, na KP, ali bih, ipak hteo original, pa sam bas u nedoumici.

Ako si parama, naruci i USB C PCI-e karticu za racunar kako bi imao brzo punjenje i na racunaru. :)

Pazite samo na beckup da vam ne ostane iskljucen pre nego sto radite clean install jer se meni upravo to desilo pa sam izgubio sve sifre za WiFi i app sam morao sve pojedinačno da instaliram dosta vremena sam tu izgubio :/

Jedno pitanje, ja kao mator konj nisam upucen u kompletnu problematiku ali do sada nisam nikad imao nikakvih problema.Elem, pojavio mi se problemcic pa reko da priupitam ovde.
Konkretno, ne mogu da posaljem sms ako mi nije ukljucen mobile data, da li tu ima nekih podesavanja ili...
Pored messinger-a sam instalirao textru misleci da nesto messinger zeza ali ne lezi vraze, ista stvar s tim sto mi je textra prijavila da ne moze da posalje MMS dok se ne ukljuci mobile data(naravno slao sam obican sms a net je bio iskljucen).
5X, sve stock.
Hvala unapred :)

Jedno pitanje, ja kao mator konj nisam upucen u kompletnu problematiku ali do sada nisam nikad imao nikakvih problema.Elem, pojavio mi se problemcic pa reko da priupitam ovde.
Konkretno, ne mogu da posaljem sms ako mi nije ukljucen mobile data, da li tu ima nekih podesavanja ili...
Pored messinger-a sam instalirao textru misleci da nesto messinger zeza ali ne lezi vraze, ista stvar s tim sto mi je textra prijavila da ne moze da posalje MMS dok se ne ukljuci mobile data(naravno slao sam obican sms a net je bio iskljucen).
5X, sve stock.
Hvala unapred :)
Napravi back up poruka i ocisti podatke aplikacije.

Ово је послао 6п!

@Septimus
Mesec dana bez zastite, za sad ni traga. Nemam ni foliju, ni staklo, ni masku, ni futrolu - bas nista.

Nexus 5X TapaTalking

Nazad
Vrh Dno