Cvoruga
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2007
- Poena
- 415
11GB ima slobodno verzija 16GB?Malo je 11GB, nikako nemoj uzimati
11GB ima slobodno verzija 16GB?Malo je 11GB, nikako nemoj uzimati
Da.11GB ima slobodno verzija 16GB?
Hvala [emoji106] .Da.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Priznajem prvi put vidim da nema. Preinstaliraj img neki sa google sajta.Pogledajte prilog 207753
Ja nemam sistem updates u podesavanjima?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nakon factory data reset sve je doslo svom mestu, stigao ota Nougat.Priznajem prvi put vidim da nema. Preinstaliraj img neki sa google sajta.
Ово је послао 6п!
Prvo sam uzeo 16 GB, pa sam menjao na 32 GB. Sve mi je na cloudu, muzika je play music... Ali.. Aplikacije su sve veće i veće, navigacija vuče megabajte, razne sitnice, uvek sam bio na slobodnih 2-3 GB što me je nerviralo, morao sam da vodim računa o tome, da gledam npr. veličinu stripa ili pdf fajla ... Iskrena preporuka za 32 GB.Imam ponudu za 5X 16gb za 200eur, star 15 dana sa garancijom ali se razmisljam da li je malo 16GB.... Da li se neko opekao sa 16GB i naknadno menjao za 32GB?
Da li neko nosi 5X bez zastite i kako se pokazalo kuciste? Da li se lako grebe, vide li se ostecenja?
Ma jok, to mi ne treba, barem za sada.Ako si parama, naruci i USB C PCI-e karticu za racunar kako bi imao brzo punjenje i na racunaru.![]()
Mislim da su na AA izbacili da su izasli img fajlovi. Samo sam procitao naslov.Sacekaj factory image, mozda izbace danas.
Napravi back up poruka i ocisti podatke aplikacije.Jedno pitanje, ja kao mator konj nisam upucen u kompletnu problematiku ali do sada nisam nikad imao nikakvih problema.Elem, pojavio mi se problemcic pa reko da priupitam ovde.
Konkretno, ne mogu da posaljem sms ako mi nije ukljucen mobile data, da li tu ima nekih podesavanja ili...
Pored messinger-a sam instalirao textru misleci da nesto messinger zeza ali ne lezi vraze, ista stvar s tim sto mi je textra prijavila da ne moze da posalje MMS dok se ne ukljuci mobile data(naravno slao sam obican sms a net je bio iskljucen).
5X, sve stock.
Hvala unapred![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari