Mislim da su na AA izbacili da su izasli img fajlovi. Samo sam procitao naslov.
Ово је послао 6п!
Sad sam poredio ekrane sa drugarovim 5x, moj izgleda zuto naspram njegovog, smorio sam se. Mnogo mi prirodnije izgleda njegov. Bas cu da slikam oba kad budem mogao.
Znam za ovo, nije toliko zut ali je zuci. Znam da je i @ivicanikolic postavljao slike gde je poredio dva ekrana i da je onaj zuci ispao da valja![]()
Sad sam poredio ekrane sa drugarovim 5x, moj izgleda zuto naspram njegovog, smorio sam se. Mnogo mi prirodnije izgleda njegov. Bas cu da slikam oba kad budem mogao.
RealnoMeni požuti jedino kad se ovde počne pričati o tome, do tada je beo.![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sasvim normalno, ako hoces uljuci cooler colors i cao
Ukljucivao sam ali tad previse poplaviPa samo ga poplavi i to je to. Drugacije je kalibrisan. Nikada neces videti dva ista ekrana, a bar ovde mozes sve da podesavas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E pa *** onda je tvoj ok a njegov plav ako ti je sa cooler colors plavRealno
Ukljucivao sam ali tad previse poplavinavika je cudo.
Slikacu ovih dana pa cu okaciti.
Msm da je 70 posto nas uzelo od njega tako da velika preporuka.Svi koji su kupili kod Vladimira, jeste zadovoljni, ima li lik preporuku?
Ja mogu u subotu, nedeljuNe znam ja to nista da namestim, totalni sam noob sto se toga tice. Ako mi verujete ne znam ni kernel sta jeNa forumu sam 2 godine i svaki dan citam o tome ali imam utisak kao da citam kineski
Gledao sam i klipove na netu o rutovanju i menjanju romova ali dzabe.
Ako ima neko voljan iz BG da pomogne tu sam, ako treba platicu.
Imate li na sedmici procenat baterije kad spustite notif?
Pre bilo, sad nema..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari