Šta je novo?

LG Nexus 5X

@alexey Ukljuci mobil data da bi primio podesavanja sa mreze, mislim da se to ne naplacuje. Posle mozes da iskljucis mobile data.

Sad sam poredio ekrane sa drugarovim 5x, moj izgleda zuto naspram njegovog, smorio sam se. Mnogo mi prirodnije izgleda njegov. Bas cu da slikam oba kad budem mogao.

Znam za ovo, nije toliko zut ali je zuci. Znam da je i @ivicanikolic postavljao slike gde je poredio dva ekrana i da je onaj zuci ispao da valja :D

Meni požuti jedino kad se ovde počne pričati o tome, do tada je beo. ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koji fajl da flesujem da rutujem N?
Otkljucao sam bootloader, i instalirao TWRP(ovaj poslednji), drugo nista nisam uradio, sve stock.

edit: flesovao sam supersu, i to kao proslo ok. Imam i supersu app sad, ali root access nemam?

edit2: kad udjem u supersu app, tamo gde ima opcija da se instalira kao system app pise 'Not (currently) available in system-less root mode'.
?

Poslednja izmena:
Sad sam poredio ekrane sa drugarovim 5x, moj izgleda zuto naspram njegovog, smorio sam se. Mnogo mi prirodnije izgleda njegov. Bas cu da slikam oba kad budem mogao.

Pa samo ga poplavi i to je to. Drugacije je kalibrisan. Nikada neces videti dva ista ekrana, a bar ovde mozes sve da podesavas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prijavio se ponovo za betu i skinuo N. Pokrenuo instalaciju i sve prošlo ok :)

Meni požuti jedino kad se ovde počne pričati o tome, do tada je beo. ;)

Realno :D
Sasvim normalno, ako hoces uljuci cooler colors i cao

Pa samo ga poplavi i to je to. Drugacije je kalibrisan. Nikada neces videti dva ista ekrana, a bar ovde mozes sve da podesavas.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ukljucivao sam ali tad previse poplavi :D navika je cudo.

Slikacu ovih dana pa cu okaciti.

Svi koji su kupili kod Vladimira, jeste zadovoljni, ima li lik preporuku?

Sa cooler colors njegov izgleda zuckast naspram mog :D ali stvarno kad uporedim bez ikakvih namestanja mnogo je lepsi njegov. Da moze za nijansu da se poplavi bilo bi idealno, ali sta je tu je.

pa može... custom kernel i kernel adiutor, pa se zezaj sa slajderima :)

Ili uzmi neki preset.. jedan će ti sigurno odgovarati

Sent from my Kinez

Ne znam ja to nista da namestim, totalni sam noob sto se toga tice. Ako mi verujete ne znam ni kernel sta je :D Na forumu sam 2 godine i svaki dan citam o tome ali imam utisak kao da citam kineski :D Gledao sam i klipove na netu o rutovanju i menjanju romova ali dzabe.
Ako ima neko voljan iz BG da pomogne tu sam, ako treba platicu.

Svi koji su kupili kod Vladimira, jeste zadovoljni, ima li lik preporuku?
Msm da je 70 posto nas uzelo od njega tako da velika preporuka.
Edit: Kakav danak neiskustvu, odradim factory a ostane mi ugasen backup i sad sve mora ponovo -.-

Poslednja izmena:
Ne znam ja to nista da namestim, totalni sam noob sto se toga tice. Ako mi verujete ne znam ni kernel sta je :D Na forumu sam 2 godine i svaki dan citam o tome ali imam utisak kao da citam kineski :D Gledao sam i klipove na netu o rutovanju i menjanju romova ali dzabe.
Ako ima neko voljan iz BG da pomogne tu sam, ako treba platicu.
Ja mogu u subotu, nedelju :) Ni sebi nisam radio od kad sam uzeo OPT i sad 6p, ali od 2009. i htc tattoo do tad svaki fon sam :D

Ово је послао 6п!

Imate li na sedmici procenat baterije kad spustite notif?
Pre bilo, sad nema..

Još samo jedno pitanje, pre nego se definitivno odličim za ili protiv kupovine 5X.

Da li se crna bar malo približila crnoj na amoled ekranu, video sam na YT poređenja Samsunga i 5X da je bela bolja na LG, ali crnu nisam mogao baš da ocenim...

Imate li na sedmici procenat baterije kad spustite notif?
Pre bilo, sad nema..

8961573ad7a8713ddeb7694ec07d2a8a.jpg

I kad jednom povucem i onda mi se pojavi

Drzite duze malo tu ikonicu zupcanika u pojavice se nova stavka u podesavanjima. I tu cete lako pronaci.

Ово је послао 6п!

@marinko98
Super je crna na Nexus 5X. Naravno, ne kao na AMOLED-u, ali jedva se vidi prelaz sa tastature na deo van ekrana. Ekranom sam bas vrlo zadovoljan. Kao i telefonom uopste, uostalom. :)

Hvala mironiko na odgovoru. Nije bas svejedno kupovati telefon koji nisi video uživo, zato se i toliko raspitujem o njemu. Danas bi trebalo da se nađem s prodavcem pa da ga kupim...valjda? Na licu mesta ću definitivno odlučiti.

A da odes u vip ili gde ga vec ima pa pogledas detaljno ?

Misliš da ne bih to dosad uradio? ;) U Kuli ga ni u jednoj od 3 poslovnice nema.

Mislim da ga u Vip radnjama nema, jer piše na netu da može samo Online da se uzme, a i ja ga tamo nisam nasao, ali ga imaju u Telenor radnji u Mercatoru i u Kosovskoj, bio pre neki dan da gledam.

Vrh Dno