Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ma da i ja ću uzimati sa Alija kopiju,samo da sredim karticu.

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Ja sam sa alija uzeo, vec mesec i jace ga imam bas isto je ko i prvog dana. Ispao dva puta nista mu nije bilo, taman se otplatio case xD

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Čim vidiš te zelene i crvene odmah znas da nije original :-D

Evo ih
207025807861b7afe89b7e0180427c83.jpg

Standardno lepši beli.
Hvala Telep.

Meni je crno bela varijanta i na nexus 5 i nexus 5x lepsa. Bas mi se svidja taj kontrast, ali kada sam kupovao pre pola godine nije bas moglo da se bira.

Beli je više onako Stormtrooper

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Jel su otvoreni volume i power dugmici na tom cebe kejsu ili su i oni pokriveni? Kako se to pokazalo, jel lako kliknuti na njih ako su pokriveni?
Posto ja imam neka dva kineska, na jednom se malo teze dolazi do dugmica iako su otkriveni a na drugom su pokriveni i tu je ocaj osecaj.

Hm, sad ste me zamislili da li da uzimam kvarc ili da čekam beli?

kvarc je beli, karbon je crni

I mint je zeleni :D Za 6p sam uzeo isto to cebence i super rade dugmici.

Ово је послао 6п!

Ja imam Ice (svetlo plavi). Hteo sam carbon, ali sada ovu boju ne bih menjao [emoji6]

Ako kasnije naručiš ćebence case, koje je fantastično, onda ti je boja nebitna [emoji1]

I na N zaključana cast screen opcija. Koji k... guglu ***...

Cebence izgleda odlicno, jedino sto mozda kvari idilu je sto se taj materijal teze odrzava tj. pere.

Prvo da kupim telefon [emoji12] , nadam se da će Vladimir imati večeras/za neki dan.
Dbrand mi se sviđa.

Ljudi, jel moze neko da objasni kako je cast zakljucan? Ja juce bio kod drugara i on ima Chromecast, te ga je cast na 5x nasao iz cuga

Лако им је...све идеје су реализоване кроз неке кастм ромове....треба само да усвоје идеје....
ШКК више не обесе ФИ за 7.0...не разумем...

Možda vam se uskoro pridružim :)
Naravno ako mi @sretenBG ne uvali nekog lesha [emoji23]

Sent from my Kinez

FK, dolazim ti u grad 10og na svadbu kod kolege sa faxa, ako mi se ne svidi 5X do tada pravimo dil [emoji12] .

Žemo [emoji102] [emoji23]

Sent from my Kinez

To su te njegove fiks ideje kad hoće sebe da ubedi da je kinez telefon [emoji28]

Vrh Dno