Imas ovde nekoliko stranica unazad, MUCENIK je postavio rezultat kamere slikan 5x,G2 i G4, gde se jasno vidi da GS pravi bolje fotke samo u mračnim sredinama a da po danu malko prži belilom i po meni 5x pravi najlepse fotke od sva 3 ubedljivo, što se vidi kad se uvecaju detalji. A GS je u klasi sa S6 Sljamsungom, stim da Se pravi bolji video od GS e sad kakav je 5x u video modu voleo bih da napišu ovi koji imaju u odnosu na G4 ili S6 na primer.Ae da pitam po 100i put [emoji4] , kamera je ubica, je li tako?
Nije, jedina koja kida je ona sa L950, tako kazu u win podforumu [emoji23]Ae da pitam po 100i put [emoji4] , kamera je ubica, je li tako?
Šta je to, daj sliku ako ti nije cim.btw stigao mi danas onaj official crni case (ćebe). stvarno prelepo i originalno izgleda sa njim
Nem pojma, nisam još video telefon, nema ga na stanju.Imam ja, to je ona svetlo plava?![]()
35 bucks?kamera ubija, baš baš dobra. šteta jedino što nema ois jer je i 4k video odličan. btw stigao mi danas onaj official crni case (ćebe). stvarno prelepo i originalno izgleda sa njim
Ako hoces uslikacu ti ja beli pored crnog, samo reci sta da slikamOptička stabilizacija slike.
Za kameru razumeo, samo da proverim još ima li neko kvarc boju pošto je samo ta na stanju,
je li lepa ili ružna, ako ima neko da okači sliku svog 5X u toj boji.
Ovo je povoljno, 8.5$ sa free isporukom. Nesto sam je vidjao po netu za 35$, a ovo je dzabaka ako je original.isto, stvarno je lepa ta bela mada se lako prlja kapiram. ja je nisam zaprljao do sad. evo slike, a ovde sam porucio, stiglo za nesto manje od mesec dana http://www.ebay.com/itm/Genuine-Off...or-Google-LG-Nexus-5X-Huawei-6P-/252435258215
Pogledajte prilog 207843
da da, preko gugla je 35. previšeOvo je povoljno, 8.5$ sa free isporukom. Nesto sam je vidjao po netu za 35$, a ovo je dzabaka ako je original.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari