Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ako ti je za utehu ni ja ga nisam video pre kupovine.. Realno za ove pare dobijas nov proveren fon, nema mnogo biranja xD

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

*** koji hype :-D i ja cu na nexusa definitivno 32gb naravno ili nista.
Moze li se znati oce li i 8.0 dobiti ili ce google da mu prosvira kraj podrske zbog 2 GB sledece god?!

Ae da pitam po 100i put [emoji4] , kamera je ubica, je li tako?

Pa najbolje da pogledas poredjenja na netu.. Ali da, ubica je.

Pa trebalo bi valjda i 8.0 da dobije.

Elem, završio sam sve, rutovao sam 7.0.
U početku sam mislio da nije rutovan, ali ipak jeste, nego je malo drugačije zbog toga što je root systemless.
Uglavnom radi sve lepo nakon instaliranja busybox-a..

Imas ovde nekoliko stranica unazad, MUCENIK je postavio rezultat kamere slikan 5x,G2 i G4, gde se jasno vidi da GS pravi bolje fotke samo u mračnim sredinama a da po danu malko prži belilom i po meni 5x pravi najlepse fotke od sva 3 ubedljivo, što se vidi kad se uvecaju detalji. A GS je u klasi sa S6 Sljamsungom, stim da Se pravi bolji video od GS e sad kakav je 5x u video modu voleo bih da napišu ovi koji imaju u odnosu na G4 ili S6 na primer.

Kamera je vrhunska, bolja od vecine kompaktnih fotoaparata, moj 5x recimo ubija neki kevin Nikon kompakt (naravno kada je Nikon :D) Sa HDR+ definitivno najbolja kamera na telefonima, druge imaju prednost u brzini fokusa i okidanja, ali ovde pricamo o kvalitetu same fotografije.

Nije, jedina koja kida je ona sa L950, tako kazu u win podforumu [emoji23]

@nikola1970

Pa Z2, S5, G3 pisaju po vecini jeftinijih kompakt Nikona i slicnih a da nece 5x :)

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
U pravu si, i oni su bolji od većine kompaktnih fotoaparata, nexusi su još više iznad.

kamera ubija, baš baš dobra. šteta jedino što nema ois jer je i 4k video odličan. btw stigao mi danas onaj official crni case (ćebe). stvarno prelepo i originalno izgleda sa njim

Poslednja izmena:
Optička stabilizacija slike.

Za kameru razumeo, samo da proverim još ima li neko kvarc boju pošto je samo ta na stanju,
je li lepa ili ružna, ako ima neko da okači sliku svog 5X u toj boji.

Imam ja, to je ona svetlo plava? :D
Šta znam, meni se sviđa boja. Na slikama izgleda kao da je bela, ali je zapravo svetlo plava, to mi rekao lik kad sam uzimao. I stvarno je tako.
Mislim da je ovo i lepša kombinacija nego skroz crna, mada meni boja na igra neku veliku ulogu :)

Optička stabilizacija slike.

Za kameru razumeo, samo da proverim još ima li neko kvarc boju pošto je samo ta na stanju,
je li lepa ili ružna, ako ima neko da okači sliku svog 5X u toj boji.
Ako hoces uslikacu ti ja beli pored crnog, samo reci sta da slikam

ja imam quartz boju i meni se bas svidja, doduse sada je u onom crnom cebe kejsu, i meni se bas svidja taj kejs, ostalim ljudima isto, jako je dobar.

Samo leđa, mada mlatim i ja, realno šta ima veze koja je boja.
Hvala svima na odgovorima.

ffa6fa09db2f7e2c363c10d726125348.jpg

"Tepih" case xD

Ove su kopije, imaš na youtube or vs copy

Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока

Pa najjace da ce neko da kupi case za 35 dolara xD

ne verujem ni ja da je original ali sam svakako prezadovoljan kvalitetom. cak je i pakovanje kao original :D

Koliko dugo nosis, kakve su ivice i da li se ofucalo to cebe pozadi? :)

Ja dobih danas supcase, ispalo 20$ sa ebay. Baš je dobar osećaj u ruci sa case-om.

Nazad
Vrh Dno