Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koga zanima rut, flesuje cf root, i da bi mi radio adaway treba da skine systemless host files (ukucajte u gugl) i to je to.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nisam do sad nikad backup radio, obicno samo instaliram opet aplikacije. Sad me nesto jako mrzi, pa ako bih opet stavljao factory zbog N, je l' google backup pamti i aplikacije ili samo njihova podesavanja?

Sacekacu da moze root da se sacuva uz Flashfire (kontam, par dana), pa onda nabacujem Nougat. Taman da vidim ovde utiske prvo. :)

Nexus 5X TapaTalking

To stoji ali zašto onda nisu android 7 ostavili za kraj septembra pa zajedno sa novim nexusima ? Ovako ispada kao da im je neko držao pištolj na glavi da izbace pre kraja meseca..

Sent from my Kinez
Da ispeglaju sta ima da se ispegla. Meni se cini da mi korisnici imamo samo dobit od toga. A i ako ne ubace sve to za aktuelnu generaciju, lako ce se instalirati, moguce i bez root-a.

Ово је послао 6п!

Moguće :)
Mene sada ovaj " Insajder beta program " ponovo gura ka nexusu [emoji23]
Ako je neko voljan da udomi n5x 32gb neka viče :/

Sent from my Kinez

Nugat preview 5 i dalje nemam ota?
Screenshot_20160822-231421.png
U kom li sam ja beta programu?!?

Inatalirao ga konacno, bas je potrajalo.. Videcemo narednih dana kako ce se ponasati..

ja updateovao, uradio factory reset, i ponovo instalirao sve aplikacije rucno, mnogo brze instalira. Za sada sve radi ok, videcemo u narednom periodu.

Meni baš brzo odradio sve, samo je skidalo dugo(1.1GB).
Sama instalacija prođe za 10min max.

Koga zanima rut, flesuje cf root, i da bi mi radio adaway treba da skine systemless host files (ukucajte u gugl) i to je to.

Koji twrp radi na 7.0?

Ne radi twrp ako si enkriptovan, cfroot se flesuje preko kompa

Jel odradio jos neko factory posle apdejta, ne znam dal da radim posto je sve ostalo isto kao na mm.

Imam ponudu za 5X 16gb za 200eur, star 15 dana sa garancijom ali se razmisljam da li je malo 16GB.... Da li se neko opekao sa 16GB i naknadno menjao za 32GB?

Ako ne stavljas muziku na njega nije malo. Slike na drive i to je to. Za sve ostalo sasvim dovoljno.. i naravno ako ne igras igrice.

Imam nov 32gb za 265e kod pominjanog Vladimira, razmisljam se vredi li 16GB tih 65eur.

Opet, na to pitanje sam sebi jedino mogu da odgovorim ali ipak da cujem tudje misljenje :)

Malo je 11GB, nikako nemoj uzimati

Istu dilemu sam imao, ali kad bolje razmislim...meni ne vredi tih 65€, naročito zato što ne igram igrice, ne slušam muziku i ne gledam filmove na telefonu. Ti sam sebi, samo možeš odgovor da daš(kao što si i napisao).

Jedno potpitanje:

Pošto se dosta piše o crkavanju ploče na G4, a 5x ima isti čipset, procesor i grafičku, da li postoji opasnost da se istorija ponovi?

Pričao sam sa drugom koji radi u Comtrade prodavnici i on je hteo G4 da uzme jer mu žena ima G3 i zadovoljan je, međutim kolege iz servisa su mu rekle nikako G4 jer navodno je problem sa lepkom kojim su komponente na matičnoj vezane jer se usled grejanja posle određenog vremena dešava ovo crkavanje i da je pre bilo izraženije ali da ni noviji modeli nisu imuni i da uvoznik u Srbiji nije uvozio G4 i da navodno više i neće, kao ni G3.

Istu dilemu sam imao, ali kad bolje razmislim...meni ne vredi tih 65€, naročito zato što ne igram igrice, ne slušam muziku i ne gledam filmove na telefonu. Ti sam sebi, samo možeš odgovor da daš(kao što si i napisao).

Jedno potpitanje:

Pošto se dosta piše o crkavanju ploče na G4, a 5x ima isti čipset, procesor i grafičku, da li postoji opasnost da se istorija ponovi?
To se ne desava na 5x.

Ово је послао 6п!

Sta znam radi prilicno dobro, mogu reci dosta brze otvara i nema laga. Za sada sam zadovoljan.. Mozda bi cak bilo bolje posle factory.

Pa jel vidis koliko nas ima ovde sa 5x niko se nije pozalio na to. Uzimaj i ne razmisljaj.

Telefon vec ima skoro godinu dana, da se desava vec bi bio pun net kao za g4

Nije se dešavalo ni na G4 odmah...tek posle određenog vremena. Tako da sam još uvek u dilemi, uzeti 5X ili ne?
Kao sto telep rece. Skoro je godinu dana star telefon, znaci ne desava se. Jasno je da nije ista ploca kao na g4. To sto dele neke komponente ne znaci da su isti uredjaji.

Ово је послао 6п!

Nazad
Vrh Dno