Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zašto ne kupiš onaj adapter za usb c (1 cm velicine) od par stotina dinara i staviš ga u novčanik i tako sebi daješ mogućnost da koristiš tuđe punjače kada si van gajbe ?

Ovako nešto :

Original Nillkin USB 2.0 Type C Type-C to Micro USB Converter Adapter for Xiaomi mi5 4S OnePlus Two 2 Nexus 5X 6P meizu pro 6 P9
http://s.aliexpress.com/yER7zIJF
(from AliExpress Android)

Sent from my Kinez
Mislim da sam video na KP za 300din. Prodavac tvrdi isprobano radi.

Hvala, nisam ni znao da to postoji. Moram uzeti!

@telep, kontam da je zbog toga, ali što je mnogo, mnogo je..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Malo jeftinije resenje je xiaomi adapter. Prolazi check, ali njihov kabl ne. Ja ih uzeo za OPT pa sam vec bio spreman za nexusa :)

Ово је послао 6п!

Nillkin kabl prolazi i check :)

Trenutno 6$. Po komentarima i slikama prolazi program.

Nillkin universal flat Type C cable USB 2.0 date cable 120cm 5V 2A quick charge cable for zuk z1,oneplus two,letv 1s,nexus 6p 5x
http://s.aliexpress.com/I32uQZN7
(from AliExpress Android)

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Našao sam na kp taj adapter mali za 300din, sutra uzimam. :)
Nisam ni znao da postoji to, taman ću u novčaniku da ga nosim :D

Pazi taj mozda ne bude radio i prolazio check. Proveri odmah.

Ово је послао 6п!

E super je znati da ima kod nas.

Ово је послао 6п!

Sad sam probao i muziku na sluškama, prilično loš zvuk.
I na G2 je zvuk bio baš loš na sluškama, ali kad sam instalirao V4A preporodio sam se.

Jok, samo instaliraš apk, i onda iz nje instaliraš drajvere.
Guglaj, ima tema na xda.
Treba root btw.

Jel vam se dešava na chroma romu da kada završite razgovor vidite da je ekran upaljen a notifikacije spuštene? Meni redovno i na 5x i na 6p, ne znam jel to nešto do roma ili šta...

Da,i to na svakoj verziji chrome do sada,doduse ne desava se stalno.
Ono sto me vise nervira je sto se ekran upali kad zvoni telefon cak iako je u dzepu i onda se naravno telefon sam javi.
Nije mi jasno da ne moze da se implementira da se koristi proximity u toj situaciji. . .

Poredio sam juce zvuk u slusalicama na Xperiji XA i na Nexusu, za divno cudo Nexus zvuci glasnije. I to bogami 20% glasnije. Od GPro 2 ne zvuci glasnije uopste, a kvalitet zvuka je moozda malo na strani 5x.
A poredio sam i ekrane sa Nexusom 5, iP6s i XA. Sony ima bas plav ekran, to sam primetio i bez poredjenja. N5 koji takodje vazi da ima tacne boje pored 5x izgleda lose. Mada mozda je i do toga sto je drugar menjao displej pa nije isti kao pre. Uglavnom na 5x su boje dosta izrazenije i zivlje. Dosta vas je i imalo peticu tako da znate bolje.
I na kraju ip mi ima najbolju belu. Jeste plavlja ali ne izgleda mi plavo. Kad odvrnem osvetljenje na maks deluje bas prirodno. Mada kad ga spustim na jacinu da bude isto kao na 5x, onda deluju izjednaceno, a kod ip se nazire plavkasta.

Uzeh danas onaj adapter, ali ipak neću da ga rutujem, čekam sedmicu sutra :D

Kako ide to, puštaju prvo za određene regije ili za sve odjednom?

Nema pravila. Možda dobiješ sutra, a možda za dve nedelje.

U svakom slucaju ima da skines ota paket (ako nisi rutovan, da ne cekas) i za nas druge factory image.

Da li se nekome desavalo da kad se otkljucava preko fp telefon ne zavibrira a ipak otkljuca?
I jel koristi neko piktures, posto aplikacija ima bas veliki lag kad se skroluju slike, pogotovo kad se vracas od donjih slika na gore.

Hvala telep, bas je dobra. Ona se sad normalno apdejtuje iako je preko apkmirrora skinuta?

Mislim da je još beta, valjda ima na play store samo pod beta sekcijom.

Sent from my Nexus 5X

Vec dva dana mi stoji aktiviran 'alarms only' mod na podesavanjima za zvuk. Nista se ne desava kada ga kliknem i ne mogu da pristupim toj opciji uopste. Resetovao sam ga, probao sve u podesavanjima, zvono i notifikacije se cuju sada ali dugme je i dalje neaktivno. Jel zna neko resenje?

Probaj da pritisneš nekoliko puta volume down da dođe do kraja, pa onda još jedan klik (taj jedan je bitan).

Posle toga volume up nekoliko puta i trebalo bi da ti izađe iz toga, poznat je bug, mada se retko dešava.

Poslednja izmena:
Да неће неко да поручује дбранд ?

Treba svaki cas da izbace imidže, hajp moze da dozivi vrhunac :D

Izmene u android7.

Screenshot_2016-08-22-20-02-53-721_com.android.chrome.png

Ima i na sajtu ali je ovako preglednije.. zanimljivo da se još čekaju daydream ready uređaji

Sent from my Kinez

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno