Probaj,neces se pokajati,prepun je podešavanja raznoraznih a pritom sve lepo radi.Ja sam probao mnoge romove i uvek se vratim njemu.U poslednje vreme uopste i ne flesujem osim mesecnih izdanja zbog vendor.imgSvidja mi se kako izgleda, a i odlicno radi koliko vidim. Mislio sam da budem na stock ali moracu da flesnem taj xD
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
On dolazi sa čistim stock kernelom ali ja koristim thuglife kernelHvala buraz, cim nadjem vremena flesnucu ga. Izgleda bas zanimljivo. Jel koristis njegov stock kernel ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sa minus osvetljenjem i wifi. Dobar rezultat.
Sa minus osvetljenjem i wifi. Dobar rezultat.
Nema sta da pise kako je koristio telefon, sigurno nije jurio pokemone. Ja takvim koriscenjem i posle dve godine sa g2 mogu da napravim 8h sota.
Poslato negde iz svemira
Uzeo ja za prijateljicu, 32gb za 270e, po nekom bolesnom kursu doduse. Garancija je 12mes, valjda je malo skuplje ako hoces 24m. Poslali su uredno, bez problema, odmah sutradan. U sustini, pohvalna saradnja.
Ne kazem ja da svi isto koristimo telefon, vec da je svakome ko se razume jasno kako je telefon koriscen cim vidi sot. Kao sto kaze Djilkosh osvetljenje u minusu i wifi. Aj neka ga koristi celo vreme napolju na mobilnoj mrezi, sa ukljucenom lokacijom, dosta slikanja pa neka okaci sot[emoji16]Onda svi isto koristimo telefon i svima isto traje baterija.
I sa S6 jedan u temi izvlači 7 sati displeja. Ovo što se postavi snimak ekrana bez napisanog kako je korišćen telefon i šta je upaljeno//ugašeno ništa ne znači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari