Šta je novo?

LG Nexus 5X

Svidja mi se kako izgleda, a i odlicno radi koliko vidim. Mislio sam da budem na stock ali moracu da flesnem taj xD

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Svidja mi se kako izgleda, a i odlicno radi koliko vidim. Mislio sam da budem na stock ali moracu da flesnem taj xD

Probaj,neces se pokajati,prepun je podešavanja raznoraznih a pritom sve lepo radi.Ja sam probao mnoge romove i uvek se vratim njemu.U poslednje vreme uopste i ne flesujem osim mesecnih izdanja zbog vendor.img
http://romwarehouse.com/megatron007/bullhead/vendor_images
https://cloud.mail.ru/public/Mk4A/hqfjt6myN
Gapps http://opengapps.org/
Evo i link pošto rade redovna odrzavanja na serveru pa neces moci skinuti direktno.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Hvala buraz, cim nadjem vremena flesnucu ga. Izgleda bas zanimljivo. Jel koristis njegov stock kernel ?

Sestri pre neki dan padne telefon na beton I skrca ekran. Telefon radi normalno I ne primecuje se puno sa ukljucenim ekranom. Njoj ne smeta ali meni bas bode oci. Zna li neko koliko kosta ekran?

Original sigurno 150e+
Bolje da kupiš novi mob.

Sent from my Redmi Note 3

Јок 600 е...има за 50 е

КупиЈо сам тапаток!

Ja pričam o originalu i zameni u ovlascenom servisu.. mogao sam i ja da mu dam link sa aliexpres-a ali šta sa tim ?

For LG Google Nexus 5X LCD Display Touch Screen with Digitizer Assembly Tools replacement , Black Free shipping !!!
http://s.aliexpress.com/RbIRRJVN
(from AliExpress Android)

Eto za 30$..

Sent from my Redmi Note 3

Poslednja izmena:
93518eac4578d1b54810a0bfae25b0f4.jpg

Jel ovo znaci da nemam najnoviji kernel? Na najnovijoj Chromi sam ako nesto znaci..

Imaš u postu iz kog si skinuo rom link ka vendor image, skini i flashuj kao img iz twrp. Nema veze sa kernelom.

Jel mi se cini ili Nexus 5X ima tisi zvuk u slusalici od Nexus-a 4?

Sa minus osvetljenjem i wifi. Dobar rezultat.

Vibracija tastature ubija bateriju. Davno sam to primetio.

Ово је послао 6п!

Mislim da nije bio cinican.

Inace, meni je svaki dan do danas jedva, ali JEDVA izdrzao telefon do leganja (sa manje od 4h ekrana i 15ak sati upotrebe)... Valjda se to sve sad malo sleglo. :D

Sa minus osvetljenjem i wifi. Dobar rezultat.

I sa S6 jedan u temi izvlači 7 sati displeja. Ovo što se postavi snimak ekrana bez napisanog kako je korišćen telefon i šta je upaljeno//ugašeno ništa ne znači.

Nema sta da pise kako je koristio telefon, sigurno nije jurio pokemone. Ja takvim koriscenjem i posle dve godine sa g2 mogu da napravim 8h sota.

Poslato negde iz svemira

Vidim da je dosta vas uzimalo od Vladimira, ali me zanima da li je neko uzimao iz radnje u Balkanskoj u Beogradu i kakvi su utisci, posto mi se cini da su malo jeftiniji.

Uzeo ja za prijateljicu, 32gb za 270e, po nekom bolesnom kursu doduse. Garancija je 12mes, valjda je malo skuplje ako hoces 24m. Poslali su uredno, bez problema, odmah sutradan. U sustini, pohvalna saradnja.

Nema sta da pise kako je koristio telefon, sigurno nije jurio pokemone. Ja takvim koriscenjem i posle dve godine sa g2 mogu da napravim 8h sota.

Poslato negde iz svemira

Onda svi isto koristimo telefon i svima isto traje baterija.

Uzeo ja za prijateljicu, 32gb za 270e, po nekom bolesnom kursu doduse. Garancija je 12mes, valjda je malo skuplje ako hoces 24m. Poslali su uredno, bez problema, odmah sutradan. U sustini, pohvalna saradnja.

Hvala. Kod njih mogu na rate da uzmem, pa me je samo zanimalo da li su im uredjaji u redu.

Jesu, bar nismo prometili neki problem. Inace, ako ides na rate, skuplje je valjda 20%.

Onda svi isto koristimo telefon i svima isto traje baterija.
Ne kazem ja da svi isto koristimo telefon, vec da je svakome ko se razume jasno kako je telefon koriscen cim vidi sot. Kao sto kaze Djilkosh osvetljenje u minusu i wifi. Aj neka ga koristi celo vreme napolju na mobilnoj mrezi, sa ukljucenom lokacijom, dosta slikanja pa neka okaci sot[emoji16]

Poslato negde iz svemira

I sa S6 jedan u temi izvlači 7 sati displeja. Ovo što se postavi snimak ekrana bez napisanog kako je korišćen telefon i šta je upaljeno//ugašeno ništa ne znači.

Pa nema sta generalno i da se pise mnogo. Kod svaog ROMa isto koristim.
Mreza setovana na 3g, wifi skeniranje upaljeno stalno, tako da sam kuci na wifiju uvek, fb, instagram, whatsapp, viber i jedno sat vremena poziva. Bez igrica, youtube minimalno, ugasen NFC, sinhronizovan jedan mail, par slika kamerom, automatsko osvetljenje ekrana sa skalom na sredini, ugasena vibracija tastature, ugasena lokacija...
Probao sam PN, vise CM baziranih, Bliss, razne kernele...I SOT nikad ispod 4,5 h, cesto i preko 5, ali ovakav rezultat apsolutno nikad, zato sam i okacio. Poenta je bila da onaj ko nije probao DU proba, a sa svoje 32 godine nemam potrebu da se dokazujem pred nepoznatim ljudima, a pogotovo ne necime sto nisam ja pravio, kao sto je DU ROM.

Poslednja izmena:
Ja izvlacim oko 4.5 sot-a. To mi je neki prosek, uz moj nacin koriscenja super. Nista ne gasim, igram igre (clash royal pretezno). Znaci na drugim telefonima sa jacim baterijama bi dobio sat, ili sat ipo sot-a, za ove 6+ sot na nexusu i na drugim fonovima 7.5+ sot nemam zivaca da efsujem fon.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Uzeo sam ja iz te radnje, poslali mi lepo na kucnu adresu. Sve je ok, preporuka za njih. Pise da je 24 meseca garancija, al' kad sam dobio telefon, u samoj garanciji pise 12 meseci na software i 12 na hardware.

Inace, ne znam za Chromu i ostale romove, al' Pure je presao sa layers na substratum. Iskreno, deluje mi malo nestabilno, layers su mnogo bolje menjali i aplikacije nisu pritom pucale.

Poslednja izmena:
Vrh Dno