Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koliko je bolja kamera nexusa 5X i xperie z3 u ondosu a Samsung J5 iz 2015 ili HTC Desire 820 ?

Nešto me zeza baterija, pregledao sam hiljade i hiljade screenshotova sa xda i tamo indusima [emoji60] baterija traje 3h, kod mene duplo više, nešto nije ok [emoji102]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470599188384.png
    uploadfromtaptalk1470599188384.png
    85.8 KB · Pregleda: 202
  • uploadfromtaptalk1470599199196.png
    uploadfromtaptalk1470599199196.png
    60.9 KB · Pregleda: 200
što bi rekli, auto :D
pazi još sam čačkao oko thermal throttlinga, sad 808 radi pun gas :D po defaultu je mrtav skroz, maltene u rangu G3 što se throttlovanja tiče

Nešto me zeza baterija, pregledao sam hiljade i hiljade screenshotova sa xda i tamo indusima [emoji60] baterija traje 3h, kod mene duplo više, nešto nije ok [emoji102]
Ovo je predobar rezultata za njegovu bateriju.

Sent from my Sony Xperia Z2

što bi rekli, auto :D
pazi još sam čačkao oko thermal throttlinga, sad 808 radi pun gas :D po defaultu je mrtav skroz, maltene u rangu G3 što se throttlovanja tiče

Ako te ne mrzi kad istestiraš da napišeš šta si tačno čačkao a da je pokazalo lepe rezultate :D Iskreno me mrzi da se igram sa tim stvarima, i možda zvuči čudno, al uzeh Nexusa zbog stabilnosti i update-a a ne zbog čačkanja. :D

Uglavnom se svodi na to da su stock podešavanja previše agresivna što se throttlinga tiče, evo tabele sa nekoliko sd808 telefona gde se vide vrednosti na kojima razne stvari throttluju. To može da se promeni pri čemu se dobijaju bolje performanse pri nekom dužem opterećenju na uštrb nešto lošije baterije, pa kako ko voli.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470610377115.jpeg
    uploadfromtaptalk1470610377115.jpeg
    73.5 KB · Pregleda: 216
U ***,u svasta se ti razmes, hakeru :D ;)

Sent from Sony Xperia Z5

Kako otkljucavate najscesce telefon, power button ili fingerprint? :)

power nisam kliknuo 5 puta do sad :D

samo kad mi je na stolu a mrzi me da ga podignem.... zato mi malo nedostaje double tap,ali ***

Ubaciš drugi kernel i imaš. :)

Sent from my Sexus 6P using Fapatalk

Pa šta znam, meni dobro radi na 6P. Nisam primetio neku veću potrošnju baterije.

6p ima zasebno napajanje digitalajzera, a 5x ne. Isto kao sto n5 nije imao.

Ово је послао 6п!

Bezte u brda, brzoooo, Android malware bla bla, maybe, potentially,could, if......

Poslednja izmena:
Speedtest aplikacija mi uzasno brlja na 5X. Upload na wifi mrezi uvek JEDVA izmeri. Nije do telefona jer mi upload na wifi zapravo ide punom brzinom, samo Speedtest ne moze da ga izmeri kako treba.

kod mene i na laptopu nekada isto zeza upload na speedtestu. Imas druge aplikacije

Da li Fingerprint malo utice na bateriju? Kao da se malo brze prazni otkako sam ga ukljucio.

Sigurno to ne mozes da primetis

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Avgustovski update donosi nov kernel, mozda je do toga. Imam utisak da mi se baterija sporije praznila sa julskim update-om.

Koristi li neko Xposed..? Probao bih sa njim prvo, a ne odmah da ubacujem ROM-ove, nego prvo malo stock da izgustiram.

Ili, postoji li neki drugi nacin da gasim ekran (tipa DT2W, fingerprint sensor press&hold ili tako nesto), a da to ne ukljucuje custom ROM i/ili kernel?

Nova launcher?

@telep
Nesto ne bih Novu odmah metao, ne pitaj me zasto. :D

Vise me interesuje ako neko koristi Xposed, kako to izgleda. Znam da je bio ogroman problem da se uopste prilagodi Lollipop-u i narednim verzijama...

Dt2w i Nova?Ne bi reko [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ako je mislio da gasi ekran sa DT2S kao što je napisao

Ili, postoji li neki drugi nacin da gasim ekran (tipa DT2W, fingerprint...)

- onda može. Ali DT2W ne može. :)

mironiko, koristim ja Xposed na 6P i nisam imao problema. Na XDA ima video tutorijal kako se instalira, odradiš to za 3 minuta i to je to. :)

Da, pogresih slovo. DT2W mi ne treba, senzor radi dobro.

Kul, onda cu ga i ja nabaciti veceras, fali mi tih nekih par stvari samo, zbog kojih ne bih odmah menjao kernel, ROM, launcher ili sta ti ja znam... Hocu sto cistiji stock look&feel malo da osetim. :)

Xposed radi bez problema, meni ekran gasi Greenify kad zadržim malo home dugme. Nego, jel ima neki modul ili app da pojača osvetljenje na max kad se uključi stock camera?

Nazad
Vrh Dno