Šta je novo?

LG Nexus 5X

Preko cega podesavate one vrednosti za RAM?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Прави избор, са Виндовс нема грешке...нема ни апликација...нотификација....Милина једна

КупиЈо сам тапаток!

Nemoj tako, Windows je odlican. Ne baguje, brz, sve ima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma kakav Windows. Nego dok sam kroz poslednjih nekoliko godina imao Nexus 4 i 5, iP5, M7, G3, Nexus 5X, iP5s uvek sam najmanje razmisljao o zameni telefona na iOS-u, kad nisam tweakovao, flešovao, itd. Radi, ne razmisljas. Samo iznosim svoje iskustvo, nemam nameru nikoga da prosvetljujem.

Pa da, ali ima i tu bagova lagova itd itd. Evo 9.3.2 na 6s plus trza vrlo cesto.

Super za tebe, ali ovde nikoga ne zanima iOS, niti kako on radi ili ne radi

To sto su na benchu apple i windows podforumi puni 5-6 fanbojeva od kojih ne moz procitati nista osim meni radi savrseno za windows, i jabucarske mantre radi ne mislis to je druga prica. Koja nikako ne oslikava stvarno stanje
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi kaze kakav je zvuk u slusalicama na 5x? Posto vidim da mu to uglavnom zameraju.

Ili neko da iznese utiske ko je imao G2 pre njega, koliko 5x ima bolji zvuk?

toga sam se i plasio. a da li je glasniji 5x?

Super za tebe, ali ovde nikoga ne zanima iOS, niti kako on radi ili ne radi

To sto su na benchu apple i windows podforumi puni 5-6 fanbojeva od kojih ne moz procitati nista osim meni radi savrseno za windows, i jabucarske mantre radi ne mislis to je druga prica. Koja nikako ne oslikava stvarno stanje
Sent from my Nexus 5X

Moram da se nadovezem na ovo tvoje. Ja imam lumiu 520 skoro 3 godine. Telefon je niskobudzetni, ali u poredjenju sa slicnim iz androida .. pa lumia je njesra. Znas kad si ogranicen sa aplikacijama, koriscenjem itd... ISkreno ja i nisam neki zahtevni korisnik. Ne igram igrice, navigacija itd.. MEni je vazno da ima dobru bateriju i kameru i da nema velike bagove kao LG G4 sa plocom itd... (za koji sam se inace bio zagrejao ali odustao). Uglavnom otkucam poruku, poziv i koja poruka na viberu.. Bez facebooka ili bilo cega.
I opet pored svog tog koriscenja (minimalnog) meni windows zakuje. PA da popizdis.. Znas kad pritiskas dugme za paljenje a on ne reaguje. PA ga onda otvorim izvadim bateriju i nastavim dalje. To mi se retko desava, ali se desava. Ima tu jos sitnica, ali najveca mana je manjak aplikacija. Windows korisnici su bukvalno hendikepirani u odnosu na android, verovatno i iphone ali njega ne koristim niti sam koristio.
Tako da se definitivno vracam na android. E sad zamisli kad je meni slabom korisniku njesra telefon i baguje, koliko li tek zasmeta nekom zahtevnijem... WINDOWS JE NJESRA

Moze li neko da mi kaze kakav je zvuk u slusalicama na 5x? Posto vidim da mu to uglavnom zameraju.

Ili neko da iznese utiske ko je imao G2 pre njega, koliko 5x ima bolji zvuk?
dobar je zvuk, tih mada ne toliko da sad bežiš od telefona samo zbog toga. meni je zadovoljavajuć a inače sam gluv :D

Kupujem ga bez obzira na to, samo me zanimalo da li ima pomaka na sd808 naspram 800 koji je u G2 i u mom G Pro 2, koji su prilicno dull u zvuku.

Zvuk na G2 sa Dorimanx kernelom(Sound podešavanja),Viper-om i kvalitetnijim sluškama je sve samo ne dull

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Pa mozda sa tim nisu, ali pricam za zvuk telefona bez "doradjivanja" ali sa kvalitetnijim slusalicama. Maltene svaki telefon sa sd800/801 je bolji od lg-a.

Jeste loš zvuk na G2, ali kao što reče kolega iznad, viper + dori i sve je ok.

Pisao sam već, viper pravi OGROMNU razliku u zvuku, znači ja nisam mogao da verujem koliko je bolji zvuk sa njim.
Probajte i na 5X, pošto se svi žale na zvučnik i tu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Imate Arise sound mod. Verovatno je i najbolji mod. Radi i sa Acoustic X-om.

Sent from HTC One_M8y

jos samo da nadjem ko ce to da mi instalira posto ja nista ne znam o tome :D ako ima takvih nek se jave, dobice paket piva :D

+1 za Viper X, LG G3 sa i bez Viper X - dva razlicita telefona, naravno mnogo bolje sve sa viper x.

a sta taj viperx konkretno uradi? napravi volume boost i ima globalni eq i limiter za ceo uredjaj?

Kupio sam Hama USB-A - USB-C kabl, medjutim racunar ne prepoznaje uopste telefon. Uopste nemam USB notifikaciju ni na racunaru ni na telefonu. Nekad se telefon puni kad ga povezem sa racunarom i punjenje prestaje posle par sekundi. Los kabl?

EDIT: CheckR ni ne prepoznaje USB konekciju!

EDIT 2: Konektor ladno ne moze da udje do kraja u telefon (zato i ne radi), dok u punjac moze!!!

EDIT3 3: Usao je, odradio CheckR, prosao test! :)

Dakle, Hama USB-C - USB-A sto se prodaje kod nas po ceni od 1100 RSD je bezbedan za povezivanje.

Prilozi

• IMG_20160806_184016.jpg
    IMG_20160806_184016.jpg
    1 MB · Pregleda: 191
  • Screenshot_20160806-193834.png
    Screenshot_20160806-193834.png
    67.6 KB · Pregleda: 176
Poslednja izmena:
Da li se jos nekom USB C - USB A kabl malo teze vadi iz telefona? Nasao sam se na netu da se Google-ov USB-C - USB A isto malo teze vadi na 5X...

U poredjenu sa punjacem nista teze od njega.

Sent from my Nexus 5X

Posle 2 ubadanja/vadjenja je isto kao i sa punjacem. :) Sad je sve ok.

Viber notifikacije umeju ponekad da kasne na wi-fi mrezi kad je zakljucan ekran... Nekad stignu tek kad se otkljuca ekran. U pitanju je avgustovski stock.

Poslednja izmena:
nexus 5x vs xperia z3 vs galaxy A5 2016
Vazna baterija, kamera i kvalitet (da nema falinki kao G4)

Ja mogu da ti kazem sto se tice Z3 vs 5X. Baterija velika prednost Z3, ali isto tako kamera velika prednost 5X. Moraces da napravis kompromis. Ako si uglavnom negde blizu kuce ili imas punjac onda to nije problem jer se 5X puni neverovatno brzo. Upravo zbog toga zamenuh Z3 za 5X, i jos imam jedan powerbank uz sebe uvek za svaki slucaj.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Tezak kompromis...

Nazad
Vrh Dno