Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jel probao neko kabl HAMA kabl USB-C - USB A 2.0 , 1m? Bas me zanima da li prolazi onaj test.

A jel zna neko gde moze da se nabavi taj adapter za usb c ako se ne dobije?

Ja sam ga nabavio na ebay-u.

Sent from my Nexus 5X

Koja je prednost usb c i kakav se punjac dobija sa mobilnim 1A ili 2A

Mislim da je 3A.
Prednosti - veća brzina prenosa, veća amperaža prilikom punjenja, lakše ubodeš konektor..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Primetio sam bag koji se desava s vremena na vreme. Kad ukljucim kameru neki put se zakuca i nece da je pusti. I onda mora da se ubije aplikacija da bi radila sledeci put

Sinoc ja da slikam nesto na brzinu, kad ono mucak

Mene to opasno iznervira, ali pretpostavljam da to nekako moze tu da se resi. Jesi li radio clear cache i data? Cistio iz recovery-ja? Stock rom ili? Kernel?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel moze, negde kod nas, da se nabavi, originalni punjač, ili, barem neki, koji je pouzdan i puni, kao ovaj, koji dolazi uz pakovanje?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliki je zRAM size i swappines? 512 i 60?

Ta poslednja 2 drzim na 144 i 180 na 2GB 32bit, ostalo je isto.
Evo stavih sad i ja na 144 i 180 (tako sam pre i na franco držao). Radi sve bez greške, definitivno su sredili stock kernel. Da nam se @Batak više ne sekira [emoji23]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470328133766.png
    uploadfromtaptalk1470328133766.png
    194.9 KB · Pregleda: 178
  • uploadfromtaptalk1470328142264.png
    uploadfromtaptalk1470328142264.png
    166.3 KB · Pregleda: 174
E ovako je trebalo da bude od pocetka. :)
Usporavanja nema vise? :)

nema, sve lepo radi i kada je tako pun ram, uključujući i kameru i chrome

Evo stavih sad i ja na 144 i 180 (tako sam pre i na franco držao). Radi sve bez greške, definitivno su sredili stock kernel. Da nam se @Batak više ne sekira [emoji23]
Na kom romu to?

chroma, ali je stock google kernel u njemu

Odlicno. Javi kad bude uptime oko 1000, bas me zanima. :)

Jedino ako si na Win presao, jer ni na iOS-u se ne bi usrecio po tom pitanju. :)

Planiram ovih dana da kupim 5x 16GB, pa bih molio da mi neko otkrije tajnu zašto je cena kod operatera 60-70 hiljada, a u redovnoj prodaji 230-240€ (ako ne lažu ovi sa MobilnogSveta).

Takođe, bio bih zahvalan, ako neko ima neki savet pre kupovine...

Zato sto operateri nisu normalni i cene za sve telefone su preduvane, ne samo za 5x.
Savet je da ides na 32GB ako si u mogucnosti.

Razumeo bih da su 20, 30 pa i 50% skuplji, ali 150% nije normalno...

Nisam neki zahtevan korisnik, 32GB mi ne treba; koristim trenutno Moto G sa 16GB, posle dve i po 6.33GB slobodno bez da sam išta brisao

Ovaj ima slobodno 10.5gb i svaka slika i video uzima više prostora nego na moto g.
Uzmi 32gb

Sent from my Redmi Note 3

Odlicno. Javi kad bude uptime oko 1000, bas me zanima. :)

resetovao sam ga :) flešovao novu chromu. verujem da bi isto bilo, ranije je posle 100h pokazivao znake umora, sad kad je dobar na 250h znači da može da tera dokle hoćeš :D

Razumeo bih da su 20, 30 pa i 50% skuplji, ali 150% nije normalno...

Nisam neki zahtevan korisnik, 32GB mi ne treba; koristim trenutno Moto G sa 16GB, posle dve i po 6.33GB slobodno bez da sam išta brisao

30€ ti je razlika 16 i 32.

A i kada vidis koliko je bolja kamera vuci ce te da slikas vise. Ja se sad napatio sa 16GB na odmoru samo tako. Stalno sam jurio laptop da prebacim slike i video.
Mala ti je razlika u ceni i steta bi bila da ne uzmes 32GB.
Eh, taman se ponadah. Pa ne mora da znaci, ali ako ti se namesti javni. :)

@fkloznica, @Batak, @Vojkan

U pravu ste, nisam uzeo u obzir mnogo jaču kameru na 5x, ipak će biti 32GB

Poslednja izmena:
Ja sam na full stocku i posle zadnjeg apdejta oseca se da fon mnogo bolje radi. Nzm dal je neki trip ali par puta sam se iznenadio da su mi neke aplikacije ostale kesirane.. I ono kao u fazonu wtf otkud ti u ramu xD 600 sati sam nagurao prosli mesec sa njim al morao sam da ga resetujem poceo je da se muci malo, mada je i dalje odlicno radio. Jedva cekam N.

Edit: Ne znam da li su resili onaj bag sto srce bateriju, i dalje drzim pola aplikacije pogaseno na 4g/3g..

Poslednja izmena:
Mene to opasno iznervira, ali pretpostavljam da to nekako moze tu da se resi. Jesi li radio clear cache i data? Cistio iz recovery-ja? Stock rom ili? Kernel?

Stock sve, ma to se desi jednom u 3 dana posle 20h sota nije strasno, samo da prijavim :D

Nazad
Vrh Dno