Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jel probao neko kabl HAMA kabl USB-C - USB A 2.0 , 1m? Bas me zanima da li prolazi onaj test.

A jel zna neko gde moze da se nabavi taj adapter za usb c ako se ne dobije?

Ja sam ga nabavio na ebay-u.

Sent from my Nexus 5X

Koja je prednost usb c i kakav se punjac dobija sa mobilnim 1A ili 2A

Mislim da je 3A.
Prednosti - veća brzina prenosa, veća amperaža prilikom punjenja, lakše ubodeš konektor..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Primetio sam bag koji se desava s vremena na vreme. Kad ukljucim kameru neki put se zakuca i nece da je pusti. I onda mora da se ubije aplikacija da bi radila sledeci put

Mene to opasno iznervira, ali pretpostavljam da to nekako moze tu da se resi. Jesi li radio clear cache i data? Cistio iz recovery-ja? Stock rom ili? Kernel?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel moze, negde kod nas, da se nabavi, originalni punjač, ili, barem neki, koji je pouzdan i puni, kao ovaj, koji dolazi uz pakovanje?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliki je zRAM size i swappines? 512 i 60?

Ta poslednja 2 drzim na 144 i 180 na 2GB 32bit, ostalo je isto.
Evo stavih sad i ja na 144 i 180 (tako sam pre i na franco držao). Radi sve bez greške, definitivno su sredili stock kernel. Da nam se @Batak više ne sekira [emoji23]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1470328133766.png
    uploadfromtaptalk1470328133766.png
    194.9 KB · Pregleda: 178
  • uploadfromtaptalk1470328142264.png
    uploadfromtaptalk1470328142264.png
    166.3 KB · Pregleda: 174
E ovako je trebalo da bude od pocetka. :)
Usporavanja nema vise? :)

nema, sve lepo radi i kada je tako pun ram, uključujući i kameru i chrome

Evo stavih sad i ja na 144 i 180 (tako sam pre i na franco držao). Radi sve bez greške, definitivno su sredili stock kernel. Da nam se @Batak više ne sekira [emoji23]
Na kom romu to?

chroma, ali je stock google kernel u njemu

Odlicno. Javi kad bude uptime oko 1000, bas me zanima. :)

Jedino ako si na Win presao, jer ni na iOS-u se ne bi usrecio po tom pitanju. :)

Planiram ovih dana da kupim 5x 16GB, pa bih molio da mi neko otkrije tajnu zašto je cena kod operatera 60-70 hiljada, a u redovnoj prodaji 230-240€ (ako ne lažu ovi sa MobilnogSveta).

Takođe, bio bih zahvalan, ako neko ima neki savet pre kupovine...

Zato sto operateri nisu normalni i cene za sve telefone su preduvane, ne samo za 5x.
Savet je da ides na 32GB ako si u mogucnosti.

Razumeo bih da su 20, 30 pa i 50% skuplji, ali 150% nije normalno...

Nisam neki zahtevan korisnik, 32GB mi ne treba; koristim trenutno Moto G sa 16GB, posle dve i po 6.33GB slobodno bez da sam išta brisao

Ovaj ima slobodno 10.5gb i svaka slika i video uzima više prostora nego na moto g.
Uzmi 32gb

Sent from my Redmi Note 3

Odlicno. Javi kad bude uptime oko 1000, bas me zanima. :)

resetovao sam ga :) flešovao novu chromu. verujem da bi isto bilo, ranije je posle 100h pokazivao znake umora, sad kad je dobar na 250h znači da može da tera dokle hoćeš :D

Razumeo bih da su 20, 30 pa i 50% skuplji, ali 150% nije normalno...

Nisam neki zahtevan korisnik, 32GB mi ne treba; koristim trenutno Moto G sa 16GB, posle dve i po 6.33GB slobodno bez da sam išta brisao

30€ ti je razlika 16 i 32.

A i kada vidis koliko je bolja kamera vuci ce te da slikas vise. Ja se sad napatio sa 16GB na odmoru samo tako. Stalno sam jurio laptop da prebacim slike i video.
Mala ti je razlika u ceni i steta bi bila da ne uzmes 32GB.
Eh, taman se ponadah. Pa ne mora da znaci, ali ako ti se namesti javni. :)

@fkloznica, @Batak, @Vojkan

U pravu ste, nisam uzeo u obzir mnogo jaču kameru na 5x, ipak će biti 32GB

Poslednja izmena:
Ja sam na full stocku i posle zadnjeg apdejta oseca se da fon mnogo bolje radi. Nzm dal je neki trip ali par puta sam se iznenadio da su mi neke aplikacije ostale kesirane.. I ono kao u fazonu wtf otkud ti u ramu xD 600 sati sam nagurao prosli mesec sa njim al morao sam da ga resetujem poceo je da se muci malo, mada je i dalje odlicno radio. Jedva cekam N.

Edit: Ne znam da li su resili onaj bag sto srce bateriju, i dalje drzim pola aplikacije pogaseno na 4g/3g..

Poslednja izmena:
Mene to opasno iznervira, ali pretpostavljam da to nekako moze tu da se resi. Jesi li radio clear cache i data? Cistio iz recovery-ja? Stock rom ili? Kernel?

Stock sve, ma to se desi jednom u 3 dana posle 20h sota nije strasno, samo da prijavim :D

Vrh Dno