Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sad su strani forumi zakon a mi ovde smo [emoji60]
Nexus koči i baguje a drugi mobovi za 250€ kidaju

Bas sam se bio zagrejao da bas ovih dana pazarim ovaj telefon,ali u zadnje vreme po stranim forumima vidim da ima i dosta nezadovoljnih, najcesece problemi sa kamerom,dosta bagova,kocenja i sl. Takodje procitah da je u martu izasao update koji je trebalo da popravi dosta stvari pa me interesuje kako sada stoje stvari sa radom uredjaja i u vezi tih problema u radu.
Istina je, ja sam zazalio sto sam ga kupio. Stari telefon mi je bolje radio.

Sent from my Nexus 5X

@Telep, menjaj ti to za Samsung a5 dok je vreme.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ma kakvi, p8 lite, uzimam od druga i resavam se ove bede. [emoji23]

Sent from my Nexus 5X

Telep pazario od Bie p8lite :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Baterija slaba za telefon iz 2015.
Padaće cene veoma brzo,samo da se unormali tržište.

Sent from my D6503 using Tapatalk

@zlibokser u sad vidim da si okačio, da def. nešto drži budnim... Meni je poslednjih par dana ovako držao awake *backup* wakelock ( guglov bekap)...

@vojkan koliko si spustio lmk sa Default vrednosti?

Ista stvar, nije mi telefon išao u deep sleep uopšte (g2, nije 5x).
Jutros sam konačno rešio, clear cache/Art iz recovery-a..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Meni bolja od s6, 10-15%...

Ima veću bateriju od s6, koji je sto posto telefon iz 2015.

Sent from my Nexus 5X

Meni ovde isto na na g4 drzi, od jutra do mraka i na punjac. Prosek 4h sota, e sad ja ne drzim ukljucen gps, bt, ambient ali sam zato po ceo dan na netu.

Стигао телефон. Заиста искрена препорука за Владимира са КП.

Dva HTC neksusa stižu :)

https://twitter.com/evleaks

Ovo se čeka :)

ChElRahWkAAqDW_.jpg

Poslednja izmena:
Pitanje za sve koji su zadovoljni telefonom-uzmimo da ima isti hardver ali da je duplo deblji,duplo tezi i da ima duplo jacu bateriju,koliko vas bi odustalo od njega?

Pitanje za sve koji su zadovoljni telefonom-uzmimo da ima isti hardver ali da je duplo deblji,duplo tezi i da ima duplo jacu bateriju,koliko vas bi odustalo od njega?

cuj duplo, pa ne kupujes ciglu.
moze veca baterija i sa manjim kucistem. samo ih briga da naprave savrsen telefon za 250e, nisu ni oni ludi.

Ja ne bih odustao, ako deblji telefon znaci deblja veca I bolja baterija KUPUJEM

Previse je dupla tezina I debljina zbog duplo vece baterije. Realno najbitnije (barem meni, a verujem skoro svim) da izgura od jutra do mraka, 6000 bi previse zrtvovalo dimenzije. 3500mah bi bila prava mera.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Je l je sreo neko za ovaj telefon neke serijske greske? Poput ostalih LG telefona. Zuta mrlja, pucanje plastike, crkavanje ploce itd.

Imas par stranica unazad post, covek kupio od Vladimira sa KP telefon sa felericnim ekranom. Desava se ***, sreca pa je covek korektan i hoce da zameni..

Video sam to, pitam ove sto koriste malo duze telefon, 3,4,5 meseci. :)

Ja nisam imao problema, burazer koristi vec par meseci nije ni on. Feler na ekranu je bio kod vec koriscenog telefona, neko se u nabavci igrao pa moguce i ostetio.
Nego, nervira me mnogo vibracija kod otkljucavanja otiskom, ima li neka caka da se ugasi?

Meni npr vibracija na 5x mnogo prijatnije zvuci i deluje pod prstom nego na 6p mpra da je zbog kucista pa ovaj alu ima neki cudan prizvuk

Stigao telefon, nece da pise automatski pocetno slovo veliko, a podesio sam to.

Знам да је било негде на теми али не могу да нађем...Може препорука за проверен USB А - USB C кабл. Србија, Amazon, Ebay и слично. Може и на ПМ ако је Србија.

Ako neko zna , neka javi, mnogo me nervira :). Ja sam dobio 3M takav kabal. Kupio sam telefon od clana foruma: zorance .

Izgleda da radi na ovim aplikacijama za komunikaciju :) snasao sam se

Poslednja izmena:
Opet imam problem sa wakelock-om. Juce sam uradio clear cash is recovery-ija koji je resio problem.
Ali danas opet prijavljuje da je kontantano awake. BT i wifi scanning je iskljucen, sta mi je dalje ciniti?

Isključi u backup i reset opciju za Google backup. Mislim da je i tebi isto što i meni...

Nazad
Vrh Dno