Šta je novo?

LG Nexus 5X

Знам да је било негде на теми али не могу да нађем...Може препорука за проверен USB А - USB C кабл. Србија, Amazon, Ebay и слично. Може и на ПМ ако је Србија.

Provereno stizu u Srbiju i rade kako treba (provereno sa Checkr aplikacijom i na listi su onog google-ovog inzenjera):
https://www.ibuygou.com/p-original-usb-type-c-adapter-for-xiaomi-mi4c-7092.html
http://www.ebay.com/itm/111861083526?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Хвала, сад ћу наручити.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Imam i nastavak (uzeo sam od sestre, ona je dobila u pakovanju, ja nisam) ali opet kabel je kabel. Imas ih kod nas za 1000 dinara, onako lepi u pertli, ja uzeo dva i oba prolaze u checkr aplikaciji.

Sent from my Nexus 5X

Imam i nastavak (uzeo sam od sestre, ona je dobila u pakovanju, ja nisam) ali opet kabel je kabel. Imas ih kod nas za 1000 dinara, onako lepi u pertli, ja uzeo dva i oba prolaze u checkr aplikaciji.

Sent from my Nexus 5X
Bi li mi pustio link prodavca na pm :D ?

I meni se opet javio danas, ne mogu da verujem.
Isključivanje backup-a nije rešenje, neću da izgubim sinhronizaciju.
Ja sam ugasio backup, restartovao telefon i upalio backup, tako nađoh na netu uputstvo, za sad radi, ali očekujem da se wakelock opet pojavi.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Lepo ubacite Android N i onda i ne vidite da li imate wakelock... [emoji13] Izbacili su to u ovom najnovijem build-u...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

A velika je sansa i da ce problem biti resen kad ubacite n.... Mozda :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sta i kako koristite za strim klipova i fotografija na tv ?

Kupih Nillkin qin ,nisam ga jos u potpunosti isprobao ali cini mi se da dobro stiti kameru i fingerprint senzor(zbog cega sam i prvenstveno kupio case)
evo slika ako nekog zanima
20160428_202533.jpg

jel zna neko kako se ukljucuje ona funkcija da se fon automatski wake-uje ili zakljuca kad se zatvori/otklopi cover(pomocu magneta u coveru),ne znam kako se zove,mislim da sam negde procitao smart sleep ili tako nesto?

Chromecast. Imaš i temu o tome.

Nisam mislio na chromecast vec na smart share ili kako vec. Prikazovanje na pametnom televizoru. Samsung, lg, xiaomi imaju te opcije. Slagacu ali mislim da sam video i na nexusu 5.

Evo ima i ovde

af085b7dbf19ed8c6208323dd7387795.jpg

Na flexu?!

Miracast/Screencast/HDMI over WiFi kako god :)

Miracast je nesto drugo, ne treba mi strim celog ekrana vec samo slike ili videa. Ovaj cast mi ne radi, mada je tv nakacen na lan, a tel na wireless, do sada nije bilo problema.

Onda probaj All Cast ili neku slicnu aplikaciju sa playstore-a.

Imediashare apk radi super samo mi je cudno sto nema vec fabricki tu opciju, a ovamo na marketu je svaka puna reklama :)

to mi je lepo radilo pre mesec dana bez aplikacija sa marketa a cinimi se da je prestalo da radi sa poslenjim, aprilskim apdejtom pa sam skinuo all cast i on radi odlicno.

Imediashare apk radi super samo mi je cudno sto nema vec fabricki tu opciju, a ovamo na marketu je svaka puna reklama :)

Zato što je to nexus, klot UI sistem bez dodataka koji ubacuju drugi brendovi u svoju UI. I kad sve ubaciš i načićkaš što si koristio na predhodnom telefonu dobiješ frankeštajn UI, tako meni sada izgleda nexus 5, a opet nije jednostavno da isečem video kao iz samsung/lg UI.

Gde je panda da napise utiske posle dan, dva koriscenja :D Jos uvek se dvoumim dal da menjam svoj g2 i dam 100e za 5x :D

Zato što je to nexus, klot UI sistem bez dodataka koji ubacuju drugi brendovi u svoju UI. I kad sve ubaciš i načićkaš što si koristio na predhodnom telefonu dobiješ frankeštajn UI, tako meni sada izgleda nexus 5, a opet nije jednostavno da isečem video kao iz samsung/lg UI.

To nisu UI elementi, vec par dodatih aplikacija koje imaju vise dodatnih opcija od onih koje ostali proizvodjaci ubacuju. Ovaj stock UI radi kako treba sa vecim brojem aplikacija, pa nije problem. Ako je "frankeštajn" zbog ikonica, jednostavno ih ulepsas nekim launcher-om i ikonicama.

Drugo, kao sto je Vojkan rekao, mozes u default Google photos aplikaciji, da editujes video(odnosno da iseces sta ti treba). :)

Ne znam sto uopste komentariste takve komentare.

Sent from my Nexus 5X

Što prosto kada može komplikovano... Neću da trošim vreme na ove stvari, sve mora da radi kada ga upalim, on mene da služi a ne ja njemu.

Pa jedino na nexusu sve i radi kada ga upališ, ostalo su sve krševi. Google photos je fabrička app.

Pa i radi... To što ti ne znaš kako radi, to je druga stvar.

Nazad
Vrh Dno