Šta je novo?

LG Nexus 5X

Što prosto kada može komplikovano... Neću da trošim vreme na ove stvari, sve mora da radi kada ga upalim, on mene da služi a ne ja njemu.
Ma razumem ja tebe da si lenj, za takve je iOS, ali... Podesis lepo jednom kad kupis telefon i uzivas u telefonu. Svakom novom telefonu par dana "sluzis" dok ga ne ispodesavas lepo :)

A da vi svi kolektivno pređete na Samsung/Lg? [emoji12]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja koristim nexus i edge. Ne patim od marke, rade mi oba dobro, a nexus veoma cesto lepse radi :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Brate Batace koliko smara to tvoje Xperia Z2 u potpisu. Pocecu da ga sanjam

Pa to se manje primecuje jer ne pise istim fontom i nisu velika slova kao ta

Da nešto je hakovao font

Prilozi

• uploadfromtaptalk1461936290060.png
    uploadfromtaptalk1461936290060.png
    180.2 KB · Pregleda: 191
Pa da, najveca slova.
ba3c2fe25953e81ba80414a3d2c7b323.jpg

Xperia Z2

Gde je panda da napise utiske posle dan, dva koriscenja :D Jos uvek se dvoumim dal da menjam svoj g2 i dam 100e za 5x :D
Vredi sigurno prelazak. Evo stvari koje me nerviraju:
1. Baterija slabija od G2 koji je star godinu i po dana. (Gledao sam telefon je uvek u budnom stanju i sad kad sam spavao ) ali niije skinulo ni 2% za 2h. Jos nisam istestirao lepo bateriju ali vidim odmah da je slabija.
2. Aplikacija za gledanje slika je povezana sa gugl nalogom, sto me uzasava.
3. Fabricka tastatura mi manje odgovara od g2
4. Double tap to wake nema, meni licno to treba kad je telefon na astalu :D
5. Malo je veci telefon za moj ukus za 5.2 ekran.

To je to sta meni fali. Inace zvucnik u slusalici je duplo bolji i glasniji, mikrofoj isto mnogo bolji, svi me zivi cuju za razliku od g2.

Kamera opasna, dva drugara sa iphone 6s su mi sinoc rekla kako im se mnogo svidja kamera i kako je jaca nego kod njih :D. Ja sam poredio malo, meni su bas slicne. Dobre su bas obe.

U sustini u svemu je duplo bolji osim tih sitnica sto sam naveo. Brzina, kamera, multitasking... a ne treba neke preterano velike pare da se doplate. Meni nije zao sto sam menjao, preporucujem i tebi. Odusevices se.

Evo da dodam i ovo: Nocas sam bio u gradu. Otisao sam u grad u 22, dosao kuci u pola 7. S tim sto je bez punjaca mozda od 19. Kad sam dosao kuci imao sam 15℅ baterije. Mozda SoT bio 1h i 40 min tako nesto. Ne znam kako tako malo. Jedino sto sam napravio oko 40 slika i sto je hvatao 4g tu u Kragujevcu lepo

Evo jos jedan edit cega sam se setio. Kad stavim g2 pored nexusa da uporedim ekrane, ne znam koji mi lepse izgleda i koji ima lepse belu. Razlikuju se malo. Svidjaju mi se oba ekrana, eto mozda mi se nexus za nijansu vise svidja ali s obzirom da je telefon noviji 2 godine , nista specijalno nema bolji ekran. Jedino sto nece one mrlje da izlaze. :D

I svidja mi se mnogo kako su namestili auto osvetljenje za razliku od g2. Ja ga ne koristim, rucno stavim, ali uopste ga automatika ne zatamni kao kod g2. I jos jedna stvar koja mi se svidja. Kada sam podesavas osvetljenje , kada stavis na minimum bas je taman ekran, cim pomerim 2 milimetra onu skalu odmah dobijes dosta svetli ekran. Bukvalno pomeris 1 mm i imas ekran kao 40% svetline na g2. Ovo me podseca malo na samsung , meni se svidja

Poslednja izmena:
Proveri da nemaš neki drain... Ne može biti takva razlika u odnosu na matori G2.
G2 ima plavu belu na ekranu

E za plavkastu sam primetio na g2 tek juce kad sam stavio nexus pored. Nisam imao pojma da vuce na plavu pre toga :). Znam da me baterija na g2 nije nikad izdala i nikad nikakav drain.

Ja stock sve tefone koristim, iskreno rutovanje i flesovanje me ne zanima, a i pravo da ti kazem ne znam to da radim. Ali kao da nesto malo vuce. Kako to da proverim?

Kako ti se ovo cini?

abb8b66c99bb9bbbfeba18fdc4c4f586.jpg

03e8c72971a4e1f21e018fb00ddbffc8.jpg

97b01ddffe005a56b5993433a0883aef.jpg

Poslednja izmena:
Iskljuci BT i wifi skeniranje i iskljuci google backup.

Xperia Z2

Google backup je iskljucen valjda s obzirom da mi nista ne prebacuje? BT sta je? A wifi scaning ne mogu da nadjem :D

Nadji u location pa gore desno klikni i ugasi.

Hvala, uradio sve. To je ovo?

04b47a57bc297c31c25a386e8988a0c3.jpg

Poslednja izmena:
Pa da bio je nonstop budan. opali i restart nakon svega toga pa proveri opet battery stats. Ova linija "budno stanje" ne treba da bude ovako puna nego da se otprilike poklapa sa ovom "uključen ekran".

Edit, @Batak na mm skeniranje nije tu nego u location pa scanning, tu su i wifi i bt

Poslednja izmena:
Evo i mene u Nexus 5X taboru. :) Uzeh Carbon.

Prebacio sam, odgovorio sam coveku na PM. :)
Budjav ne budjav, vise kesira od tih vasih krsina. :D

Javljam kasnije da li se popravilo budno stanje :D Nije lose ako na wifi istera 4 i po , 5h

Ne bi trebalo da bude problema ako ne forsiras jako osvetljenje. :)

Nexus 7

Nije vise telefon uvek u budnom stanju, resen problem. Hvala svima :)

A sto gasite taj bekap? Meni stoji stalno upaljen i jos nisam naisao na neki problem.

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno