Gde je panda da napise utiske posle dan, dva koriscenja

Jos uvek se dvoumim dal da menjam svoj g2 i dam 100e za 5x
Vredi sigurno prelazak. Evo stvari koje me nerviraju:
1. Baterija slabija od G2 koji je star godinu i po dana. (Gledao sam telefon je uvek u budnom stanju i sad kad sam spavao ) ali niije skinulo ni 2% za 2h. Jos nisam istestirao lepo bateriju ali vidim odmah da je slabija.
2. Aplikacija za gledanje slika je povezana sa gugl nalogom, sto me uzasava.
3. Fabricka tastatura mi manje odgovara od g2
4. Double tap to wake nema, meni licno to treba kad je telefon na astalu

5. Malo je veci telefon za moj ukus za 5.2 ekran.
To je to sta meni fali. Inace zvucnik u slusalici je duplo bolji i glasniji, mikrofoj isto mnogo bolji, svi me zivi cuju za razliku od g2.
Kamera opasna, dva drugara sa iphone 6s su mi sinoc rekla kako im se mnogo svidja kamera i kako je jaca nego kod njih

. Ja sam poredio malo, meni su bas slicne. Dobre su bas obe.
U sustini u svemu je duplo bolji osim tih sitnica sto sam naveo. Brzina, kamera, multitasking... a ne treba neke preterano velike pare da se doplate. Meni nije zao sto sam menjao, preporucujem i tebi. Odusevices se.
Evo da dodam i ovo: Nocas sam bio u gradu. Otisao sam u grad u 22, dosao kuci u pola 7. S tim sto je bez punjaca mozda od 19. Kad sam dosao kuci imao sam 15℅ baterije. Mozda SoT bio 1h i 40 min tako nesto. Ne znam kako tako malo. Jedino sto sam napravio oko 40 slika i sto je hvatao 4g tu u Kragujevcu lepo
Evo jos jedan edit cega sam se setio. Kad stavim g2 pored nexusa da uporedim ekrane, ne znam koji mi lepse izgleda i koji ima lepse belu. Razlikuju se malo. Svidjaju mi se oba ekrana, eto mozda mi se nexus za nijansu vise svidja ali s obzirom da je telefon noviji 2 godine , nista specijalno nema bolji ekran. Jedino sto nece one mrlje da izlaze.
I svidja mi se mnogo kako su namestili auto osvetljenje za razliku od g2. Ja ga ne koristim, rucno stavim, ali uopste ga automatika ne zatamni kao kod g2. I jos jedna stvar koja mi se svidja. Kada sam podesavas osvetljenje , kada stavis na minimum bas je taman ekran, cim pomerim 2 milimetra onu skalu odmah dobijes dosta svetli ekran. Bukvalno pomeris 1 mm i imas ekran kao 40% svetline na g2. Ovo me podseca malo na samsung , meni se svidja