Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ako salju u Cg, sto ne bi i u Srbiju?Carina, postarina, da li šalju u Srbiju...?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Carina je kod vas ja mislim do 50€
Ako salju u Cg, sto ne bi i u Srbiju?Carina, postarina, da li šalju u Srbiju...?
Istina je, ja sam zazalio sto sam ga kupio. Stari telefon mi je bolje radio.Bas sam se bio zagrejao da bas ovih dana pazarim ovaj telefon,ali u zadnje vreme po stranim forumima vidim da ima i dosta nezadovoljnih, najcesece problemi sa kamerom,dosta bagova,kocenja i sl. Takodje procitah da je u martu izasao update koji je trebalo da popravi dosta stvari pa me interesuje kako sada stoje stvari sa radom uredjaja i u vezi tih problema u radu.
Ista stvar, nije mi telefon išao u deep sleep uopšte (g2, nije 5x).@zlibokser u sad vidim da si okačio, da def. nešto drži budnim... Meni je poslednjih par dana ovako držao awake *backup* wakelock ( guglov bekap)...
@vojkan koliko si spustio lmk sa Default vrednosti?
Ista stvar, nije mi telefon išao u deep sleep uopšte (g2, nije 5x).
Jutros sam konačno rešio, clear cache/Art iz recovery-a..
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Pitanje za sve koji su zadovoljni telefonom-uzmimo da ima isti hardver ali da je duplo deblji,duplo tezi i da ima duplo jacu bateriju,koliko vas bi odustalo od njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari