Šta je novo?

LG Nexus 5X

Evo jos da iznesem utiske posle mesec dana koriscenja ovog krs djubre telefona. Uporedicu ga sa jos vecim krsem nexusom 5 (sa azdajama poput optimus 2x, one x, iPhone 4 i slicnim necu, to su ipak ozbiljni uredjaji za ova dva krsa).

Prednosti nexus 5X u odnosu na nexus 5:

1) kamera, nije ni poredjenje. Odlicna je, hdr mod ubija kako radi kao i na petici
2) fingerprint senzor, odlican, stvarno reaguje brzo
3) baterija, koliko je veca toliko je i bolja, ne ne mogu da izvucem kao na 4s 10 sati screen on time-a
4) zvucnik je bolji, glasniji
5) zvuk na slusalicama je jaci i malo kvalitetniji

Prednosti petice u odnosu na 5X:
1) le dioda za notifikacije, iako je na 5X veca i sjajnija ne moze da izvuce toliko boja kao na petici, 5 moze razne nijanse ljubicaste, dok ovde ljubicasta vise deluje kao plava
2) zvuk u slusalici je za mene bar glasniji na petici

Zajednicke stvari:

1) kvalitet izrade, skoro pa identican
2) nisu 4s, optimus 2x, one x

U radu i nema prevelike razlike, sto samo govori koliko je 5 ispred buranije koja je izasla kada i on. 5X je jedno 20% brzi, i vise smooth. To je to.

Cao zdravo

Poslednja izmena:
Što bi ti bio ovca i dao 250e? Što ne kupiš nešto za 50-100e?
Svšta.
Zato sto nema nista toliko dobro za te pare da ima vrv bih to gledao.Koje glupo pitanje si postavio prosto se cudim.. Ti si verovatno jedan od ovih sto je bacio pare na sljamsung i jabuku pa si se nasao uvredjenim. Opusteno, samo priznaj i primicemo te u drustvo[emoji6]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Uzeo sam juce 5x 16gb. Radio mi je punjac prvi put, ali posle apdejtova je prestao da puni. Citam po netu, vidim da je poznat problem. Kazu da je do adaptera... Bas sam se smorio, jel imao neko slican problem?

Poslednja izmena:
Ode z2, garant :D

Na koju foru, sveže restartovan, vuče ovoliko

uploadfromtaptalk1461317051883.jpg

Za @Vojkan

335f95b7fbafaddda05e7fbd9c439dfa.jpg

Sad je i ok, kesirano oko 500 mb, ali ume da zaglupi, pa kesira max 100-150mb...PN poslednji 7.4 i elementalx..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bas lepo sto brinete, tu je Z2. Tapatalk nesto zabrljavio pa ne ispisuje. :D
Ne mrda Z2 nigde dok ne uzmem 6P. :)

Xperia Z2

Obrisali su mi post, ne znam ni da li si video šta sam napisao. Ne razumem zbog čega mi brišu postove, evo već par dana. Bukvalno kada neko krene da se prepucava ne gledaju šta brišu. Prestaću da pišem, jer gubi smisao. Zezao sam te da ti ne stoji u potpisu z2 i da ideš u mate 7 temu jer te tamo prizivaju sa #Keširanje... ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bacio sam pogled. Kinezi dominiraju sa multitaskingom. :D

Xperia Z2

Pazarih danas 5x kod Mladena. Nudi mi update na 6.0.1 a vidim da je @zli bokser imao problema sa update i punjenjem,jel iko jos ima taj problem? Jel bezbedno uraditi ga? A i koliko vidim ne moze da se od*ebe notifikacija za update???!!!

Kakve veze ima update softvera sa punjenjem????

Sta je sa ovim forumom u poslednje vreme?

Što ne bi update-ovao? Ne razumem, pa uzeo si nexus?

Pa rado bih uradio update ali kao sto rekoh drugi forumas, zli bokser je imao problema posle update pa pitam da li je to samo kod njega ili jos se jos nekome to desilo.

Pardoniram,nekako sam prevideo taj deo.

Nema veze što je originalni punjač. Hoće da zezaju. Ali evo na forumu ima makar 20 vlasnika 5x i ovo je jedini slučaj da zeza. Koliko pratim...

Nikakav problem do sad, evo već mesec i kusur...

@richier
Ima li taj Mladen još koji na prodaju? Koliko si ga platio?

Sent from my LG-D802

@richier
Ima li taj Mladen još koji na prodaju? Koliko si ga platio?

Sent from my LG-D802

Pa ne znam da li ima jos,nisam pitao ali verovatno ima jer je imao "na stanju",hocu reci nisam cekao,danas sam ga nazvao prvi put i odma smo se nasli sat vremena posle toga.Platio sam ga 245E. Btw Mladen je iz Novog Sada.

Pre ovog sam imao Lg l70 i jako mi fali Lg-jev Knoc ON.Ne razumem sto ga nisu ubacili kad je vec Lg.

Zato što je Nexus, Lg samo sklapa telefon. Za tebe je druže g4 a ne 5x... [emoji4]

Moze i na 5x da se namesti samo ce ti vise trositi bateriju.

Xperia Z2

A ima i Active Notifications, sto je slicno, meni licno i bolje.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk

***... [emoji17] Važno da je on ok i da hoće da zameni... Nadam se.

***... [emoji17] Važno da je on ok i da hoće da zameni... Nadam se.

ma hoce...

a cuj da nece... :D cim je doneo kurir, otvorena kutija posle 5 minuta... odmah uocena fleka, odmah pozvao coveka... Znaci telefon dosao takav, sta ce mi :D ili zamena ili pare

Čini mi se reče već menjao kod njega, odnosno dobio pare nazad, wifi nije radio.

Sent from my Nexus 5X

Kako ovo može da ti zafrkne ceo dan. Da izludiš... Još se zalomio vikend. Dobro da se nije zadesio Prvi maj i Uskrs...

Kako ovo može da ti zafrkne ceo dan. Da izludiš... Još se zalomio vikend. Dobro da se nije zadesio Prvi maj i Uskrs...

ma jos nije za mene,nego za sestru... prodala telefon jos pre 4-5 dana,jedva docekala ovaj... kad ono trt, sad dok se zameni...

Nazad
Vrh Dno