Jel uzimao neko beli nexus 5x? Nisam imao prilike da ga vidim uzivo, zanima me jel se prljaju ledja i jel glupa ta kombinacija front crno, ledja bela (FK Parizan brending)?
16/32 GB, 2 GB RAM
16/32 GB, 2 GB RAM
Brzi je mnogo 5x, nema zamrzavanja ikonica kao mod g2 kad se posle zahtevne radnje ode na home, sve procese izvrsava bez muke. I G2 je dosta brz telefon, ali nexus se primecuje da bolje radi. Fingerprint otkljucava u delicu sekunde, nikad nisam imao telefon sa senzorom tako da ne mogu da uporedim. Koristio sam ga dosta i testirao i mnogo je bolji od G2. Baterija je tu negde kao moj g2 od godinu i po dana. 4-5h SOT maksimum, nije toliko lose.Pando vidim da nisam jedini koji planira da predje sa g2 na 5xDaj jos neke utiske, brzina, lag ?
![]()
Za septembar ide novi nexus! Jedinu manu koju imam za sad je 16gb, precenio sam se malo.Batak uzima Nexus u septembru, ali 6P.
Xperia Z2
Daj i nama neku takvu kombinacijuNekom je zvuk najbitnija stavka, nekom kamera, nekom ovo, nekom ono. G2 je 2013. bio mnogo veci podvig nego sad g5 ili g4. Ali polako sustize ga vreme. Ima on odlicnu kameru na otvorenom, ali se muci mnogo u low light. Nexus je savrsen za LL fotke, a za brzinu samog uredjaja nema sta da se prica. A cena ovog telefona je za odnos cena/kvalitet odlicna. Pa u vipu kosta 40 i nesto hiljada uz 1700 mesecno. Jos mi je drugar kupio telefon, nov 32gb za 250 evra, nasao neku kombinaciju. Gde cete bolje?
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
To je ustvari cena koju ovi preprodavci uzimaju, uzeo je samo od coveka iz prve ruke, taj covek nije bio ni evro u plusu, ovi preprodavci od svakog telefona imaju 20,30 evra.daj nek nadje i meni kombinaciju, treba mi za sestru
da ne uzimam na KP za te pare 16gb![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari