Šta je novo?

LG Nexus 5X

Za septembar ide novi nexus! Jedinu manu koju imam za sad je 16gb, precenio sam se malo. :)
Ali ce mu cena biti za otpadanje usiju. Taman ce tada 6P da bude jos jeftiniji i bice jos bolja kupovina. Nece njega skoro vreme da pregazi. :)
Sada ga ima za 400e, u septembru ce sigurno pasti bar na 350.
A 5x je definitivno best buy.
Panda95, Pa 200e mozda ne vredi, ali ako se ima kombinacija iz USA druga je prica. Tamo je 6P 400e a 5x 32GB je 300. To je 100e a dobija se bolja izrada, stereo zvucnici, giga rama vise (meni mnogo bitno), bolja baterija, DT2W, jaci procesor (ne previse bitno). Jedino taj Amoled sto mi smeta ali prezivecu. :)

Xperia Z2

Poslednja izmena:
260 evra je ipak bio 32 gb. Kaze mi covek, svi koji su kupovali telefone od njega, kupovali anfonove, samsunge, za sta je narod cuo. Kaze nexus je stojao 3 meseca i nije mogao da se proda i bukvalno ga je dao za pare za koje ga je nabavio. I vise nece uopste da ga nabavlja jer mu ne ide prodaja sa njim. A ja hteo tu kombonaciju ali nema vise :D

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Narod ko ovce, izbaci im telefon od 600 700e oni kupuju li kupuju.. Posle im doda neke gluposti s7edge+-$%^&# oni i to kupe.. Kada ga pitas kako radi odgovor je "odlicno", a ono zabo mu 5 puta za 3 meseca telefon od boga oca eura..
Kaze nece niko nexus 5x 32gb za 250e, kako ja to nisam video majku mu :D

260 evra je ipak bio 32 gb. Kaze mi covek, svi koji su kupovali telefone od njega, kupovali anfonove, samsunge, za sta je narod cuo. Kaze nexus je stojao 3 meseca i nije mogao da se proda i bukvalno ga je dao za pare za koje ga je nabavio. I vise nece uopste da ga nabavlja jer mu ne ide prodaja sa njim. A ja hteo tu kombonaciju ali nema vise :D

Uopste me to ne cudi. Takva je svuda situacija, ne samo kod nas. Prica mi drugar (zivi u Cikagu) samo se fura iP i Galaxy, ostalo vrlo slabo. Kod njih je to zato sto je na ugovor sve pristupacno, a ovde nisi frajer ako ne nosis nesto od ta 2. Kako da budes faca u kaficu ako izvadis neki tamo Nexus na sto?

Xperia Z2

I taj moj drugar nije zaludjen za telefone kao ja, ali me je pitao za misljenje jer je hteo polovan iphone 5s za 250 evra. Ja sam mu odmah rekao za nexus 5x i poslusao me je, i u trenutku kad je hteo da kupi 16 gb od vladimira na kp, upalo mu je ovo za 260 evra 32 gb. I odusevljen je telefonon, posebno kamerom, pre ovoga je imao iphone 5

Pa idi ti u kafanu, vas 7,8 i izvadi nexus na sto. Niko nece imati pojma sta je to i koji je proizvodjac uopste. Pa brat od tog drugara ima note 3 i pokazujemo mi njemu mobilni i kaze on: sta si kupio to sra*e, ima za 3 meseca da krene da ti baguje kao s4. Ja uzeo smejao se, sta da kazem

Poslednja izmena:
Pa pazi, 5s ekstra radi nema sta. Za kameru me ne cudi jer iP5 ima ocajnu kameru i u odnosu na Z2 (poredio sam skoro) a kamo li u odnosu na 5x. :)
Pa naravno, vecina veze nema sta je Nexus niti im ista znaci dobar softver. Nexus uzima specificna grupa ljudi i to se nece skorije promeniti. Ja ne pamtim kada sam video Nexus kod nekoga.

Xperia Z2

5s radi ekstra to stoji, ali onaj minijaturni ekran i baterija 1500 mah i 300 evra cena ga malo koce u odabiru kod nas sa ne nekin ogromnin primanjima

Ja bih rekao i:

Bolje nov 5x nego nov 5s :) nemam predrasude prema iphoneu ali tako mislim

Pa pazi, 5s ekstra radi nema sta. Za kameru me ne cudi jer iP5 ima ocajnu kameru i u odnosu na Z2 (poredio sam skoro) a kamo li u odnosu na 5x. :)
Pa naravno, vecina veze nema sta je Nexus niti im ista znaci dobar softver. Nexus uzima specificna grupa ljudi i to se nece skorije promeniti. Ja ne pamtim kada sam video Nexus kod nekoga.

Xperia Z2
Pise se a kamoli. Skroz si bre pravopis zaboravio :D Vazno da z2 dobro kesira :D

Sent from my ME173X using Tapatalk

ako neki telefon ne bih uzeo ni dzabe da mi daju, to je z2... :D toliko sam ga zamrzeo, samo zbog clana Batak, koju god temu da citam, on smara kako je to najbolji telefon i kako samo taj telefon mora da se kupi :D Kada neko trazi preporuku za kupovinu, nebitno koji cenovni rang, odmah predlog Z2 Z2 Z2 i to samo Batak Batak Batak :D

I kad ga ne spominje, njegov potpis ti nabija u nos Z2 Z2 Z2 Z2 :D

Fabrički nema, može da se aktivira sa custom kernelima ali dosta troši bateriju jer touch nema svoje napajanje pa mora ceo displej uvek da bude aktivan u nekom low power modu.

ja nesto videh, a mozda sam utripovao, da je kao izasao apdejt koji daje dt2w funkciju...

E ***, steta, navikao sam bas na dt2w na G2. Jedna od najkorisnijih opcija iskreno.

nije besmislena, i meni je falila nakon G2. ali brzo se navikneš na FP unlock, možda sam u prvom satu par puta tapkao po ekranu da ga upalim :) i to je to.
a i na G2 to ionako radi na gurku :D

zato na mom meizuu nema da omane, ali bukvalno uvek radi :D

kak'i el-dzijevi :D

na g3 su opravili, tamo je pouzdan :)
na tim neparnim LG popravi 2 stvari a zezne 5 :D

jeste vala, imao sam g2, a koristio dosta i g3.
mada, da ne gresim dusu, sa 6.0 je sve ispravljeno na g3,koliko ja znam.... ima mozda nekih sitnica, ali uglavnom sve radi super.

Koliko vam izgura sot uz jedan dan?

Sent from my D6503 using Tapatalk

4:30 h mi je neki prosek.
Nekad dobacim do 5h ako sam vecinom kuci,ako sam vise napolju onda je blize 4h.
Baterija je mogla biti bolja,ali ne moze sve za 250e :)

Narod ko ovce, izbaci im telefon od 600 700e oni kupuju li kupuju.. Posle im doda neke gluposti s7edge+-$%^&# oni i to kupe.. Kada ga pitas kako radi odgovor je "odlicno", a ono zabo mu 5 puta za 3 meseca telefon od boga oca eura..
Kaze nece niko nexus 5x 32gb za 250e, kako ja to nisam video majku mu :D

Što bi ti bio ovca i dao 250e? Što ne kupiš nešto za 50-100e?
Svšta.

Što bi ti bio ovca i dao 250e? Što ne kupiš nešto za 50-100e?
Svšta.

pa nexus 5x od 250e je bolji od iphone 6s koji je barem duplo skuplji. Da za 50-100e ima neceg boljeg do ovog nexusa svakako bi bilo bolji izbor i samo bi ovca tad kupovala nexus 5x.

Pored otiska d2tw nema šta da traži jer deluje skroz gimmick. To mi je bila jedna od omiljenih stvari na g4 ali ipak je otisak otisak. Jedino gde fali je kada je telefon na stolu pa mora da se podiže da bi se otključao. To je jedina mana kada je otisak pozadi... Tu bi značilo d2tw uz šifru ili pattern... Jeste dobra opcija d2tw, ali kada bih birao, pre bih dao prednost otisku... :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja bih rekao i:

Bolje nov 5x nego nov 5s :) nemam predrasude prema iphoneu ali tako mislim

E to je vec diskutabilno. Ima 5s svojih prednosti. :)
Pise se a kamoli. Skroz si bre pravopis zaboravio :D Vazno da z2 dobro kesira :D

Sent from my ME173X using Tapatalk
U pravu si, pogresio sam. :) Hvala na ispravci. :)
Kesira solidno. :)

ako neki telefon ne bih uzeo ni dzabe da mi daju, to je z2... :D

E sad si preterao. Nikada nisam napisao da je najbolji, a koliko se secam, ja sam ubedljivo najvise zamerki imao na njega od svih Z2 korisnika. Kada neko trazi preporuku u tom rangu uvek pitam za prioritete. Ako softver nije uvek preporucim Z2/M8 jer nema bolje a u drugom slucaju 5x.
Inace, Z2 razbija. :D

Xperia Z2

Kolicina gluposti koja se proizvede na ovom forumu je dostigla maksimum. Iskreno ja sam out na jedan duzi period, samo me zaboli glava kada procitam postove na benchu. Apsolutna dominacija na svim frontovima nubstine.

Poslednja izmena:
Ako ovim gadjas na mene, bilo bi lepo da objasnis tu kolicinu gluposti.

Xperia Z2

Nazad
Vrh Dno