Samo preko neta buraz, prosao ceo bg i nisam nasao original spige za m8..Jel ima neko preporuku za neku futrolu/case al da se kaci na kais? Obidjoh grad i ne nadjoh nista zanimljivo.
Imam problem, ne mogu da vidim slike i snimke na kompjuteru, nema uopšte u DCIM foldera Camera, samo su tu slike sa whatsappa, messengera i instagrama, jel zna neko do čega je problem, kad uđem u detalje neke slike iz foldera Camera na telefonu piše da se nalaze u DCIM/Camera
Prabaci sve slike iz DCIM u neki drugi folder (koristeći bilo koji file manager na mobu), obriši ceo folder DCIM, udji u kameru i napravi neku random fotografiju. Google cam će napraviti novi folder koji ćeš videti na kompu.Imam problem, ne mogu da vidim slike i snimke na kompjuteru, nema uopšte u DCIM foldera Camera, samo su tu slike sa whatsappa, messengera i instagrama, jel zna neko do čega je problem, kad uđem u detalje neke slike iz foldera Camera na telefonu piše da se nalaze u DCIM/Camera
Iskljuci optimizaciju aplikacije.
Inace ja koristim Alarm Clock Xtreme vec godinama i odlicna je app (najvise mi znaci increasing ring).
Xperia Z2
Mislis?Baci taj kabl odmah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari