Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ima korisnika koji ne žele enkripciju na telefonu. Ne samo da im nije potrebna već može i da bude problem prilikom menjanja ROM-ova.

via tt

Jel ima neko preporuku za neku futrolu/case al da se kaci na kais? Obidjoh grad i ne nadjoh nista zanimljivo.

Jel ima neko preporuku za neku futrolu/case al da se kaci na kais? Obidjoh grad i ne nadjoh nista zanimljivo.
Samo preko neta buraz, prosao ceo bg i nisam nasao original spige za m8..

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Imam problem, ne mogu da vidim slike i snimke na kompjuteru, nema uopšte u DCIM foldera Camera, samo su tu slike sa whatsappa, messengera i instagrama, jel zna neko do čega je problem, kad uđem u detalje neke slike iz foldera Camera na telefonu piše da se nalaze u DCIM/Camera

Imam problem, ne mogu da vidim slike i snimke na kompjuteru, nema uopšte u DCIM foldera Camera, samo su tu slike sa whatsappa, messengera i instagrama, jel zna neko do čega je problem, kad uđem u detalje neke slike iz foldera Camera na telefonu piše da se nalaze u DCIM/Camera

nadji aplikaciju WiFi File Transfer, pa vidi da li pokazuje kada se preko nje vezes za komp.

Ja je mnogo vise volim nego onaj media transfer preko kabla, koji ucitava fajlove 3 dana.

Drugar mi kaze da mu se 2,3 puta dnevno desi, kad je na fejsu ili instagramu, da nece da ucitao slike i video snimke. Mislio sam da je do konekcije, ali nije. Ima 50 mb/s kuci. Resava tako sto ubije 2,3 aplikacije iz rama i sve onda radi ekstra. Imao neko iskustva sa ovim?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Prabaci sve slike iz DCIM u neki drugi folder (koristeći bilo koji file manager na mobu), obriši ceo folder DCIM, udji u kameru i napravi neku random fotografiju. Google cam će napraviti novi folder koji ćeš videti na kompu.
Pa onda ako hoćeš prebaci slike iz kopiranog foldera u novo-kreirani folder DCIM.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala @dovedan radi sada.
Pando i meni se to isto desilo evo baš danas ali kada sam obrisao pa opet instalirao instagram sve je u redu, ne znam do čega je to.

Nemoguće to na nexus, sada će batak da se razočara, ostaće na Z2, pišite da na nexus mora da ubija aplikacije, šta to pišete, pa to ne sme da se piše u ovoj temi :d

Pa za razliku od nekih tema ljudi ovde iznose i lose stvari koje ih zadese. Ne radi im sve divno kao kod konkurencije. ;)

Xperia Z2

Kako radi N preview? Nemam vremena zbog posla, da se malo poigram.

Meni se lično nije dopalo. Nekako trza i gubi frejmove non stop. MM mi za klasu bolje radi.

I tako jutros mene moj novi 5x ne probudi da idem na posao...Imam super alarm app koju sam koristio na dva telefona jos od gingerbread-a,kada zvoni ne da ti da ga iskljucis dok ne resis dva matematicka zadatka....Pretpostavljam da se nije upali zbog onog Doze.

Ja sam baš nepoverljiv kad su u pitanju te aplikacije za alarm i ja imam negativna iskustva da nije hteo da se aktivira alarm jer je aplikacija zabagovala.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Mislim da ovde nije u problem u app,koristio sam tu jednu istu(cak i istu verziju) na galaxy ace oko 2 godine i posle na lg l70 oko 2 godine,nijednom se ovo nije desilo.

Iskljuci optimizaciju aplikacije.
Inace ja koristim Alarm Clock Xtreme vec godinama i odlicna je app (najvise mi znaci increasing ring).

Xperia Z2

99% je do optimizacije. Nikada nikakav problem sa tom app nisam imao. :)

Xperia Z2

Ima li negde da se podesi kao na samsungu da pamti sifre pretrazivac ali da trazi otisak za svaki sledeci put?

Uzet drugi telefon,ovaj je ok. Primetio sam da punjac bas zuji,ali ne klasicno pistanje zujanje, vec kao static zvuk.

Stigao mi kabal iz Engeleske....Ne prolazi checkR e sad imam pitanje...Mogu li kabal da koristim za transfer podataka...fles i slicno...za punjenje nisam ni planirao ? Da li je bezbedno?
Koristi li neko neki custom rom?
Preporuka?

Hvala

Zasto bi uopste razmisljao i rizikovao? Ja bih ga bacio odmah.

Xperia Z2

Kako misliš da ga ne koristiš za punjenje? Čim ga nakačiš na komp on se puni. To i jeste problem, sa tim lošim kablovima telefon ne može da prepozna da li je ga puni pravi punjač ili usb na kompu i može da povuče maks struju i tako ti spali usb port. Ako baš ne možeš da čekaš novi kabl napuni mob na 100%, odradi sve što imaš i skini ga što pre. Tvoja odgovornost :)

Oko one priče za system usage, evo dva ss. Kao što rekoh varira to... Testa radi išao sam clear svega iz recents i i dalje je bio na 0.95 GB. I onda kada sam krenuo ponovo sve da otvaram jednostavno se ispumpao na 600 mb.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1461602157835.png
    uploadfromtaptalk1461602157835.png
    218.6 KB · Pregleda: 168
  • uploadfromtaptalk1461602175463.png
    uploadfromtaptalk1461602175463.png
    214.9 KB · Pregleda: 158
zakacim telefon za komp...izaberem samo transfer podataka, a ne punjenje telefon se ne puni onda....Dalje na maximus VII ploci postoji poseban port za punjenje uredjaja i isti ima mogucnost da isporuci jacu struju/amperazu...kad ubodem telefon u njega...checkr ne kaze nista...bude siv :)
Uradio sam root to mi je dovoljno kabal...pakujem za neka srecnija vremena...
Layers rade na stock MM ili ne?

Rade Layer-i na stock-u.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Imam par pitanja... dok je bio telefon danas kod mene,nisam nikako uspeo da nadjem opciju da se vidi procenat baterije gore kod sata.
I sad me pita sestra (nismo blizu,pa ne mogu napamet da joj pomognem), kaze da ne moze nikako da izvuce onaj meni za Paste. Kopirala neki tekst, i sada u fb mesindzeru pokusava da ga pastuje,al nema sanse da joj izadje opcija.

Nazad
Vrh Dno