A opt čuči sam u ćošku
*** nema boljeg telefona za te pare, a juce izasao. Cudo tako brzo pada cijena.5x 295e
Od Sljamsunga bolji svakako. Kupi ga slobodno.Pravi sam PATRIJOTA zato cu i kupiti. Smucilo mi se da nosim volki deselar, kad je vec takva kamera bolje nositi teslu. Samo z2 nista nece zameniti, to je najbolji telefon ako ne racunamo s3 koji je Djilke koristio![]()
By the way, par puta sam se cuo sa Smiljkom i nikad na stanju imala nije. Sacekajte, svakako vredi. Ako se razocarate tu je uvek tesla i najbolji od svih z2 power ranger.
Da si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.
Tesla,naravno,samo domace,kakvi crni kinezi,ko to jos nosi.Tesla ili Inew v7 ? Malo sam zbunjen, izgledaju identicno, i softver i hardver. :/
Jasta more, budem patriota i dam Vesi 80e vise. [emoji106] [emoji120] [emoji1]Tesla,naravno,samo domace,kakvi crni kinezi,ko to jos nosi.
Prodaja losa...a i toliko je realno trebao i da bude.5x pao dobrano! 355 za 32gb verziju, hmm...
Nisam verovao dok ga nisam kupio. Pazi, generalno radi on jako lepo, ali takve bagove i zamrzavanja ima, pa ja to nisam na G3 imao za 9 meseci. Nije stalno, ali par puta na dan ume da zamrzne, zabode animacija, otvaranje aplikacije, tako neke svakodnevne stvari. A baterija... Od 8 do pola 9 ujutru (1h sot od toga) na wi-fi, surf, novine, fb skine 30-35% baterije. Ej!
Sto nemaju drugi vlasnici Nexusa taj problem 5, 6, 6P... Konkretno meni na N6 leti i sa i bez enkripcije.Pa koliko vidim, utisci svih ljudi su takvi da enkripcija resava sve probleme štekanja, pa me baš zanima... Planiram da uzmem ovaj telefon za par meseci.
Nisam. Probao sam rom i kernel nameštao ručno ali uvek isto.Jesi li probao da iskljucis enkripciju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari