Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ozbiljno, stavio sam ih u cluster pa sada duplo brže kucam ovaj post.

zvao sam jutros oko pola 9 nema nista, kaze mozda sledeci ponedeljak, novi sad isto nista.

Opa, pala cena za 40€, fino boga mi.

Naravno da ce biti samo je pitanje kada. Neko ko voli nexus i samo nexus za njega nije problem da kupi 6p i za mesec dana jer tek u oktobru novembru izlazi novi. Meni je problem posto nisam striktno vezan ni za jedan telefon sad cekam nekog da u ponudi ima 6p a za mesec dana ostali proizvodjaci izbacuju nove modele. Malo im je termin ******* izlaze pred kraj godine umesto na pocetku godine kao i vecina.

Izlaze pred kraj godine da bi izgurali jos jedan update u sledecoj godini, sto podrzavam. 3 god. podrske, malo li je? Dobijes prvi update i uzivas u sledecoj godini, tacno godinu dana sa najnovijim Androidom :D

Pravi sam PATRIJOTA zato cu i kupiti. Smucilo mi se da nosim volki deselar, kad je vec takva kamera bolje nositi teslu. Samo z2 nista nece zameniti, to je najbolji telefon ako ne racunamo s3 koji je Djilke koristio :D
By the way, par puta sam se cuo sa Smiljkom i nikad na stanju imala nije. Sacekajte, svakako vredi. Ako se razocarate tu je uvek tesla i najbolji od svih z2 power ranger.
Od Sljamsunga bolji svakako. Kupi ga slobodno. ;)

Da si neki pravi Patriota, kupio bi unikatni Tesla smartphone, koji radi odlicno i dizajniran je u Srbiji.Sa njim si drugaciji i originalan i cak sta vise pravi bolje fotke od ajfona i samsunga zajedno.

Tesla ili Inew v7 ? Malo sam zbunjen, izgledaju identicno, i softver i hardver. :/

Preplavili prvu stranicu samo naki LG, Tesle, Einsteini.., kad vidim da Nexus padne na drugu stranu, pitam se sta radi balkan bugdroid zajednica od sebe...[emoji51] [emoji14]

5x pao dobrano! 355 za 32gb verziju, hmm...

Ma koji crni 5x. Daleko mu lepa kuća. Nije to pravi Nexus. Jedina prednost mu je xda podrška i lakoća "budženja" ali nije to ono što se očekuje od Nexusa. Bio on mid-range ili flagship, 300 ili 600e.

Kamera, otisak, update ...
Kada bude otišao na 300€ biće odlična kupovina !

Mislim na 32GB, 16GB je za većinu malo :)

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo iz Telenora za 300 16gb i posle par dana prodao za 350. Ne zbog novca već jednostavno ne radi ništa bolje nego G4, čak naprotiv. Kamera dobra skroz ali ne bolja od G4. Baterija užas. Izrada baš slaba, dugmići se tresu, šetaju. Zvučnik slabog kvaliteta. Otisak, update j podrška na xda jedine stavke koje me nisu razočarale. Pored kamere naravno.

To sam sve ja napisao maltene pre nego sto je 5x i pusten u prodaju :) sraman odnos lg prema nexusu.. Nije ni cudno sto google hoce da menja politiku saradnje sa proizvodjacima nexusa u 2017.

Napokon ja i veljko u necemo da se slozimo :)

Poslednja izmena:
Nisam verovao dok ga nisam kupio. Pazi, generalno radi on jako lepo, ali takve bagove i zamrzavanja ima, pa ja to nisam na G3 imao za 9 meseci. Nije stalno, ali par puta na dan ume da zamrzne, zabode animacija, otvaranje aplikacije, tako neke svakodnevne stvari. A baterija... Od 8 do pola 9 ujutru (1h sot od toga) na wi-fi, surf, novine, fb skine 30-35% baterije. Ej!

Cuj zamrzavanja na nexusu.[emoji15] Sve mogu da skontam ali to...[emoji15]

Nisam verovao dok ga nisam kupio. Pazi, generalno radi on jako lepo, ali takve bagove i zamrzavanja ima, pa ja to nisam na G3 imao za 9 meseci. Nije stalno, ali par puta na dan ume da zamrzne, zabode animacija, otvaranje aplikacije, tako neke svakodnevne stvari. A baterija... Od 8 do pola 9 ujutru (1h sot od toga) na wi-fi, surf, novine, fb skine 30-35% baterije. Ej!

Jesi li probao da iskljucis enkripciju?

Ma ta enkripcija je placebo efekat. Ko osjeti razliku u radu, taj ima vanzemaljska cula...[emoji4]

Realno, to može da bude jedino objašnjenje zamrzavanja i štekanja.

edit:
kako bre placebo? kada memorija ima konačan bandwith (i to ne neki specijalno veliki) naravno da će da se oseti.

Poslednja izmena:
Pa koliko vidim, utisci svih ljudi su takvi da enkripcija resava sve probleme štekanja, pa me baš zanima... Planiram da uzmem ovaj telefon za par meseci.

Pa koliko vidim, utisci svih ljudi su takvi da enkripcija resava sve probleme štekanja, pa me baš zanima... Planiram da uzmem ovaj telefon za par meseci.
Sto nemaju drugi vlasnici Nexusa taj problem 5, 6, 6P... Konkretno meni na N6 leti i sa i bez enkripcije.
Nije logicno da neke pogadja neke ne, ne vjerujem da su ubagovali SW bas na 5X.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno