Šta je novo?

LG Nexus 5X

Mozes sta god hoces da flesujes. Nema na nexusu tih glupavih pravila kao na drugim android budzevinama.

Odlicno, hvala ti. Sad cu da ga vratim na stock. Posto je Google izbacio taj novi security patch za februar (Q), rom i gapps jos uvek nisu azurirani pa s vremena na vreme pobrljavi. A je*es ti taj custom rom jos na nexusu ako ce da izbaci fc.

Kako ponovo da zaključam bootloader? Flešovao sam factory images, sve je na stock, nemam root, samo bootloader ostao otključan. Kontam da je iz fastboot-a klasično, ali me zanima šta od onoga USB debugging i OEM unlock treba da se upali/ugasi?

Au al se ti igras :) Ostavi oba ukljucena, pa zakljucaj bl.

Nemoj zakljucavati BL. Ne znam sto ti to treba....[emoji35] [emoji14] [emoji1]

Ne trazi leba, a nekad mozes pozeleti makar da rootujes.

Znači kao sada što je. Samo ugasim telefon, uđem u bootloader, povežem na komp i "fastboot oem lock"?

Menjam telefon, pa zato.

Samo da znas da ti to sve brise da telefona. Da ta komanda u BL modeu.

Menjas za neki sljamsung ? [emoji51]

Da, da. Odlično, hvala. ;)

Trenutno M8, a posle ćemo videti.

Ne bih ga prodao da mi nije iskočila brutalno dobra prilika ne samo da vratim uloženo, nego preko toga lepo da zaradim.

Poslednja izmena:
Danas sam zvao da kupim 6p medjutim niko ga sa kp nema na stanju.

Nije to za tebe... Nema sammy/VW logo pozadi :D

Poslednja izmena:
Nije to za tebe... Nema sammy/VW logo pozadi :D
ima da ga nalepim :) sve da prsti. Uzecu crni 32gb malo da promenim dok ne izadje ova nova flota telefona od marta/aprila. Mada realno u mnogo su boljoj poziciji ovi proizvodjaci sto izbacuju telefone na pocetku nove godine.

Kod nje će verovatno biti u ponedeljak, rekla mi je da će javiti, pošto ću i ja verovatno uzeti.

Kod jednog drugog koga sam pitao u sredu stiže 64GB verzija za 600€.

kod nje je meni rezervisan za ponedeljak u utorak mi salje pod uslovom da uopste dobije od dobavljaca ko zna mozda stigne vise komada

Poslednja izmena:
Meni je ona obećala još prošli vikend tako da žao mi je ako stigne samo jedan...

Ja se vec dogovorio sa njom ima mjesec dana, mislim da dva stizu...dogovorite se oko drugog...

Koja borba oko parčeta te'nike! :D

Nazad
Vrh Dno