Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa kad već smanjuju baterije da bi smanjili širinu i dimenzije uređaja, bar da se napreduje na polju punjenja istih...
Da se telefon od 0 do 100 % puni za 30-45 minuta je vrhunska stvar, a ako npr oslabi baterija posle godinu dana ubaciš drugu , a da :)

Poslednja izmena:
Upravo punio i zapisao kako ide :

23% početak
45% 15min
57% 25min
69% 35min
80% 45min
88% 55min
93% 1h 5min
97% 1h 15min
99% 1h 20min
100% 1h 28min

Hvala! Da li ti je pisalo na lock screen-u Fast Charging? Moj nexus 4 puni do stotke za bukvalno 3 sata.. xD

Hvala! Da li ti je pisalo na lock screen-u Fast Charging? Moj nexus 4 puni do stotke za bukvalno 3 sata.. xD

Piše fast charging svo vreme ali koliko sam čitao na netu on u stvari ne radi svo vreme nego do nekog procenata a posle ide sporije jer kao ne može fast kad se pređe ne znam koliko procenata, ne sećam se tačno detalja al tako nešto otprilike.

Eto sta je reklama.
Kakav crni fast charging.
dc409f4da460f0921bc60634d179efbb.jpg

G2, koji ima cak i vecu bateriju od 5x.

Pa kad već smanjuju baterije da bi smanjili širinu i dimenzije uređaja, bar da se napreduje na polju punjenja istih...
Da se telefon od 0 do 100 % puni za 30-45 minuta je vrhunska stvar, a ako npr oslabi baterija posle godinu dana ubaciš drugu , a da :)
Da to je posebno lako na ovim telefonima zadnje generacije gde ne moze da se vadi baterija bez srafcigera tj ovlascenog servisa zbog (ne)gubitka garancije pa te zamena baterije izadje 3x vise.

Eeh... Promenio tri kabla do sad. :D
Onda je punjac ili dzek. Jednostavno ne sme toliko da puni. I recice ti da je dobro sto se puni sporo, ali u tvom slucaju ima prekida koji se ne vide, ali postoje. Meni je to zeznulo bat na z1. I da, promeni uticnicu za svaki slucaj da otklonis to kao mogucnost.

Poslednja izmena:
Oko 80e jeftinije nego kod nas(i to u oglasima, nov pitaj boga koliko je), u drzavama koje imaju standard 5 puta veci nego mi.

Pa ja bi menjao fon na svakih par meseci da je kod nas tako.
Zemljo dembelijo..

Spao Nexus 5x na 335e dosta brzo ako ovako nastavi brzo ce na 300...
Jel moze neko da mi prokomentarise koga poseduje kako izgleda izbocina na kameri, jel se mnogo primeti? :D

Da li neko ima info o ceni Nexusa 5x 16Gb u:
Nemačka, Švajcarska, Italija.
Ne online već u radnjama? Gde je povoljnije?

e jedino mi nije jasno zasto operateri ne nabavljaju taj model, da su nabavili vec uveliko bi ih bilo po oglasima po nizim cenama a sa krstenim garancijama..

Koliko sam čuo (preko huawei izvora) zeznuli su prevode nešto, da li google da li huawei i zato ga nema još. I dok to ne isprave neće ga biti.... E sad sto im treba ovoliko i don't know

Naravno, a kod naših provajdera oko 250e uz pretplatu do 2000din. E to bi bilo normalno

European Nexus fans are finally getting some discount love too. The Nexus 6P is getting a 100 Euro discount on all models and the Nexus 5X is getting a 80 Euro discount across all models, but only for a limited time.

http://www.androidauthority.com/nexus-6p-valentines-deal-669732/

Deal: $50 off Nexus 6P in Matte Gold, $50 credit toward Huawei Watch

http://www.androidauthority.com/nexus-6p-valentines-deal-669732/

Prodaja je sigurni loša i jednom i drugom modelu ...

Poslednja izmena od urednika:
Ovo za eu je dobra vest. Mozda padne i nabavna cena dilerima iz ns.

Pure nexus developeri idu po xda i smaraju kako im drugi kradu kod

Sad sam ko burek u svemiru. Ne vidim dobru alternativu Cataclysmu xa Nexus uredjaje. Bas PureNeXus vidjeh kao neku blijedu alternativu (za mene).

Vrh Dno