Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ne možeš bez uređaja koji to meri.

Odlično, hvala za info. ;)

Isto sam našao i na redditu ali reko da proverim za svaki slučaj.
Proveri ovo sa nekim ko je uzeo telefon u skorije vreme. Moj Galaxy Nexus kupljen u Telenoru je kodiran. Kada sam uzimao HTC One X isto kod Telenora prvi nije bio kodiran dok je drugi koji sam uzeo 3 meseca kasnije bio kodiran... Definitivno nema pravila, valjda zavisi od nabavljene serije...

Nexusi osim galaxy nexusa nisu bili nikada zaključani

Poslednja izmena:
Ja danas malo čačkao crni 5x. Kada sam ga uzeo u šaku, nikakav vau osećaj. Možda ću zvučati kret..ski, ali stvarno treba biti slepac pa dati 400e za taj telefon.
Nekako mi se ne sviđa s prednje strane, nazad još može da prođe.

Poslednja izmena:
To je i moj drug rekao.. Ali ne tako ostro :)

Kaze u ruci kao najgori kinez od 50e,lagan ,losa plastika,ruzan..

Ja nikako da ga dohvatim na par min.

Da li ga ima u nekoj poslovici u BG ?

Gde košta 400€?
335€ je nov na oglasima.

Evo, iskren da budem, da je 200e ne bih ga kupio. Eto, toliko mi se ne sviđa.
Beli Galaxy nexus koji sam imao, me je očarao na prvi pogled i dodir. Ovaj nekako, nije to TO

Čuj plastika :)
Pa do sada je 99% telefona bilo plastično i to je predstavljalo nekima i prednost :)

Sta znam meni je petica lepsi telefon, i lepse mi lezi u ruci, ali nije ni 5x bas toliko los. Svidja mi se od napred. Malo je velik jedino za 5.2 ekran
Gde god ja odem sa nexusom svi posle kupe nexusa, pozitivno uticem na rasudjivanje.

Poslednja izmena:
Jesu štedeli na izradi ali ja sam jedan od onih koji preferira plastiku u odnosu na staklo i metal. Uz futrolu isti osećaj u ruci kao l930 ili 5s, samo eto malo lakši.

Probao sam 5x i posto sam imao 5 nema sta da me odusevi sto se tice softvera a sto se tice velicine izrade ddeluje onako jeftino nista specijalno.

Bolji osećaj u ruci daje G4, bez dileme. Kožna leđa, širi telefon, manji bezeli gore i dole... 5X ima prednji zvučnik ali slab kvalitet po meni. Isto važi za vibraciju, hardverske dugmiće, usb port i generalno izradu. U performansama za sada nisam primetio da je 5X ništa bolji. Čak naprotiv. Ali polako, tek je prvi dan 5X kod mene, neću da se zalećem sa zaključcima.

Neki dan ga nism preoznao u telenoru otiso da pitam prodavca da li imaju izlozen kaze imas i dosao da mi pokaže, moj prvi utisak je bio stvarno los i razocarao sam se... Secam se nexusa 4 i onog wow efekta kada sam se prvi put susreo sa njim to nikad necu zaboraviti :)

Meni je baš lep 5x.. Imam ga već mesečak dana. Svakako ne mislim da sam slepac što sam ga uzeo kako neko spomenu.. Ne patim za aluminijumom a telefon radi kao zmaj tako da nemam zamerki

Imam i g4 i 5x. Oba mi odgovaraju, g4 jeste osecaj vise premium, kozna ledja, blago zakrivljen... Ali isto tako 5x, lagan, nista tu ne krcka niti bilo sta slicno. Fingerprint, type c, dobra kamera, pristojan soc, prosecna baterija i cist android. Ovo za 350e, nisu bacene pare, a ako cena bude padala na dole jos bolje.

E sad ko radi upgrade i sa kog telefona tu vec...

Ja jesam, systemless metodom.

Jeste, postoji mogucnost da flesnes custom karnel, ali onda ne radi android pay. Bar je tako bila prica.

Nazad
Vrh Dno