Iznenadio u smislu da kada sam ga prvi put koristio, hteo sam da ga ulupam kolika je kršina.Ja nisam video više lupanja od vaših? Video si kako radi G2? Nemoj pričati - gde na YouTube?
A za to mirisanje isto lupetas - telefon je koštao 600 e kada sam ga uzeo
Ja sam prvi pomenuo G2, ali čisto informativno jer trenutno imam taj telefon a uzeo bih 5x, a ovo je tema o njemu koliko znam. Zanimalo me iskustvo nekoga ko ima 5x samo da bih znao da li da ga uzimam u obzir ili ne. Bez fanbojizma i slično cheers
Jel ovo bilo meni?Ne znam da li znas ali od loseg lolipopa je bilo jos 5 apdejta, ah da imas samsung ne znas ... Plus drecave boje ako se secam sta sam procitao.
Znaci li to da ono sto je tebi lepo i sto se tebi svidja isto tako treba i nekom drugom da se svidja? Ili svi treba da se vodimo izborom telefona koji ti kazes da su dobri, jer si jednostavno ostale probao kod drugara i zakljucio da su losi ? Forum sluzi za razmenu misljenja i iskustava, trazenje pomoci i nudjenje iste, a ne nametanje licnog misljenja. Bolesno je sta pisete po temama i kako blatite ono sto nikad probali niste. Svako treba da koristi sta mu se svidja, bio to nexus, lg, samsung, sony, meizu, xiaomi, huawei itd. I to treba da postujete, a ne da prozivate zbog razlicitog misljenja.
5X je izbačen pre 4 meseca, a njegove vlasnike na ovom forumu možeš da izbrojiš na prste jedne ruke. To dovoljno govori o tome koliko je on dobra kupovina.
To dovoljno govori koliko narod (ne)ima novca! [emoji14] [emoji2]5X je izbačen pre 4 meseca, a njegove vlasnike na ovom forumu možeš da izbrojiš na prste jedne ruke. To dovoljno govori o tome koliko je on dobra kupovina.
Pa 6P je najbolji android na trzistu a samo 2-3-4 clana foruma imaju taj telefon. Ocajna dostupnost i visoke cene za uredjaje sa sumnjivim garancijama su razlog za to.
5X je vec pristupacniji ali je opet skuplji nego sto se ocekivalo a vecina ljudi vec ima dobre androide ili Nexuse 5 kojima u sustini nista ne fali + ogroman broj ljudi sa foruma preskace skoro sve Snapdragon 2015. modele jer cekaju S820 ''bloat'' androide i nove Nexuse. A postoji mogucnost da ce 5X i 6P postati masovno prisutni ovde kada popadaju cene, kao i sa vecinom ostalih telefona u poslednje 2-3 godine.
Nema to veze sa novcem, može da se kupi na rate kod operatera, a na oglasima košta manje nego ovogodišnji flagšipi. Stvar je u tome da ne vredi ni toliko, pogotovo ne u odnosu na dve godine starog N5 ili G2, od kojih je naravno bolji, ali ne 200€ bolji koliko bi iznosila doplataTo dovoljno govori koliko narod (ne)ima novca! [emoji14] [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari