Šta je novo?

LG Nexus 5X

Jer je cena nexusa sada bas pristupacna :)

Jel ima neko ko ima 5x, čisto da iznese utiske iz prve ruke? Još malo mi ističe ugovor, imam G2, a 5x mi nešto najviše privlači pažnju...

hm, bas ti je slab upgrade, nesto i nije jaci niti bolji od g2. otisak prsta i usb type-c i nisu tako bitni i malo bolja kamera.
LG G3 je trenutno best buy po meni(270e a preko ugovora jos jeftinije), jes da nema otisak prsta...

Jedino sto mozes dobiti sa G2 na 5X jeste nesto bolja kamera, skener otiska i najnoviji softver (mada G2 ni tu ne manjka od strane zajednice). A uzimajuci u obzir i cenu, nikako se ne isplati. Ja bih ili sacekao da padne cena, sto kod operatera teski moze da se desi, ili bih uzeo nesto drugo. G2 je i dalje odlican telefon.

Kako sad nije neki upgrade? Bukvalno je telefon bolji u svemu. I nije nešto bolja kamera, već dosta. I za softver, jedno je zajednica, a drugo stock Google softver, da se ne lažemo.
A G3 bih se trudio da zaobiđem.

Iskreno nevidjeno šta ljudi pričaju na ovom forumu....

Postalo je kao na ms forumu, teško mi je da čitam sve veće količine gluposti :)

MS LG clique na delu, g2>bolji od ostalih

Poslednja izmena:
Ovde ce te ocigledno napasti ljudi za nesto, a da pri tome ne kazu svoje argumente zbog cega se ne slazu, i jos ce da uvrede... Izuzetak za Tetsuo.

Pa stvarno si lupio bez razmišljanja. Mnogo bolji procesor, najbolja kamera na tržištu, mnogo bolji ekran, najbolji čitač otiska prsta, klot Android bez bloata.

Njemu to nije prednost, procesor, kamera i ekran završavaju mu posao sa G3, otisak mu verovatno ne treba, takvom nekom jeste opravdana povoljnija kupovina G3. Meni recimo samo ovaj skener otiska bi bila dovolja prednost zamene, plus sjajna kamera, plus podrška.

Poslednja izmena:
Po onome što sam video i čitao 5x je, barem za mene, dobar upgrade u odnosu na sada već vremešni G2. Činjenica je da je G2 i dalje dobar telefon, ali ja sada gledam šta da uzmem kada mi još malo ističe ugovor kod operatera. Malo sam samo skeptičan po pitanju type c ulaza jer ne znam kako da ga povežem sa računarom, što mi je bitno, ali kao što se neki ljudi primaju na iPhone, meni je Nexus nekako velika želja...

G2 je lošiji od nexus 5, tako da je sigurno lošiji od 5x.

Ja bih ga uzeo da ne postoji 6p. Ali pošto postoji 6p onda vrebam priliku da mi ga neko dovuče iz USA. Ostale telefone prosto ne razmatram.

Stvarno smaraju ovi lg fanovi. Postali ste gori od samsungovaca. Nikoga ali bas nikoga ne zanima g3, jos manje g2 u nexus temi. Ajde i da je nesto realno napisano, ali spominjati da 5x nije u nicemu bolji od g2 kao da je g2 iPhone 6s pa da ima izradu, da ima ekran, da ima kameru kojoj ne treba 8 fikseva, pa da i razumem. Stomak mi se prevrce kada pocnem da citam o tom g2, u svakoj faking temi na forumu.

Poslednja izmena:
Ej narode, posto nisam nikad drzao Nexus 6p u ruci, a imao sam neke od tel koji imaju tzv premium izradu, S6, P8, moze li neko poredjenje sa njima? Jel 6p u toj klasi, mozda cak i bolji sto se tice fizicke izrade? Koliko sam citao, neke boje imaju problem sa guljenjem iste. Kod nas u Bih niko nema frost, samo silver i grey.

Stvarno smaraju ovi lg fanovi. Postali ste gori od samsungovaca.

A kada ja ovo napisem jednom ili dva puta u mesec dana onda ispada da sam ja isti kao oni.. Lg teme pokusavam da ne citam zbog njih. Kapiram da je neko fanboj appla ali lg [emoji52]
Ne razumem stvarno..

Idi fiksuj taj g2 u njegovoj temi, mante nas vise sa tim telefonom

A kada ja ovo napisem jednom ili dva puta u mesec dana onda ispada da sam ja isti kao oni.. Lg teme pokusavam da ne citam zbog njih. Kapiram da je neko fanboj appla ali lg [emoji52]
Ne razumem stvarno..
Kaže se hipsteraj.
Ovo si lupio za sve pare
Naravno da je 5x bolji od G2 ali isto tako je G2 bolji od Nexus 5
LOLz.
Ja jesam bio prijatno iznenađen pre neki dan kada sam video da G2 lepo radi. Ali ne lupaj.
Niko od vas ne bi ni pomirisao LG da su oni u situaciji kao Samsung i da mogu da precenjuju svoje telefone.

Ja nisam video više lupanja od vaših? Video si kako radi G2? Nemoj pričati - gde na YouTube?
A za to mirisanje isto lupetas - telefon je koštao 600 e kada sam ga uzeo

Poslednja izmena:
Ne zanima nas g2. Ok?

Nisam ga ja pomenuo prvi samo sam odgovorio - ok?

Poslednja izmena:
Evo drug je imao gpro 2 koji je jača verzija g2 i telefon ne radi ni blizu nexusa 5.
Prešao na nexus 6 i kaže čoveče kakva je lg bio kanta.

Nazad
Vrh Dno