Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da.. Znam. Samo sam okačio cenu bez ugovorne obaveze.

? :trust:

[YOUTUBE]tTIaUH6PIvo[/YOUTUBE]

Ako se ispostavi da je sve ovako.. uz tesko servisiranje... to mi se ne svidja uopste. Mislim pre svega na ostecenja stakla pa i grebanje kucista, burn i ostale gluposti su izd.....e.

Poslednja izmena:
Ovo za grebanje mi je haos..ali prosto mi je nevjerovatno da ga je ovako lako savio kao da je od tanke plastike. Pa ni ip6 plus ovakav nije bio kad je bila oa afera

G4 je u bugarskoj za paket od 20e mesecno 340e a kod nas za 18e mesecno je 520e... Znaci tako ce biti i X5... preskupo...

? :trust:

[YOUTUBE]tTIaUH6PIvo[/YOUTUBE]

Ako se ispostavi da je sve ovako.. uz tesko servisiranje... to mi se ne svidja uopste. Mislim pre svega na ostecenja stakla pa i grebanje kucista, burn i ostale gluposti su izd.....e.
https://mobile.twitter.com/luckyankit/status/660052058326720513

]Well this guys might be sort of a hulk then. Tried to bend mine, nothing happened.

For arguments sake, the bend test was after the screen cracked. Doesn't the screen add some rigidity to the unit?

Videcemo sta ce uraditi onaj iz unbox terapija :)

Poslednja izmena:
Nemam pojma, ne bih postavio da je klip ''sumnjiv'' na bilo koji nacin, taj profil na YT je dosta posecen/popularan..

Vavej vrhunski kvalitet :) Ja sam se odavno "oladio" od ovog telefona, ***.

Bar je najlepsi od sve dece :)

Dobro, ovo je samo jedan primer, ne mora da znaci da ce na svakom staklo ovako lako pucati (sto je i doprinelo ovom lakom savijanju).

Samo izgleda su se syebali kod zavrsne obrade alu kucista, ocigledno se lako grebe.

Kako god, meni je ovo i dalje najbolji Android fon 2015.

Slazem se.. Ima propuste ali bih ga najlakse kupio od svih telefona trenutno na trzistu.

Ovo sa grebanjem i sa upaljacem je bas pro$eravanje, ali ako ga je ovako lako iskrivio onda je to vec stvarno problem.

Au, ovo gore je pravo razočarenje.
Ok nece niko da pali ekran ili da ga krivi (mada po ovom klipu iskrivice se ako jednom sednem na njega) ali ovo pucanje ekrana od ogrebotina je smesno.
Olakšali su mi malo,ionako me mrzelo da ga cekam. I sigurno ne bih ovako krhk i kilav telefon platio preko 200 evra. S jedne strane tu je Huawei koji ima ovakve propuste u izradi a s druge LG V10 i ova nova Motorola Droid Turbo 2, kad nesto platim debelo onda hocu da budem siguran u to, a ne da dobijem srcku posle svakog pada.

Katastrofa ovo u kombinaciji sa teskom citaj skupom popravkom. Ko ga kupi nek je sa srecom ali nesto onda nije ok sa glavom.

A npr s6 se lako popravlja ? Treba ti termalan fen da skines staklo pozadi a onda fabricki lepak da ga vratis..

Neka logika nalaze da ce se n6p lakse kriviti ako ste divljaci i uzimate mob da bi ga namerno iskrivili jer je dosta dugacak zbog zvucnika napred a isto tako dosta uzak za 5.7 incha.

Cekam pravi test krivljenja da bi se doneo nekakav zakljucak.

Da li mora uvek da se pravi paralela sa Samsungom? Kao da je bitno da li se S6 krivi i lako servisira, cisto sumnjam da nekoga u ovoj temi to zanima.

Mora malo jer je kolega ljubitelj samsunga a iz nekog razloga ne izbija iz ove teme :)

Xda.

I have a nexus 6p aluminum in hand and I tried to bend it and it doesn't bend easy. I put enough pressure to make myself comfortable and it doesn't bend. Something is up with the unit he is bending in the video. I dont know if its because the screen is cracked or what buy my phone is pretty ridged. Its been about a minute and I can still feel my thumb where I was applying pressure.

Cudan je klip generalno. Malo ima nazad natipsa 'Nexus', malo nema...

Mora malo jer je kolega ljubitelj samsunga a iz nekog razloga ne izbija iz ove teme :)

Xda.

I have a nexus 6p aluminum in hand and I tried to bend it and it doesn't bend easy. I put enough pressure to make myself comfortable and it doesn't bend. Something is up with the unit he is bending in the video. I dont know if its because the screen is cracked or what buy my phone is pretty ridged. Its been about a minute and I can still feel my thumb where I was applying pressure.

Kolega je ljubitelj dobrih telefona i tehnike generalno ne samo samsunga. Iz teme ne izbijam jer me zanima dosta toga jer kao sto rekoh volim sve telefone. Ti i kolega telep ste dva najaktivnija clana foruma i ne izbijate ni sa jedne teme na forumu pa ne vidim sta je sad problem sto sam ja u ovoj temi. Ne znam sta se palite toliko kad god se voljeni nexus spomene u nekom negativnom kontekstu kad da vas placaju, ako je krs krs je nema tu puno razgovora, a ovaj snimak pokazuje da je katastrofa pod uslovom da je tako a to ce pokazati razno razni drop testovi. Ja licno mislim da je lose uradjen i da je sve sa klipa legitimno. Stonse samsunga tice i vase mrznje tog brenda ne znam samo sta ce biti ako samsung bude radio sledeci nexus? Sta cete onda reci?

Sve sto si napisao je istina, nego je ovde "problem" sto konstantno pises iste stvari.. Ponavljas se kao pokvarena ploca i iz nekog razloga bas u ovoj temi.

Poslednja izmena:
Može i Samsung da pravi Nexus i uzeo bih ga, jer znam da nema TouchWiz i drugi bloatware.

Nigde da nadjem info jel na 6p tel zvoni na oba zvucnika kad stize poziv i u speaker modu kad se koristi da li je stereo ili furaju *****nu politiku kao sony?!

Nazad
Vrh Dno