Mislim da je ovaj problem imao i N4/N5 i da je Google to resio izbacivanjem novog updatea.
Nije do softvera, takvi su ekrani, moze da se sredi kernelom, ko hoce. Nikada nece biti isti, ali moze da se bar kalibrise drugacijeU prevodu nije do displeja, već softvera?
Netacno...Pitanje kakve LG ugradjuje panele za ova lijeva trzista. Ko misli da je sve isto i tu se grdno vara. Npr znam za LG TVove koji se isporucuju na Balkan, nemaju IPS matricu, dok za zapadna trzista imaju.
Pa da odmah dobije poene od moderatora.Hsv okaci ovo u 6s temi... :d
Ko kaze da je ~6" veliko. *** sad mi telefoni od ~5" ko igracke za djecuNavika je cudo.
Nisam još pogledao video, nego čitam pominješ da gameplay (pretpostavljam od GTA:SA) nije fluidan, optimizacija ovo ono i td [emoji14] A jaki zvučnici su kod mene uvek veliki +Pa ko prica o igrama?Nikada ne gledas YT ili neke druge klipove preko telefona? Stereo zvucnici (posebno kada su pozicionirani napred) itekako znace
![]()
Onakav android kako ga je google zamislio bez raznih dodataka i modifikacija od strane proizvođača uređaja (Samsung, Lg, Htc)...A sta vama znači čist Android?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari