Šta je novo?

LG Nexus 5X

Nisam imao lepo misljenje o 6p posle onih rendera i prvih leak specifikacija , ali gledajući ove testove, Huawei je bez sumnje odradio odlican posao.
Odlicna godina za njih, citam za novi Honor, odlicno izgleda sa odličnom cenom, Mate S je odlican uredjaj, najnovije informacije Mate 8 se pojavljuje 5. Novembra, razvalili su ove godine, verujem da ce jos agresivnije u 2016.

@hsv
San andreas igra radi fluidno samo na mtk x10 i njegovim gpu koji je slican onom koji je koriscen na starijim iphonovima. (PowerVR G6200)

Telefoni su im dobri, ali je SW raspad sistema, strava i zasu, mada ni ostali nisu bolji.

Njima UI vec izgleda kao iOS, katastrofa je.
Nisam čitao tekst, ali po naslovima bih rekao da taj čova treba da sredi UX, ne UI. To je ono što nova i drugi launcheri ne mogu da srede na ne stock androidu. Ikonice je lako promeniti.
Tako da, pozdravljam ovo.
A Huawei je baš ozbiljno shvatio ulazak na američko tržište. Za razliku od Sony.

Kako god da se zove softver je definitivni iOS inspired na huawei telefonima, zgrozio sam se kada sam morao da koristim kod druga na p8 lite.

Svi kinezi furaju taj stil..(lenovo vibeui,meizu flyme,huawei emui,xiaomi miui,opo color os itd) Mada video sam danas da je lenovo pokusao nesto da promeni,dodao je opciju za app drawer u stock lancheru :)

Edit:
Kada smo vec kod zutih.

s_e864929636624dcca727e22e4ae95272.png

Poslednja izmena:
Taj oglas je prevara jer jos niko nije dobio frost boju sem ljudi koji pisu opise.

Imamo mi da se nacekamo da padne cena na neku normalu... Sve sam blizi tome da uzmem g4...

Ja sam razmišljao između 5X i G4, ovih dana jedva čekam da kupim G4 :), rekli su mi da možda u subotu stiže u radnju.

Jel i dalje mislite na kp kad se pojavi "na crno" da nece biti ispod 450ojra,lg 5x ?

Samo je m8 gori od njega :)
Manje vise ocekivano..

Sta ja rekoh neki dan sa onim "nigdje sarafa", repairability 0 bodova, nexus 6, 6P.

5X sledece nedelje u Telenoru

Au taman sam kupio u uradi sam set alata za kombajne, kako sada necu moci da njime popravljam nexusa... sta sada da radim

Ako telenor ne ponudi 6p, stvarno su slepci.

[youtube]eFZjeh-uob4[/youtube]

Bog :) jedva cekam njegov full review[emoji23]

Nazad
Vrh Dno