Ne zanima me fon, ali kada si vec toliko siguran da je fon odlican, kupi ga pa proveri kakav je.
Ne znam gde si procitao da sam napisao da je djubre. Rekao sam da verovatno ima razloga zasto je tako jeftin, jeftiniji od g2ma ok da te ne zanima,ali zasto ga smatras djubretom,navedi mi jedan argument.
Ne znam gde si procitao da sam napisao da je djubre. Rekao sam da verovatno ima razloga zasto je tako jeftin, jeftiniji od g2
Dzabe pokusavas da nagadjas cenu kada ne mozes da znas za koliko ga nabavljajuMoraju imati neku računicu. Bez 30e minimum, a nešto konkretno 50e za zaradu je skroz okej.
550 i 420/430 za 6p odnosno 5x. 64gb nekih 70e više. 620/500.
Covek na svakoj drugoj strani pominje Flex 2, car.A ficooooo što si naporan. U flex2 temi su pisali da UI nije smooth, da trza na scrollu. Dalje, ima modovan Android UI.. Neka LG skarabudzevina. Koliko god da je dobar, meni nije opcija. Jednostavno sam odlučio da kupujem sam vanilla Android.
A ficooooo što si naporan. U flex2 temi su pisali da UI nije smooth, da trza na scrollu. Dalje, ima modovan Android UI.. Neka LG skarabudzevina. Koliko god da je dobar, meni nije opcija. Jednostavno sam odlučio da kupujem sam vanilla Android.
Super AMOLED ftw. That is the future.
Pitanje kakve LG ugradjuje panele za ova lijeva trzista. Ko misli da je sve isto i tu se grdno vara. Npr znam za LG TVove koji se isporucuju na Balkan, nemaju IPS matricu, dok za zapadna trzista imaju.
Moze da se primeti da zuti ukoliko stavis uopste pored nekog telefona sa "zdravim" ekranom ne samo istim telefonom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari