Hehehe ko zeli da vidi burn in efekte moze slobodno da prosetata do usca i da vidi da nema jednog samsunga koji nema urezan ceo desktop na ekran. Na nekim ne mozes da vidis bilo sta drugo osim pozadine i one osnovne ikonice. Pa cak i S6 i S6 egde koji su uslovno najnoviji telefoni tu. Pa su probali joa jadnici da ih sakriju u one s covere, medjutim cim ga upalis vidis sta te sleduje za par meseci na samsung telefonu![]()
Jel može link do tog tool-a?Još uvek mi je živ SGS2 koji valjda ima super amoled + i nema nikakav burnin posle 4+ godine korišćenja. Sad sam skinuo tool i pregledao ekran. Zaista nema nikakvih duhova po ekranu.
Mislim da se malo preteruje sa tim. Gledao sam burnin slike pi netu i to je strašno, samo mi nije jasno kako su uspeli da sprze pixele.
Nexus 4 ima ips, ne znam kakav ghosting si tamo video.Ja na svom htc legend-u posle toliko godina upotrebe nemam nikakav burn-in. Ne znam kako se ljudima u tolikoj meri to desava.
S druge strane, na jednom od nexus 4 je bio tako surov ghosting da mi je bilo gadno da ga gledam.
Nisam ni ja na legendu imao (jeste da sam ga imao samo 6-7 meseci), ne znam ciji displej je imao, ali samsung amoled = burn inJa na svom htc legend-u posle toliko godina upotrebe nemam nikakav burn-in. Ne znam kako se ljudima u tolikoj meri to desava.
S druge strane, na jednom od nexus 4 je bio tako surov ghosting da mi je bilo gadno da ga gledam.
Hvala ti, ali hteo sam i za druge telefone, pa bi mi aplikacija odlicno dosla.Display tester npr
Imaš i onaj fabrički kod *#0*#, ne znam da li radi na S2
^ nemoj tako lako da se kladisKupio polovan S4 star boga i oca, ni traga od BI. Koristicu ga jos godinu dana sigurno i mogu da se kladim da ga necu napraviti. Ko normano koristi telefon bas je mala sansa da mu se pojavi.
display tester je appHvala ti, ali hteo sam i za druge telefone, pa bi mi aplikacija odlicno dosla.
Npr na Note 2, 4, Lenovo P780, G2...
^ nemoj tako lako da se kladisNe trolujem, video sam BI na S4 a sestra je skoro kupila taj telefon pa cu pratiti sta se desava mada ona drzi auto osvetljenje koje je dosta slabo u vecem delu dnevnom koriscenja jer je zbog bebe vezana za stan
Koristio sam i ja Wave I normalno pa se burn in pojavio posle 12-ak meseci, isto kao i na N3/S4 itd. Ali nisu to ona uzasna ostecenja kao sto je bilo primera po netu (N6 npr) vec manji-umereni ''tragovi''.
A poslovnice operatera su poseban slucaj.. tu amoledi stradaju iz poznatih razloga a i uopste ne treba donositi neke zakljucke kako koji telefon radi na osnovu primeraka iz poslovnica, njih mrcvare svakakvi umovi i tako mesecima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari