Eno kukaju ljudi da se z5 strasno pregreva sa s810, videcemo kako ce to raditi u metalnom kucistu.Mada ja mislim da je cela ta proca malo i preduvana svaki se greje
Pazi, neki random lik je poslao fon areni klip sumnjivog porekla i sadrzaja gde se kao Z5c greje i baguje (a vidi se da je problem sa touch-om) i onda je to stvarno tako i ''kukaju ljudi da se strasno pregreva'' a to sto cela Z5 serija snima 4k duze od 10min pa i duze od 20 min i sto nijedan ozbiljan test do sada ne pominje takve probleme sa ''strasnim'' pregrevanjem/losim radom UI to nista a
Ja sam odma' rekao jos prosle godine - cim je Samsung najavio da ce S6 izbaciti samo sa Exynos-om to znaci da nesto nije u redu sa S810 a do sada se i pokazalo da je to poluproizvod ali ipak u realnom radu nema toliko pregrevanja koliko sam cipset smara, usporava UI i brze trosi bateriju. Jedino sto tableti rade normalno sa S810 (z4 npr).
Sta ce biti sa novim Nexus i Z5 telefonima ostaje da se vidi ali ne verujte bas svakoj trash vesti koje plasiraju bugarske arene na ''dojave'' sumnjivih likova

Obe arene su vec neko vreme u rangu nekakvog IT kurira.
Imaju ljudi sa foruma OPT sa S810, neko je imao i M9.. pa rekose da je sve ok u realnom radu osim sto su autonomije malo ispod ocekivanja.
Inace ima testova na YT gde se vidi da se telefoni sa S810 ne greju nista vise od onih sa S801, S808 i sa novim Exynos-ima itd vec je jednostavno neki drugi problem u pitanju, Qualcomm je nesto zesce zayebao u proizvodnom procesu i unakazio ovogodisnju android ponudu. Greju se i S800/801 modeli pa rade kao sat, znaci problem je vezan i za to ali vise za neke druge propuste qualcomm-a i pitanje je kako ce raditi 6P Nexus bez obzira na najbolji droid softver.