Kao sad se brzo puni,97 minuta 0-100%.Sta bi na kraju objasnjenje zasto nisu stavili Qi podrsku?
Satro jer sada je mnogo lakse ubosti punjac u usb type c. Ne moras da pazis koju stranu ubacujesSta bi na kraju objasnjenje zasto nisu stavili Qi podrsku?
http://www.phonearena.com/news/Here...xus-5X-dont-feature-wireless-charging_id74259Sta bi na kraju objasnjenje zasto nisu stavili Qi podrsku?
Nije toliko brzi u otvaranju aplikacija ali sam osecaj u radu i prebacivanje iz aplikacije u aplikaciju je daleko bolji na Nexusu.Ma jasno je da je stock android najbrži, ali po meni neke milisekunde nisu presudne u odnosu na sPEN kod note serije ili minimalne ivice npr
Nije telefon samo softver i nije više softver kod LG-a i Samsunga toliko loš![]()
You should also mention that we in Europe don't get a 50 dollar Google play credit!
Last year Nexus 6 price - US=649$, Europe=649 euro
This year Nexus 6P price - US=499$, Europe=649 euro
Ne znam sta da ti kazem, meni iskustvo sa N4 ne deluje ni blizu kao na Nexusu. Jednostavno je prevelika razlika u fluidnosti, plus mnogo bolji multitasking.Ma imao sam prilike da koristim nexus 5 i evo sada note 4 od 5.1.1 radi približno brzo
Animacije su tečnije na nexus-u i to je to ...
Opet kažem nije telefon samo softver pogotovo sada kada su flagship android modeli baš brzi + nexus telefoni ne koštaju kao nekada![]()
borise?![]()
Baš tako, nije više ovo nexus 4 pa da se gleda kroz prste hardveru telefona ...
Po ovoj ceni i hardver mora biti vrhunski![]()
To da, ali ovi će biti po prvi put ALU (do sada koža i staklo totalno loša i nepraktična rešenja)
Ne želim s-pen niti edge feature na telefonu. Ne zelim da mi snima lice dok citam. Ne želim ui modifikacije. Ne želim bloatware servise.
Kupio bih GPE verziju flagshipa ili Nexus.
Cena jeste visoka, to ne sporim. Ne slažemo se oko toga da li je modovani Android bolji od vanilla Androida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari