Šta je novo?

LG Nexus 5X

6p bas obecava.. Pored stereo zvucnika deluje i da je kamera bolja nego na 5x. Ako nista ima 240fps slow motion i neki burst shot sa kojim se pravi gif slika.

5x klasicni lg uredjaj. Plasticna cigla bez emocije. Ocekujem totalni fijasko tog moba ako google ne smanji cenu na oko 300$/300e

Poslednja izmena:
Ja sam se zagrejao za 6P, iako ga nisam imao u planu :) Ova bela frost varijanta izgleda mnogo dobro, srebrni mi je meh, crni isto ništa specijalno.

[youtube]U9V3ZnRnq9U[/youtube]

Navodno slow motion sa 6p

Meni se oba telefona svidjaju. Mada 5X ne bih uzeo zbog tih 2Gb RAM jer G2 jos ne bih menjao(a 2gb RAM za 2 godine bice slabo) a 6P mi je preveliki.

^ Bilo je vec na android police sajtu. Kazu da tako mogu da se izbegnu porezi u nekim usa drzavama. :) ali na tom sajtu nema 6p u beloj boji za naruciti

Pros

Google and Huawei may be drawing from different stock, so lower order numbers on Huawei's site might mean you get your phone sooner
No taxes in most states - Google charges sales tax in 45 states in the US, but Huawei's distribution center appears to be in California. Residents in other states aren't being charged sales tax, which could save you up to $60 or so. Update: Commenters say that the site is charging tax in Illinois, so there may be a few other states as well.
Huawei has a payment plan available, which Google doesn't provide without signing up for Fi. It's not a typical carrier-style payment plan, though, it's more of a standard financing deal. You'll be given a credit check and interest rates can range from 10 to 30 percent - ouch.

Cons

Huawei isn't selling the white version of the phone, and the 128GB model isn't available in any color at present.
The new Nexus Protect insurance plan isn't available, so you'll have to make do with Huawei's standard hardware warranty.
The only shipping option is free, which takes 5-7 business days.
According to Huawei's return policy, the company may charge a restocking fee.
It doesn't look like phones sold through Huawei get the free $50 Google Play credit or 90-day Play Music voucher, though those may be sent to your email when you activate the phone.

Ap

Poslednja izmena:
Ma ne bih se bunio za crni, samo ne znam da li bi se isplatilo sa našim derikožama [emoji30]

Odlican je ovaj 240 fps video.

Deluje mi da 6P kamera ima post-processing kao Nexus 5 (detalji, WB boje/saturacija, ovo poslednje je malo preterano al dobro) + primetno veci i bolji senzor a sve to znaci mozda i najbolju kameru na androidu sto bi mozda i bila da ima OIS.. :)

Meni je 5X delovao kao skroz ok uredjaj, mislim on to i jeste. Mozda ne za 500e ali ok.

Sa druge strane sve vezano za Huawei mi se svidja, dizajn, Amoled, dobra kamera, zvucnici... mislim da su ipak trebali da budu malo jeftiniji telefoni posebno za evropsko trziste. Jedino sto bi moglo da mi bude problem kod 6P je dijagonala od 5.7".

Da ti bude ? :)
Emix na nexusu [emoji15] sutra se okoncava migrantska kriza :)

Vidiš da je sve moguće, hehe [emoji4]
Samo da ekran ne bude fail, i biće to odličan telefon. Deluje mi mnogo dimovano po snimcima do sada.

Pa Samsung svakako nece biti sledeci, zasitih se i ja, malo da odmorim. Pa sad razmisljam... da vidimo sta donosi pocetak sledece godine, ako budem izdrzao. :d

ako neko bude ganjao nexus u usa neka obrati paznju na ovo. mrzi me sada da idem u detalje i da vidim da li usa radi na nasem lte.

Nexus 6P (US version):
GSM/EDGE: 850/900/1800/1900MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/8
LTE (FDD): B2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30

Nexus 6P (international version):
GSM/EDGE: 850/900/1800/1900MHz
UMTS/WCDMA: B1/2/4/5/6/8/9/19
LTE (FDD): B1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28

usa verzija nema b1 ? da li je to 2600mhz 4g ?

Poslednja izmena:
Opet je ovo dosta, čak i previše para... Da mi neko ponudi da biram note 5 ili huawei nexus, bez razmišljanja bih uzeo note, samo da malo više zategnu multitasking na marshmallow... Nisu svima prioriteti isti... Kome je baš do stock Androida bolje da uzme stari nexus 5... Svi jure apple po cenama... Užas...

Hoce li uvoziti neko od distributera ovog vaveija?

Frost white is only available in 64gb or 128gb,it's been that way since the site went live.

Bedak.

Nije ni to losa stvar sto nema 32gb verzija beli, zlopatim se sa 16gb na nexus 5, taman lepo 64gb na 6P da covek prodise :) Samo da ne bude fora da ga operateri bas zbog toga ne uvoze, jer uvek donose modele sa najmanjim skladistem...

Pa o tome se i radi.. Zato sam napisao bedak :)
Ako ga uvezu 99% ce to biti klasican alu.. Ne verujem da ce uvoziti ni ovaj crni

Bolje onda iz USA da se juri, samo da se proveri taj LTE, nisam ni ja siguran tacno da li ce da radi.

Sad nesto razmisljam, zamislite da i manji Nexus proizvodi Huawei, da je od istih materijala i sa slicnim dizajnom/istim hardverom (moze i 5.2'' IPS) a da kosta kao ovaj LG plasticni :) To bi bio pun pogodak..

Mogao bi da se zove Nexus 6P compact :D

Gledam sad Marques-ov hands-on na YT, sto se 6P tice ne mogu da odlucim u kojoj boji bolje izgleda. Cak i onaj kompletno crn mi se bas svidja.
Ne izgleda lose ni 5X, meni licno bolje od 5, nema glossy plastike i sl. Svidja mi se dizajn oba telefona.

Nema informacija o AMOLED-u koji je u 6P? Da ne bude fail kao onaj u nexusu 6...

Ocekujem da bude malo bolji ali ni blizu kvaliteta note5 i s6. U sustini verovatno ce biti isti kao na huawei mate s.

Nazad
Vrh Dno