Šta je novo?

LG Nexus 5X

Sto je najgore taj tw na s2 je jos bio i dobar :)

Ja ne želim Samsungove aplikacije... Ni sat ni kalendar ni widgete, pre svega jer me ne zanimaju Samsungovi servisi.
Samsungovi widgeti ne rade sa ostalim launcherima na marketu. Ja koristim Nova launcher koji mogu da podesim do detalja, onako kako mi odgovara. Nijedan Samsungov, LG, HTC,.. launcheri ne mogu da se podesavaju kao Nova.

Pazi u pravu si, ali i nisi u pravu :D

Na Note 4 rade Samsung widget-i sa Nova launcher-om...
Konkretno ovaj weather koji je meni odličan :)
Za sve ostalo od menjanja grida i ikonica treba rut...

Nije to toliko strašno da nema knox-a i bloatware-a koji je katastrofa :)

Vidim ja da će LG G5 i S7 za 5 meseci dobro proći - S820, alu po prvi put oba i kamere koje će sigurno biti najbolje na tržištu!

Poslednja izmena:
Meni je na stock romovima sve prekrupno. Ikonice, UI elementi, sve je preveliko za moj ukus. Smanjim dpi, podesim Nova launcher da ima grid 7x8 ikonica, dock ima 7 ikonica.
Da li Samsung stock launcher može to?
možeš da podešavaš veličinu ikonica u stock launcheru

Pazi u pravu si, ali i nisi u pravu :D

Na Note 4 rade Samsung widget-i sa Nova launcher-om...
Konkretno ovaj weather koji je meni odličan :)
Za sve ostalo od menjanja grida i ikonica treba rut...

Nije to toliko strašno da nema knox-a i bloatware-a koji je katastrofa :)

Vidim ja da će LG G5 i S7 za 5 meseci dobro proći - S820, alu po prvi put oba i kamere koje će sigurno biti najbolje na tržištu!
Eto prilike za sve koji još nisu prodali bubreg.

Kinezi cesto nemaju ni google play store u svojim telefonima i sad odjednom prave nexus svasta ima!!!

Ne vidim ni jedan dobar razlog da prelazim sa Nexus 5 na Nexus 5x, sem da mogu da se dičim da imam telefon koji je izašao ove godine. Razočaran ponudom LG-a. 6p deluje kao bolji izbor, definitivno, ali ipak previše u ovom trenutku za moj džep.

I kad pogledas za losu prodaju ce im biti kriv 1gb rama manjka

Nexus 6P je izgleda ok kupovina, ali veliki mi je ekran. Stvarno glupost napravili sa 5X, jos zabili 389 dolara pocetnu cenu. Videcemo kako ce se sve odvijati.

Ne znam za vas, ali mene izgleda lepo. Bezeli ne izgledaju toliko strasno. Koliko mi se cini, zadnja maska je slicnog materijala kao N5, barem mi tako izgleda na snimku.

Nece valjda ovoliko ruzan biti senzor za otisak pozadi ? [emoji15]

Meni ekstremno ruzan mob,kao neki kineski transformers.. Nije smeo ici preko 300$

Ala je ruzan u pm pozadi i da prodje ali od napred nikako.

Meni je stari nexus 5 mnogo lepsi, jos je i poprilicno manji. Definitvno preskacem

Slazem se.. Odavno je moja teza da android flagship ne sme da kosta vise od 500$/500e. Cene od oko 700,800e neka ostave jabuci za sada
Apple je skup jer im se može.
Kada bi se gledala samo ekonomija nabavke materijala, svi premijum Androidi bi trebalo da budu skuplji od iPhone, jer Apple dobija besne popuste na količinu, ili potpiše ugovor kojim se zabranjuje prodaja tom dobavljaču. konkurencije.

Dresirana publika...
Najbolji je klip od Erike kada čeka u redu da kupi zadnji ajfon, pa onda ulaze u radnju i svi ih pozdravljaju - transferi blama, lažnih osmeha i neprijatnosti :D
Po sistemu baci petaka i daj 800 $!

E to je jedino tu Američko, ostalo je sve Made in China, Samsung, LG, Sony...

Nego live stream za Nexus :)

For all the rest and the tiny details, tune in to the Google livestream, starting at 9 am PT.

Watch Google Nexus 5X and Nexus 6P livestream here:

https://www.youtube.com/google

http://www.phonearena.com/news/Watch-Google-Nexus-5X-and-Nexus-6P-livestream-here_id74180

Poslednja izmena:
Apple je skup jer im se može.
Kada bi se gledala samo ekonomija nabavke materijala, svi premijum Androidi bi trebalo da budu skuplji od iPhone, jer Apple dobija besne popuste na količinu, ili potpiše ugovor kojim se zabranjuje prodaja tom dobavljaču. konkurencije.

Koje to delove ip ima a da iste ne moze konkurencija da nabavi ? Tu ne racunam a9 chip i onaj 3d touch kome iskreno ne vidim primenu sem mozda u igricama npr trkacka igra gde dobijas mogucnost doziranja gasa i brzine auta.

Samsung ga samo proizvodi, nije dizajniran od strane samsunga.

A i taj 3d touch je i na iOSu najobicniji gimmick, 99% onoga sto su prikazali vezano za taj touch je beskorisno. Jedino ono na home screenu.

Poslednja izmena:
Samsung proizvodi "samo" A9 čip, flash memoriju, RAM i još par čipova, Sony "samo" kameru, LG "samo" displej, ostalo je made in China i USA "magija" :D

Nego ljudi tema je NEXUS ;)

18 časova po našem vremenu Nexus 5X/6P LiveStream

https://www.youtube.com/google

Poslednja izmena:
Ja sebe vidim kao potencijalnog kupca 5x modela jedino ako mi žena oduzme sadašnji N5, pa bi to bila moguća kupovina, naravno do tada cijena mora ići - 100$

Isti slučaj, ženi se raspada S2, tako da bi moj N5 mogao da ide njoj kad 5X bude mogao da se nabavi :D

Pa realno samo ženi ću uvijek moći da uzmem 200 za N5 :)

Imam dobar tablet, N5 mi sasvim odgovara kao telefon, po veličini, čak nisam siguran ni koliko će mi povećanje na 5X odgovarati.

6P mislim da će biti preveliki, phableti mi nikad nisu bili preterano interesantni.

Nazad
Vrh Dno