Ja ne želim Samsungove aplikacije... Ni sat ni kalendar ni widgete, pre svega jer me ne zanimaju Samsungovi servisi.
Samsungovi widgeti ne rade sa ostalim launcherima na marketu. Ja koristim Nova launcher koji mogu da podesim do detalja, onako kako mi odgovara. Nijedan Samsungov, LG, HTC,.. launcheri ne mogu da se podesavaju kao Nova.
možeš da podešavaš veličinu ikonica u stock launcheruMeni je na stock romovima sve prekrupno. Ikonice, UI elementi, sve je preveliko za moj ukus. Smanjim dpi, podesim Nova launcher da ima grid 7x8 ikonica, dock ima 7 ikonica.
Da li Samsung stock launcher može to?
Eto prilike za sve koji još nisu prodali bubreg.Pazi u pravu si, ali i nisi u pravu
Na Note 4 rade Samsung widget-i sa Nova launcher-om...
Konkretno ovaj weather koji je meni odličan![]()
Za sve ostalo od menjanja grida i ikonica treba rut...
Nije to toliko strašno da nema knox-a i bloatware-a koji je katastrofa
Vidim ja da će LG G5 i S7 za 5 meseci dobro proći - S820, alu po prvi put oba i kamere koje će sigurno biti najbolje na tržištu!
Konstatujem da je bubreg stvarno mnogo za telefon, te da cene flagshipa ne bi smele ići preko jednog belog bubrega - sve preko toga je suludo !Eto prilike za sve koji još nisu prodali bubreg.
Apple je skup jer im se može.Slazem se.. Odavno je moja teza da android flagship ne sme da kosta vise od 500$/500e. Cene od oko 700,800e neka ostave jabuci za sada
Apple je skup jer im se može.
Kada bi se gledala samo ekonomija nabavke materijala, svi premijum Androidi bi trebalo da budu skuplji od iPhone, jer Apple dobija besne popuste na količinu, ili potpiše ugovor kojim se zabranjuje prodaja tom dobavljaču. konkurencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari