Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kriminal. Ajde da je 550e pa i nekako. Ovo mi govori da je dogovor za probijanje huawei bio vezan samo za usa trziste. Oni njima izlaz na usa trziste po ok cenama a ovi njima proboj google playa u kinu.
Smesno

U kanadi 700$..

Poslednja izmena:
Moguće problematičan amoled, S810, kamera lošija sigurno, mnogo veće ivice i grba nazad, nema sPEN, microSD karticu, fast battery charging ...
I plus doplata za koju može da se kupi sasvim dobar telefon :)

G4 i Note 4 najbolja kupovina do 400 €
G2 i Nexus 5 do 200 €

Jedina sansa za ovaj huawei nexus su dobri odnosi huawei i mts-a. Mada veliko pitanje da li ce ga mts nabavljati

Jbs nexus 6p, za 200 eura manje sam izveo jos jednog na nexus put

c257b6d5f60c3098bc9423873331eaf1.jpg

Poslednja izmena:
Kriminal. Ajde da je 550e pa i nekako. Ovo mi govori da je dogovor za probijanje huawei bio vezan samo za usa trziste. Oni njima izlaz na usa trziste po ok cenama a ovi njima proboj google playa u kinu.
Smesno

U kanadi 700$..

Ne, u USA nije uracunat porez ...

Ne, u USA nije uracunat porez ...
Aha kako da ne. A kada je bio u usa 349 u eu 349e ? Kapiram da je tada evro bio jaci od $ ali su sada mogli da povecaju 50e i to je to. Cist dil kineza i googla za usa i kinesko trziste

Ovo je sada 200e razlike ! Koji je to porez od 200e na proizvod koji "vredi" ~ 400 ?

Poslednja izmena:
Pazi cena za nexus 5 je svugde bila 349, u americi su to bili dolari, u engleskoj funte a u evropi evri.

Bukvalno je bilo duplo skuplje kupiti telefon u engleskoj nego u americi.

Sto se tice poreza, moj telefon je iz USA i placen je tacno 349 $ direktno sa playstora

[youtube]1JCrC__khYo[/youtube]

ovo je jedino sto je live za sada. na phoneareni skinuli adresu do google kanala na youtube..

ako neko ima link neki za stream neka postavi - za neke mi stalno piše došlo je do greške [400]

Nemoguce da ovaj lik nije mogao da nauci makar delimicno tekst nego non stop gleda u ekran.

[youtube]c5-X00vl8k8[/youtube]

[youtube]ElKKNjYLi38[/youtube]

Neka shmizla...
A na chatu masa svrsava u talasima ... Kad god spomene Nexus...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno