Šta je novo?

LG Nexus 5X

to je samo placeholder nece verovatno imati takav prednji izgled

Prednji izgled je slican onim renderima, mada su bezeli ovde prilicno veliki. Covek vise ne zna u sta da veruje.

Meni bezeli ne smetaju. I dalje mislim da ovo nisu pravi renderi.

Nema sanse iskreno. Ako bude 2gb nema teorije da ce se prodavati :) Licno, ne bih ga uzeo.

@nenad88 Izgleda debelo zbog providne maske.

Eto ga sad, ovde drugacije izgleda. Vise ne vredi obracati paznju na ove rendere sa maskama.
http://www.androidauthority.com/you...5x-looks-like-from-these-case-renders-641255/

I mene malo odvraca to sto ce biti 2GB rama, mada vise zbog toga sto ce vec sledece godine standard biti 4. Ali opet ne vidim poentu, 2GB je sasvim dovoljno za cisto iskustvo bez kocenja. Eto vam N5 sa 2 giga, starijim specifikacijama i najnovijim softverom, radi bez problema, bec kocenja. Bolje je da bude sto jeftiniji, a sto brzi, pa i sa 2.

šta ti izgleda odlično, ovo je kao neki alkatel od 40€. na stranu to što teško da je ovo istina jer ako 5.2" telefon ima ovolike okvire ispod i iznad ekrana onda će biti visok kao neki note ili tako nešto što deluje neverovatno. ipak ga pravi ista firma koja je napravila g2 i g3.

Meni on nije interesantan sa 2gb rama. Onda nexus 6 za iste pare, odlicnim soc i jeste tacno ogromnim ekranom sa burninom, ali opet bolji fon. Prodao sam g2 da bih sacekao ovaj lg nexus novi.

LG onda vjerovatno 2GB

samo ne znam ko je lud za te specifikacije davati 400 dolara

Onaj ko se zbog hardvera odluči za nexus ima pogrešno razmišljanje u samoj osnovi.

To je bilo ok razmišljanje kad je Nexus koštao 350 evra, sad kada košta 650 - nije.

Realno je da dobijaš i 2 puta dužu softversku podršku od konkurencije, a nekad i više.
Cijena ne znam kolika će biti za LG model. Ovog kineza svakako niasm ni imao u planu.

Nista cudno ako se uzme u obzir da je u pitanju QHD vs FHD. Mada ocekivao sam da ce biti veca razlika izmedju 430 i 418 na QHD, kada ono...

63285f89f61933c8914bcfa9d9b3ce31.jpg

062c65d22bf6a1dbf5fe460e41908fa3.jpg

Gornji i donji bezeli pakleni. Mada cenim da bi bio lepsi da su ovi sa strane jos manji npr kao na sony c5 :)

Navodno ovo je neka nova mint boja..

Poslednja izmena:
Tako sam i mislio. :)
Znaci 95% se vec zna.. Ostaje samo spec konkretnih senzora kamere,baterija kod huawei-a i cene

Vuce na 2gb ako osnovni model bude 16gb.. 3gb/16gb nema bas neke logike :)

Nazad
Vrh Dno