"zajednično" im je to da su te naveli da misliš da je tamo neki srpski forum pokazatelj/merilo bilo čega osim siromaštva u srbiji. da neće možda broj primeraka npr G3 na forumu da promeni činjenicu da mu puca plastika iz čista mira, da se greje kao furuna, da radi kao traktor itdSta je zajednicno svim tim modelima?
To ce biti tako dok ne izadju finalni proizvodi
Mada bitno da postoji izbor.. Mali ekran vs veliki ,plastika vs alu . itd itd
LG Nexus bi trebalo da ima alu ram. Aluminijum pozadi je glupost. Idealno bi bilo (iako osetljiva kombinacija na habanje) je alu ram a pozadi poklopac kakav ljudi žele (ja bi kožu, neko bi onu mekanu gumirani plastiku ko na Nexus 5, neko treći nešto drugo) ali da taj poklopac može da se skida i da je baterija izmenjiva. Lepo izgledaju HTC One i Mate 7 ali se gubi na meni lično jako bitnim funckionalnostima.
Slazem se za ovim da ram treba da bude od materijala koji ne kliza, a sto se tice samog stakla pozadi, stopice gumirane, male, jako diskretne i resen problemU sustini se slazem sa tobom ali nije svaki alu isti, zavisi od zavrsne obrade istog, imam 2 starija alu fona (5 i skoro 3 godine stari) pa su u skoro mint stanju (95% padova bili u silikonu ali su veci deo vremena korisceni bez)
Ali stoji to da telefone treba praviti od sto kvalitetnijih materijala ali da obezbedjuju sto bolji grip u ruci. E sad sta postaje problem - oblik telefona i to sto su sve tanji. Evo uzmi Z3 ili S6 u ruku (tanka klizava cigla vs jos tanji sapun koji kliza), cak i da imaju gumiranu zadnju stranu opet ce klizati jer su ultra-tanki telefoni sa ramovima koji lete iz ruke. Tako da polako postaje bitnije da je kompletan ram telefona gumiran, hrapav i da ne kliza (sto moze da ostavi ''jeftin'' utisak) a pozadi moze da bude cak i staklo (mada to onda kliza po stolu itd).
Mada cudno mi da lg dopusti da huawei bude premium uredjaj u celoj prici. To mi je jedino misterija..
According to a source that's said to be reliable, the Nexus 5X will be around $50 more expensive than its predecessor. This means that, if Google will stick with 16GB of storage for the base model, you should be able to grab one of those for $400. If a 32GB iteration comes out too, then that will probably cost $450.
Ali stoji to da telefone treba praviti od sto kvalitetnijih materijala ali da obezbedjuju sto bolji grip u ruci. E sad sta postaje problem - oblik telefona i to sto su sve tanji. Evo uzmi Z3 ili S6 u ruku (tanka klizava cigla vs jos tanji sapun koji kliza), cak i da imaju gumiranu zadnju stranu opet ce klizati jer su ultra-tanki telefoni sa ramovima koji lete iz ruke. Tako da polako postaje bitnije da je kompletan ram telefona gumiran, hrapav i da ne kliza (sto moze da ostavi ''jeftin'' utisak) a pozadi moze da bude cak i staklo (mada to onda kliza po stolu itd).
Staklo nema nikakvog smisla osim vizuelnog utiska koji ostavlja kod odredjenog procenta populacije (ja se przim na business look). Lomljivo, skuplja otiske prstiju, pa kad krene da se presijava na suncu izgleda ocajno.
Ništa manje ružan od stare petice, a definitivno lepši od keca i dvojke nexusa. Zadnji deo mi je i dalje najlepši N4, makar na oko.Definitivno najruzniji nexus..
Ništa manje ružan od stare petice, a definitivno lepši od keca i dvojke nexusa. Zadnji deo mi je i dalje najlepši N4, makar na oko.
Lici na ovaj zte axon elite![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari