Šta je novo?

LG Nexus 5X

Zbog mnogo stvari :)
Usb type c,citac otiska prsta,ois ,razna regulativa da bi se nesto prodavalo na razvijenim trzistima pa cak i antidamping zakon.

Nije dzabe hugo rekao ne ocekujte xiaomi u usa u narednih god ,dve..

Mozda nece biti najjeftiniji, ali cenovni rang originalnog n5 je realan. A huawei cenovni rang n6.

^^ Tako i ja gledam. Oko 400$.
Mada cudno mi da lg dopusti da huawei bude premium uredjaj u celoj prici. To mi je jedino misterija..

Jedva cekam da vidim cene :)

Poslednja izmena:
Skupo. Osim ako kamera ne pokida a nesto mi govori da nece sa onim matorim senzorom. Neverovatno je koliko se Google i partneri trude da ne naprave dostojnog takmaca konkurenciji vec sve nesto na pola ostavljaju.

Bas zanimljivo sto naplacuju 32 GB 50 dolara vise, ko da su Samsung ili Apple...

Edit: OPT veci ekran, veca baterija, cetiri puta vise memorije za iste pare.

Poslednja izmena:
I invajt sistem.. Sa prepoznatljivom oneplus garancijom i sa zalihama robe koje ne postoje.

Poslednja izmena:
Istina, nije mi jasno zašto ovo rade pogotovo sada kada imaju 2 Nexus modela :(

Nije telefon samo softver - pogotovo važi kada se vide ove gore cene...

Ne kapiram sta je sada lose u cenama ? Moto x novi isto kosta a nista bolji nije od najavljenog lg nexusa.

Nije ovo lumia 630 da se deli uz sendvic u meku :)

I invajt sistem.. Sa prepoznatljivom oneplus garancijom i sa zalihama robe koje ne postoje.

Isti djavo sa Nexusom. Preko provajdera ce da kosta ko G4 a drugu opciju ne preferiram (ne kupujem robu preko oglasa). Samo provajder daje pravu garanciju, ovo drugo je tange frange u koje se ne bi upustao.

Kupio od Kineza direktno bez garancije ili kupio od lika sa Kupinda, meni isto pada.

Cena je dobra, a mogu da potpisem da ce raditi bolje i brze od ovogodisnjih flegsipova koji kostaju duplo vise.

Jedino što ja mogu da potpišem su oni očajni bazeli, dobar softver & zajednicu i kameru koja ne prati kvalitetom cenu telefona...

Isti djavo sa Nexusom. Preko provajdera ce da kosta ko G4 a drugu opciju ne preferiram (ne kupujem robu preko oglasa). Samo provajder daje pravu garanciju, ovo drugo je tange frange u koje se ne bi upustao.

Kupio od Kineza direktno bez garancije ili kupio od lika sa Kupinda, meni isto pada.

Ne gledas prema sebi nego prema razvijenim trzistima gde se prodaje preko google playa.

Na kraju krajeva ne formira on cenu prema srbiji gde je prosecna plata 200e nego prema najrazvijenijim drzavama tipa usa,japan,germanija,francuska itd itd

Poslednja izmena:
pa ne odlucuje lg kakav ce biti telefon, ne pitaju se oni da li ce imati jaci nexus oni ili huawei, oni samo proizvode telefone kako im gugl kaze... nemaju oni sta da dopustaju da huawei izda bolji telefon. nesto ne verujem da pored ovakve konkurencije ce ovaj nexus vredeti tih para(ne mislim kostati nego vredeti), jer jedino u cemu ce se izdvajati ce biti software a ne vidim u kakvoj sam ja to prednosti sto na n5 imam novi sistem pre svih.

Poslednja izmena:
Ne gledas prema sebi nego prema razvijenim trzistima gde se prodaje preko google playa.

Na kraju krajeva ne formira on cenu prema srbiji gde je prosecna plata 200e nego prema najrazvijenijim drzavama tipa usa,japan,germanija,francuska itd itd

Gledam prema sebi jer mi treba novi fon, sta me briga za razvijena trzista. Iz istog razloga ne gledam Moto X jer taj fon ne postoji kod nas.

Mislio sam bice Nexus 4 cena uz postene zalihe eMMC, a oni digli jos 50 evra uz bedan kapacitet naravno bez SD slota. Posto se ne przim na Google i Nexus softver kao neki, ne vidim zasto bi placao ekstra za mediokritet. Pogotovo sto LG nema sanse da ugrozi G4 kameru a to mi ja danas jako bitna stavka.

Propasce ovi Androidi ako nastave da pucaju cene u nebesa.

Kapiram ja da ti gledas prema sebi ali ti je onda hejt prema ceni bez ikakve realne i logicne osnove.. Da ne kazem nesto teze.

Tek sada vidim da si ocekivao da ti ga posalju na kucnu adresu za sve 200$ max.

Cena je dobra, a mogu da potpisem da ce raditi bolje i brze od ovogodisnjih flegsipova koji kostaju duplo vise.

Svi rade dobro osim Samsunga a on je brz ali izbacuje aplikacije iz memorije. Danas ne postoji spor Android smartfon koji kosta vise od 250 evra, osim ako nisi pizajzla koja meri da bi merio.

Tek sada vidim da si ocekivao da ti ga posalju na kucnu adresu za sve 300 evra max.

Za model od 32GB ;)

pa ne odlucuje lg kakav ce biti telefon, ne pitaju se oni da li ce imati jaci nexus oni ili huawei, oni samo proizvode telefone kako im gugl kaze..

Mogli su da kazu necemo da ga proizvodimo i da u tom poslu budemo inferiorniji od konkurenta ( u ovom slucaju huaweia) . to nam negativno utice na brend i kompaniju itd itd..

Mada kada mogu da prodaju applu bolje panele nego sto stavljaju u svoje modele mogu sve :)

Edit:
Veliki ptoblem ovog lg je taj sto ce kod nas preko oglasa biti u rangu s6.. Izmedju ta dva telefona suvisno je govoriti koji je bolji ;)

Poslednja izmena:
Kapiram ja da ti gledas prema sebi ali ti je onda hejt prema ceni bez ikakve realne i logicne osnove.. Da ne kazem nesto teze.

Nesto teze haha, daj loznice ne zezaj. Zbog iste stvari sam ishejtovao Nexus 6, bilo je sta lupas dobar je fon vredi tih para. Epilog: kupilo ga ne vise od pet ljudi sa foruma...

Cena je bitna, jako bitna. Pogotovo u svetu gde su nasa primanja zamrznuta u vremenu a cene Android flagshipa otisle za 80% of prvih modela (ko se seca, Galaxy S je bio 500 dolara, danas Note 5 kosta 850 ili koliko vec). Mislim da je cak S3 bio isto 500 dolara/evra.

pitaju se i oni ali mislim da je glavna rec gugla jer to nije mala stvar da te gugl odabere za nexus i dovuce ti nexusomane da kupe tvoj brend. a i mislim da lg-u sada treba ovakav uppermid fon.

Nesto teze haha, daj loznice ne zezaj. Zbog iste stvari sam ishejtovao Nexus 6, bilo je sta lupas dobar je fon vredi tih para. Epilog: kupilo ga ne vise od pet ljudi sa foruma...

Kojih 5 :D
Vertumus jer radi ikonice i to je to...

Poslednja izmena:
To i kazem. Loznica hejtuje sto Lumije kostaju 200-300 evra a on fura Xioami iste cene... ajde da ima nesto skupo (to danas samo mamina deca kupuju) pa da ga razumem. Ljudi upravo zbog cene kupuju Lumije.

OnePlus One napravio bum na forumu. LG G2 napravio bum na forumu. Galaxy S3 bio na super akciji kod provajdera i napravio bum na forumu. G3 bio isto na dobroj akciji i uprkos tome sto je krs (tm by loznica i vojkan, forumski eksperti) i dobro se prodao medju forumasima. Nexus 4 se trazio kao vruce kifle, Nexus 5 isto jedno vreme dobro isao. Mate7 ja otvorio temu, niko nije cuo za fon, loznica po obicaju ga preventivno popljuvao. Postao jedini telefon sa prihvatljivom cenom kod domacih provajdera, tema eksplodirala.

Sta je zajednicno svim tim modelima?

Lenovo s860 trenutno u rodi na akciji - 20000 dinara (165 €) i to na 12 rata bez kamate...
Baterija 4000 mah, dual SIM, ...
I to alu čini mi se :)

Poslednja izmena:
^ ? [emoji15]

Treba sada ja npr da odem u note5 temu i napisem ,*** z2 u mtsu 35k din i to na rate 3000mesecno.

Ne kapiram post..

Edit:
Jedva cekam vase reakcije kada jave da je huawei nexus 600$ :)

Poslednja izmena:
Mozda nisi primetio, ali osim tebe od kako su izbacili one prve slike tog Huawei Nexus, retko koga uopste zanima sta ce biti sa tim modelom. Svima su oci uprte u LG Nexus.

Mozda nisi primetio, ali osim tebe od kako su izbacili one prve slike tog Huawei Nexus, retko koga uopste zanima sta ce biti sa tim modelom. Svima su oci uprte u LG Nexus.

Realno, mislim da nikoga zivog nije briga za huawei nexus.

Па и није, шта ће ми онолики екран?

6 inca nije bas za svakoga. 5, 5.2 eventualno 5.5 je vecini dovoljno. Licno meni je 5.2 neki maksimum, mozda 5.5 ali to vec moram sa dve ruke da koristim.

Juče videh na google+ anketu za Nexus - bilo je više stotina gasova i nešto malo ispod 80% čeka LG Nexus...

Nazad
Vrh Dno