The Nexus 5X will cost $50 more than the Nexus 5, according to our source. That means we can expect a starting point of $399 for the 16GB model and $449 for the 32GB model, assuming Google has decided to stick with 16GB for the base version.
I invajt sistem.. Sa prepoznatljivom oneplus garancijom i sa zalihama robe koje ne postoje.
Isti djavo sa Nexusom. Preko provajdera ce da kosta ko G4 a drugu opciju ne preferiram (ne kupujem robu preko oglasa). Samo provajder daje pravu garanciju, ovo drugo je tange frange u koje se ne bi upustao.
Kupio od Kineza direktno bez garancije ili kupio od lika sa Kupinda, meni isto pada.
Ne gledas prema sebi nego prema razvijenim trzistima gde se prodaje preko google playa.
Na kraju krajeva ne formira on cenu prema srbiji gde je prosecna plata 200e nego prema najrazvijenijim drzavama tipa usa,japan,germanija,francuska itd itd
Cena je dobra, a mogu da potpisem da ce raditi bolje i brze od ovogodisnjih flegsipova koji kostaju duplo vise.
Tek sada vidim da si ocekivao da ti ga posalju na kucnu adresu za sve 300 evra max.
pa ne odlucuje lg kakav ce biti telefon, ne pitaju se oni da li ce imati jaci nexus oni ili huawei, oni samo proizvode telefone kako im gugl kaze..
Kapiram ja da ti gledas prema sebi ali ti je onda hejt prema ceni bez ikakve realne i logicne osnove.. Da ne kazem nesto teze.
Nesto teze haha, daj loznice ne zezaj. Zbog iste stvari sam ishejtovao Nexus 6, bilo je sta lupas dobar je fon vredi tih para. Epilog: kupilo ga ne vise od pet ljudi sa foruma...
Mozda nisi primetio, ali osim tebe od kako su izbacili one prve slike tog Huawei Nexus, retko koga uopste zanima sta ce biti sa tim modelom. Svima su oci uprte u LG Nexus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari