Pravo da ti kažem, bilo je vremena kada sam uživao u ispravljanju problema Androida, flešovanju, isprobavanju milion različitih romova i custom kernela, kad je sve to bilo popularno. Da li sam se prezasitio svega toga, ili jednostavno postajem mator i nemam živaca i vremena da se zezam sa takvim stvarima... Možda baš i zbog toga razmišljam da pređem na iOS, iako mi je to nekad bio nezamisliv potez. Da li to dolazi sa godinama, ili ne znam šta je. Pa u jednom trenutku nedavno sam bio spreman da prodam svoju konfu i da pređem potpuno na OSX zbog stvari koje "jednostavno rade", kako se popularno kaže.
Ipak sam odustao i shvatio da i dalje nisam spreman na tako nešto, još uvek me drži taj Windows/Android mix, nije da sam postao potpuno nezainteresovan za zezanje sa istim, ali primećujem da interesovanje definitivno nije isto kao nekad. Jeste ovo offtopic, ali sećam se da sam overklokovao, petljao, uživao u sklapanju konfiguracija, mnogo više gejmovao, sad svoju konfu držim na stock iako mogu da OC, odigram par naslova godišnje, i treba mi samo nešto što mi radi bez problema, isto i za telefon sad... ***, nisam ni baš toliko mator, 27 godina sam napunio, ne znam kakva je sa vama situacija i kad ste primetili da gubite interes za ovakve stvari

Inače, Android mi je i dalje odličan, ali pošto mi prođe zaista gomilu telefona/tableta kroz ruke, desi se da ima takvih glupih problema koji su iritantni.